31/1 - 10 Det gör ooooont! :(

Aah.. skojja inte! Senaste dagarna har jag haft"mensvärk" som jag kallar de, eller en ilande känsla som gör skit ont! Kan knappt röra mig.. det håller inte i sig jämt utan kommer då och då, oftast när man går.. T.om att man knappt kan kissa utan att det gör ont i hela "nedre" delen.. pusst!

Idag har jag varit i stan och träffat min Jenny och hennes söta lilla Ilias.. som hade vuxit på bra sen sist jag såg honom! :) En söt liten kräkfis är vad han är! :) Vi satt och prata en massa och jag ställde mycket frågor angående graviditeten,förlossning och när bebisen kommer ut osv. Någon som börjar bli nervös tror jag? ehum...mm! :)

Sen gick vi till Hm.. jag inhandlade lite söta nalle puh kräklappar!
Och 2 amningsbh:ar.. jaa.. roligare har man ju köpt för pengarna! Men det är ju ett måste att ha.
Sen åkte jag hem.. och då kom dom där förbannade "ilningarna" som gör det skit svårt att gå. Det känns nästan som man ska spricka inombords och man vill inte röra sig en meter till!

Ska till BM i morgon så då ska jag fråga om detta.. Kanske är det så att den lilla håller på och fixera sig? Eller så är det någon typ av värkar. Får se vad hon säger:)

I fredags så jag ju snabba cash med jens och päronen! Den var bra!! Men.. jag trodde den skulle va bättre :/ Många som säger att det är så gryyymt bra och att den måste ses. Den var väldigt bra men hade lite mer förväntningar på den.. Det kom aldrig någon riktig "höjdpunkt" i filmen. Men nu är den sedd iaf! :) Efter det åt vi på Dragon palace.. något jag längtat efter men.. Jag åt knappt någonting!! Lite nudlar, nån friterad räka och lite sushi. Jag hade så ont att jag knappt kunde sitta upp ordentligt. Och lillen bara böka och böka. När vi ätit klart fick pappa och jens gå och hämta bilen som stod parkerad vid saluhallen. Jag kunde seriöst inte gå. Så jag och mamsen fick framkörning precis utan för dörrn. :)

Nu ska jag kika färdigt filmen på 5:an sen blir det nog till att göra kudden sällskap!

Kramar


29/1 - 10 - 500:- i värdecheckar.. inte så dumt! Och Snabba Cash.

God Morgon! Eller snarare god eftermiddag! :)

Sitter/halv ligger fortfarande kvar i sängen och myser under täcket med datan i knät. Idag händer det inte så mycket förutom att jag ska försöka mig på en liten promenad och posta ett brev, om jag orkar! Har värk i höfter och rygg.
Ska vänta på att jens slutar jobbet så ska vi åka in till Uppsala stad och se Snabba Cash! Äntligen=)
3 helger i rad har vi försökt boka bio men det blir fullbokat direkt och det finns bara dåliga platser kvar.. typ längst fram.. :/  Men i onsdags var vi snabba och fick platser längst bak :D thats nice! Mina päron ville oxå se den så dom ska oxå följa med.. Sen blir det nog äta ute någonstans på de..

Föräldrarutbildning var det igår :-) Det var kul att lyssna och mycket av det barnmorskan sa stämde gryymt bra! Nu känner man sig inte lika dum och konstig längre gällande hormoner och andra konstiga ting. Fick lära oss avslappning som innebar att man ska dra handflatorna från axlarna och neråt till rumpan och låren.. gasch vad skönt det var.. skönare än massage tom. Yes.. nu vet jens vad han ska göra när jag har ont och är lite uppe i varv. Guld!

Nu har jag fått hem massa värdecheckar på 500 :- från ett matbolag!

Tror jag inte berättat den historien.
 Det var så att vi åt pyttipanna här för några veckor sedan och när jag åt sved det till ordentligt i gommen, det var en liten glasbit som hade hamnat i maten! Inte så trevligt. Jag brukar aldrig klaga men skrev ett lite mail till det matbolaget om vad som hade hänt.  Dom mailade direkt tillbaka och bad hundra gånger om ursäkt och ville komma i kontakt med mig, jag gav dom mitt nr och chefen ringde upp redan dagen efter och bad återigen om ursäkt flera gånger om och ville gå till botten med detta. Jag skulle skicka tillbaka glasbiten och förpackningen maten låg i. Det gjorde jag. Sen i Onsdags ringde han och sa att dom skickat glas biten på analys och gått igenom varenda maskin men kunde inte hitta vad biten kunde komma från. För åttahundrasjuttionelfte gången bad han om ursäkt och skulle skicka mig 500 i värdecheckar i olika matbolag.. Hur bra är inte de? Det tyckte jag var väldigt schysst och på så sätt tar man verkligen hand om sina kunder! :D För jag tänker inte sluta handla av dom för den här händelsen. Igår fick jag hem checkarna så nu är det bara att handla :-) Happy Ending!

Vi åkte hem till päronen i Onsdags för att äta lite middag, precis när vi ska svänga upp på lilla grusvägen ligger det en bil i diket framför..typiskt! :/ Jens hoppa ur och kolla läget, och vem kunde det vara.. Jo Crille såklart som nog kört lite för fort å duns ner i diket. Men det var ju nästan snö storm ute och det var inte bra plogat så det är lätt att köra av vägen då. Dom försökte knuffa upp bilen, meeeen det gick ju såklart inte :P Men sen kom det en stor traktor och drog upp honom och vi kunde fortsätta hemåt. Jag åt så mkt mat att jag knappt kunde gå efteråt och inte nog med det hade mamsen gjort i ordning choklad pudding med grädde + fruktsallad!! Men jag åt på ja =) Eftersom det var snökaos ute sov vi kvar.

Ja, jag tänker alltid att nu ska jag inte skriva så långt inlägg..men jag bättrar mig aldrig! Varför skriver jag inte kortare och oftare för? Dumt. Det händer rätt mycket ändå i mitt lilla liv trots att jag tycker att dagarna går trögt ibland. 37 Dagar kvar till Bf :) jag längtar.

Ha en underbar helg kära ni! :)

Kramar

 


26/1 - 10 Dags för julgransplundring kanske? ;)

Ja, det är sant! Vi har inte ens plockat undan julgranen en.. lite små lata kanske? Nja.. men den är faktiskt så otroligt fin! Men det spelar nu ingen roll för den måste ut. IDAG!
Resten av julsakerna är faktiskt borta.. Så som julstakar, tomtar och annat julkraffs. Men hur gör ni med julgardinerna? Byter ni dom? Satte ju nästan precis upp dom jö :/ Dom är röda och passar fortfarande bra tycker jag..så länge det är snö ute :-) Äh,någon månad till kan dom väl få hänga kvar.

Dom här dagarna har vi faktiskt varit duktiga.. trots att vi inte är helt i topp form. Jens är dunderförkyld men börjar bli lite bättre nu. Jag har mest haft pangknack = huvudvärk! Och haft ont i kroppen.
Mycket film tittande har det blivit och mys i soffan. Men oxå städat och rensat ur kylskåpet där man kunde hitta det ena och de andra. Räcker med att jag säger att det var behövligt! :D

Just. Var ju upp till Jens bror en stund i lördags där det stank fylla! haha :D Rena korvfesten. Det skråla i högtalarna och en kille låg under trappan i trappuppgången och sov. mysigt =P
Ja kan ju säga såhär att om vi inte hade någon helst aning eller fundering på någon som skulle bli gudfar till våran lilla bebis så hade vi minst 10 när vi gick därifrån. Dom allra flesta skulle komma fram, klappa och prata med Lillen i min Belly! Tror det var Lilja som sa att han kände att den härja och sparka som fan där inne, lite stolt sådär! det var bara le och hålla med.. Den var nämnligen lugn som en filbunke! .. Snarare vättskrämd av allt liv och väsen.
Sen bar det av hemåt, kikade på 4 filmer! Vi gick och la oss halv 4.

Igår va de löning! Eeh, för jens iallafall.. Jag har absolut INGEN aning om när jag får mina havandeskapspengar.. Någon som vet när dom kommer in?

Iallafall drog vi till storstan och shoppa! Jag gillade verkligen alla köp vi gjorde. Bra och behövligt! Var till Ikea och köpte skötbord! Galet fint och behändigt. Vidare till babyland och handla en söt liten ute mössa, bröstvårtskydd och nappflaska.. aaw.. de börjar närma sig nu.. så lycklig! Och sen åt vi på max.. huuuuur gott som helst. Sen blev det stor handlig av mat och andra saker.

När jag kom hem var jag.. hmm.. död! Trött,snurrig i skallen och värk. Så vi packa upp varorna, sen gick jag och vila. Jens ringde sin far och han kom förbi och dom monterade upp skötbordet på väggen.. Duktiga killar! Det blev skit bra :) Tummen upp för de!

Nu ligger vi fortfarande kvar i sängen.. klockan är lixom 12 :/ Men jag har varit vaken ett bra tag faktiskt..behändigt med laptop då man kan sitta i sängen och skriva. Dags att peta på sömntutan!

För idag är det plundring, promenad, åka till jens pappa på kvällen och så ska jag färga håret på jens. Har jag lovat ;-) får se hur det blir.. kanske kan lägga upp en bild sen.. om jag får! ;-)

Kramar


Jag saknar mitt långa hår



Nu är det såhär kort!

23/1 - 10 LillaBellyn rockar loss!

I Torsdags var vi till bm.. jag gillar verkligen min barnmorska! Det är så kul att åka dit och hon verkar tycka det är kul när vi kommer. Hon pratar mycket och skojjar om vart annat. Hon säger alltid att min mage är så fin och hon gillar min tatto..Och att det strålar om mig! Sånt är alltid kul att höra :)

Iallafall så sa hon att allt så bra ut. precis som det ska va!

Sf måttet: 31 cm. Kollade järnvärdet och blodsockret och jag låg väldigt bra i båda!
Trodde jag kanske skulle ha lite högt blodsocker eftersom det slinker ner en och en annan sötsak då och då ;)

Igår började dagen ganska segt eftersom vi vaknade sent. Men fick ett ryck och gick ut på en långpromenad runt alunda.. Det var så skönt, mysigt och man kan prata på ett helt annat sätt än när man sitter vid tv:n och glor! Det ända jobbiga var att det satte igång lite sammandragningar som gjorde ont och jag var tvungen att stanna ibland. Men jag stod ut :) Sen gjorde vi mat och satte oss vid tv:n en stund. Fick återigen ett ryck och vi städa lägenheten så den blev fin och tände massa ljus lite här och var! Sen var vi välförtjänta av ett varmt bad. Det är alltid mysigt och avkopplande ;)

Satt oss i morgonrockarna och bara njöt av att det var helg!
Sebbe ringde och sa att han skulle kika förbi.. det var bara till och knata upp och klä på sig! Kikade lite på Blade och sen fråga jag crille om han inte hade några roliga Ps2 spel hemma som ja kunde få låna.. Han hade massor! Så han kom över han med och dagen slutade med en tv-spels kväll! Det var kul :) Jens har tjatat läänge om att jag ska göra varma toast med räkstuvning.. Han tycker det är så himla gott. Så klockan 12 på natten fick jag ställa mig och göra iordning detta. Gott var det iaf :)

Idag tänkte vi åka in och kolla på snabba cash.. fanns fullt med platser igår och när jag skulle gå in idag och boka fanns det inte en jävla plats kvar! vad är detta? Trodde jag var ute i god tid.. men icke! Så då var det kört då.. Men troligen kikar vi upp till jens bror som ska ha lite födelesedagspartaj/förkrök innan dom ska vidare ut på krogen. Sen får vi se vad som händer.

Nu sitter jag och lyssnar på eeh.. vågar jag säga? :p Cartoons! hahah.. älska dom när man var liten. Dom e faktiskt rätt sköna än.. Det roliga var att LillaBellyn fick fart på sina små händer och fötter och rocka loss där inne i magen! Verkar som h*n digga musiken rätt hårt ;) haha

Nä.. dags för en promenad igen kanske innan det börjar bli mörkt!

Kramar





20/1 - 10 Det måste få komma ut!

Denna dag har inte varit den bästa.. Känt mig rätt ledsen och nedstämd. Sårad på något vis. Av personliga skäl!
Egentligen är det ingen big deal. Ibland när man känner att vissa saker har gått över gränsen, måste man få ur sig det som ligger i ens lilla hjärna och trycker. Något som man går och funderar på och känner sig ledsen och förvirrad över. Jag är en sån person som gärna håller tillbaka det jag vill ha sagt och det som stör mig.. jag kan små gnabba lite om de, men har svårt att tala ut helt! För jag hatar storbråk.

Men när man har irriterat sig på något väldigt länge så brister det till slut. Och man talar om för den personen hur man känner och vad som gör en irriterad och arg. Men när man då förklarar hur man känner får man bara en jävla massa mothugg tillbaka! Det går inte bara att diskutera en sak utan 1000000 saker ska då tas upp vilket leder till kaos. Jag har märkt att först är man irriterad, man blir grinig och gnäller lite..personen i fråga lyssnar inte!! Men till slut blir man rent ut sagt förbannad och ledsen och säger till på skarpen! Då börjar storbråket! Den ena tycker att man bara gnäller och en sak hela tiden. Men det är för att man vill slippa det där bråket! Jag får nog börja ta mig i kragen och gå direkt på saken och våga ta det där storbråket. Vilket man behöver ibland. Ett bråk sen är det bra! Man är väl lite för konflikt rädd, vill ju bara att allt ska vara bra! Men som sagt denna gång är det ingen big deal.

Nog om detta! Jag behövde bara få skriva av mig lite. My Life My Rules My Words!  Right? :)

Nu mår jag bättre och är lite gladare igen. Jens jobbar natt. Och jag är hos mina föräldrar! Ibland är det bara så underbart. Man blir så omhändertagen. Man får både glädje, kärlek och värme! Och en massa mat och fika såklart ;) hihi! Och får gosa med min älskade lilla kissebebis Lexus. Och Pebban såklart!


I Måndags var en toppen dag! Jag åkte till min älskade bror och hälsade på. Han frågade om jag ville ta lite gravidfoton. Så klart! :D Vi höll på och fota från 1-16. Vi hade sjukt skoj. Testade en massa olika grejer.. Vet inte hur många foton han tog.. några hundra tror jag! Och så skulle man välja bort ett antal oxå.. hur lätt var de lixom? :) Fick dock bara med mig 4 foton hem.. åååh :( Men det är för att det tar evigheter att formatera om dom osv. Han berätta att han kan greja med en bild i 3 timmar :/ en annan bara knäpper och lägger upp..lätt som en plätt =)

Det var trevligt och jag hade riktigt kul! När jag kom hem ville jag bara lägg mig ner och dö..nästan.. Hade så förbannat ooooont! Hela ryggen var slut och en vidrig "mensvärk" fick ta massa alvedon. Jag är inte van vid att röra kroppen så mycket och stå så länge.. Jag är ju faktiskt höggravid. Och ändå klarade jag av 3 timmar. Det går fort man när man kul!

Men det var det värt. Nu har man många fina bilder och minnen från gravidtiden sen :)

Nää.. om man kanske skulle ta och få sin skönhetssömn kanske! I morgon ska jag till barnmorskan. Kuligt :)

Kramar



En utav bilderna som togs.



17/1 - 10 Bra helg med trevligt umgänge!

Aa.. så har min helg sett ut ungefär.

Måste bara tacka alla för i fredags! Det var verkligen grymt kul och jag hade otroligt trevligt! :)
Jag, jens, sara, henke, sebbe och jenny möttes först upp vid baren och käka riktigt god mat. Jag tog Black and white med pommes och dom andra tog några andra kötträtter.. finns ju så mkt att välja på ;)
Jag som är en riktigt såsoman fick för mkt av det goda, hela tallriken var övertäckt med sås! Alldeles för mkt!  Och dom andra bara skratta..Jaja..

Kom och tänka på ett citat som arbetskolegorna sa till mig:

Det är inte korven man blir tjock av, det är såsen! ;)

Efter baren gick vi till ica och handla lite gottigheter.. Kladdkaka,popcorn och glass! bara en massa onyttigheter ;)
Sen knata vi upp till oss.. Spela Geni och Jeopardy.. Jag och Sara hade minst poäng i Geni.. Men vilka jävla frågor vi fick då!! Helt omöjligt att veta.. och motståndarna höll med ;) Men vi kom ikapp iaf, men vann gjorde vi inte. Det gjorde Henke och Markus. I Jeopardy gick det bra, jag å jens var ett lag.. och vara såå nära att vinna! Det blev utslagsfråga mellan oss och sebbe och jenny.. och såklart kugga vi på dom. Men vad gjorde de... Det var skit kul! Spela spel borde man göra oftare :) Sen kom crille, joel och david förbi oxå :)

Igår var det oxå fullrulle.. Vaknade ganska sent. Mamma ringde och sa att hon och pappa var i alunda och handlade och ville komma upp på fika. Dom hade köpt med sig stora mackor med räkor och ost, salami och brie.. aa det var guld! Inte nog med det hade dom oxå köpt färska semlor... gaah.. underbart.. min första för i år :)
 
                                                            
                                                           Underbara föräldrar!

Efter dom hade åkt kom sebbe och hämta oss. Vi åkte in till Uppsala och hanlda lite presenter till David som fyllde år. Och så köpte vi jätte söta bebis sockor/tofflor.. jag vet inte riktigt vad man ska kalla det. Små bruna tjocka björn tossor som är lite tjockare och sen en grå luvtröja med byxa till som det står babyteam 2010 på. sweet.

När vi kom hem vara det bara till att fixa iordning sig igen och bege sig till David för födelsedagsfest. Det var trevligt och god smörgåstårta hade han att bjuda på. Och en MASSA chips.. great! Vi var väl där en 4 timmar.. sen började vi bli lite trötta så vi tackade för oss och åkte hem tittade färdigt på Beck och mös lite ;)

Och sen idag då.. Söndag! har varit hel lugn för min del.. Jag skulle ha följt med på hockey, eftersom jens tjatat. Och lite kul tycker jag att det är att titta :) Men jag var en aning seg och så slängde jens ur sig att jag nog inte kommer tycka det är kul att sitta där och kolla..kallt och jobbigt!  Och det var väldigt dumt sagt.. för tror ni att jag ville följa med då eller?? Absolut inte.. jag tvär vägra. Inte vill jag åka på någonting som jag tycker är tråkigt. Sur blev jag och tog ett varmt bad ist. Han fick åka utan mig helt enkelt! Jag var inte på humör.

Sen började jag känna mig yr, trött och väldigt anfådd! Var tvungen att lägga mig.. tog pulsen och hade 120 i puls! I ca 2 timmar höll de i. Blev orolig eftersom jag gick och kräktes hela tiden oxå. Mådde skit. Sen kom jens hem vid halv 7 och då skulle vi vart på födelesdagsmiddag hos hans mamma eftersom jeppe fyller år på tisdag. Tog mig i kragen och gick upp å fixa till mig lite snabbt. Jag var ju ändå tvungen att äta! Jag peta i mig pyttelite lassagne och lite glass. Det var gott men hade ju svårt att få mig. Men dom förstod, jag flåsa ju som en hund!
Men nu känns det lite bättre. Nu sitter vi och kollar på Vapenbröder och softar :)

I morgon ska jag träffa min kära bror! Han frågade om vi kunde träffas i lördags men då hade jag ju lite andra planer. Men han var ledig i morgon så vi spikade det :)  Vi hade lite "serious talk" härom dagen.. Vi har stått varandra riktigt nära och vi ringde varandra ofta förut. Oftast jag som hade mina små bekymmer och var ledsen ibland. Och då fanns han där :) Nu har vi glidit ifrån varann lite.. Vi har ju våra egna liv och hörs inte lika ofta. Jag som är lite känslig nu har blivit väldigt ledsen över att inte höra från honom lika mkt, speciellt nu när man är gravid! Han sa då att han bryr sig om mig jätte mycket. Och att han haft lite svårt att acceptera allt. De har gått så fort! Ny kille igen, ganska snabbt inpå mitt förra förhållande, sen flytt och nu barn på g!

Han tycker att han inte har någon koll på mig längre, han hade det mer förut! "storebror beskyddar"
Nu när han förklarat så förstår jag honom fullt ut.. Lillasyster är inte så liten längre utan har ett eget liv,lägenhet,sambo och familj på väg! Han var bara orolig och rädd för att jag skulle bli sårad.

Det betydde så mycket att höra det. Få en förklaring :) Och thomas tyckte lika.. att det var bra att jag tog upp de och hur jag kände :) 
 
Så nu är mitt hjärta lite lättare! I miss you Broe! :)

puuh..långt inlägg, hoppas ni inte somna!

Kramar

Tyckte det passa bra med en liten bild på familjen :)

                                     
Mamma&Syster


Storebror


Pappa&Wille

15/1 - 10 Då var det helg!

Skönt tycker jag! Fast en annan har ju helg nästan hela tiden känns det som.. Går på havandeskapspenning och bara väntar på min skrutt. Fast det är ju lite skillnad nu när dom allra flesta är lediga och man kan hitta på lite saker :)

Det blev inge knut i onsdags, och det kändes riktigt bra kan jag säga. Hade varken ork eller lust.. lite kul hade kanske varit och sätt alla som var utklädda men man har ju sätt de så många gånger förr :)

Jens var trött efter jobbet och gick och vila en stund. Jag gick över till Crille och snacka lite skit. Fick höra dom senaste ryktena och bravaderna! Började komma in lite på matlagning då det kom utsmygandes att han knappt minns senast han lagat mat.. typ 2 veckor sen! Då han hade slängt i lite pyttipanna och stekt på!  Han åker upp till päronen och käkar och får t.om matlåda varje gång! Allt för bara 500:- i månaden! haha.. som hittat =)
Ja åker oxå upp till mamsen ibland.. men kanske 1 gång varannan vecka ;) jaa.. han är rolig han! Fick mig ett gott skratt! :) Sen fick jag låna 2 Ps2 kontroller.. det var därför jag gick dit från början..

Jens hade ett ps2 stod hemma hos sin far men inga bra spel.. så vi beställde hem Tekken5.. haha.. bara sparka och slåss spel! Men rätt kul faktiskt.. Förutom att jens spöa skiten ur mig nästan varje gång.. men jag vann faktiskt 5 gånger.. så så dålig var jag inte =) Han har faktiskt spelat det förut! SÅ DE SÅ! :D

Idag blir det fredagsmys för hela slanten! Sara, Henke och sebbe kommer hit. Vi tänkte käka lite middag, ev lira lite sällskapspel och umgås.. Men det blir nog att vi drar ner till baren och käkar.. Enklast så ;-)

Nu dags för frukost! Och sömntutan har faktiskt vaknat.. helt utav sig själv.. duktigt :)

Kramar 

 


13/1 - 10 Jag vill men borde inte..

Tjugonde knut idag! 20 dagar efter jul... Varför heter det just Knut? Kanske för att det är Knut som har namnsdag idag.. Vad vet jag ;)

Och som vanligt är det vinterkarneval i Gimo! Rätt mysigt.. man går och kikar på alla häftiga byggen och dräkter som alla har gjort. Har varit utklädd ett antal gånger.. både när man var liten och lite äldre.. Men nää, nu är det roligare att bara kolla ;)

Jag hade tänkt att ja skulle åka dit och kika en sväng, men jens tyckte det inte var en sån bra idé..
Det förekommer ju trots allt mycket fylla och man blir ofta nerdragen i snön av folk som är utklädda.. Och ibland kan det gå lite till överdrift.. vissa tänker sig inte riktigt för! Det är ju såklart inte avsiktligt!
Men som jens sa så är det inte så bra för min del som är gravid i 8 månaden, det är kallt ute och man tar ju en stor risk att hamna i snön, halka eller vad som helst kan hända.
Även om man håller hårt i jens så kan ju även han bli anfallen av ett gäng 7 små dvärgar,snövit, pirater.. haha... ja man vet ju aldrig! ;)

Malin och michel skulle gå med oss och sara var sugen på att följa med.. tråkigt att inte få träffa dom men jag tror dom förstår..:) kanske man kan ses iaf :)
Det lutar nog mot att vi inte åker.. Men vi får se ikväll vad vi beslutar oss för 

Men OM vi kommer.. Don´t touch us! Och knuffa inte ner oss i snön eller hoppa på oss.. Hälsa kan man göra! =)
Tänk på att jag är höggravid och kommer hålla hårt i min älskling =)

Har precis slängt in en tvätt och fått i mig lite i magen! Får se vad jag nu hittar på.. funderar på att gå ut en sväng.. Det är ju så förbannat halt bara.. Jag har en tendes att halka till lite då och då, och man blir lika rädd varje gång!

Jag får uppdatera mig sen om hur dagen blev :)

Kramar!

 
 Lite bilder från dom tidigare karnivalerna i gimo! :)

 

 


12/1 -10 Avatar 3D

Jahapp, då var man inne på en ny veckan igen. Och LillaBellyn har gått in i v 33!
Och vi är nu i månad 8  Då tänker man ju, åh nu är det bara en månad kvar till förlossning! Men icke.. det är 8 veckor kvar.. Man går ju 40 veckor = 10 månander! Lite lurigt det där :)

Det sägs att det är dom 2 sista månaderna som går som saktast, och det håller jag med om! Nu går man bara i en evig väntan och längtan som om det inte skulle finnas någonting att göra eller se fram emot! Det gäller att hålla sig en aning aktiv och ha lite att göra så går ju dagarna liite fortare iaf.
Och det måste jag säga att jag håller mig i rätt skaplig form, försöker hålla mig sysselsatt så gått de går! Tack vare min familj, vänner och älskade sambo!



LillaBellyn 8 månader <3


I Lördags var vi till mammi och pappa som satt barnvakt åt lilla Wille. Han blir ju himla glad när vi kommer och lyser upp som en solstråle och med värsta leendet på läpparna. Och upp vill han i famnen, står och rycker en i byxbenet och gnäller lite. Och såklart går det ju inte att motstå charmtrollet. Men det är jens som mest får stå för allt bärande och sätter upp honom på axlarna! Jag orkar ju inte det längre.. eller orkar.. snarare att man får leva med smärta i ryggen då.. :( Men snart om 8 veckor är moster på topp igen! Då är min lilla skrutt ute! <3
Sen gjorde mamma ordning frasvåfflor med sylt och grädde.. Gash.. så gott!! Trots att vi ätit Tacos innan;)

Söndags - Ja, äntligen såg vi den omtalade filmen Avatar i 3D... jag håller med.. den va grym :)
Jag satt och ducka så fort det kom saker mot en, fast det bara var film! Låter faktiskt lite dumt. men det var ju så verkligt! xD

Så vill ni verkligen ha en "bio-upplevelse" SE DEN! :)

Igår var min lilla Sara hos mig! Fick ett mess medans jag var ute på en liten promenad då hon fråga om hon kunde komma över.. SÅKLART hon fick! :D Vi bestämde att försöka hitta på något allihopa till helgen.. Det vill säga vi och jens å hans gäng.. får se vilka de blir och vad vi hittar på för skoj. På lördags fyller tydligen David 20.. så då hade vi blivit uppbjudna dit på lite festligheter.. låter ju bra.. hoppas man är i skaplig form bara :/
Och på söndag ville Jens att jag skulle med på hockey.. ja, å där var den helgen uppbokad! Men det är ju bara tisdag än så länge.. Vi får se vad som händer och sker helt enkelt.. En dag i taget!

Dags för lite vila tror jag.. Har skapligt ont i ryggen! Får bli en "latdag" idag tror ja.. men man måste väl få ha sånna oxå? Ibland orkar man bara inte göra ett skvatt! Diska, tvätta och laga mat.. det blir nog det ända jag orkar med idag!

Kramar


Förlåt baby! Så söt :) Var bara tvungen att visa hur
vi såg ut när vi tittade på 3D bio :)




 


9/1 - 10 - Dagarna rullar på!

Dagarna går så fort, nu är det lördag igen! :)  Det är ju precis så det ska.. för nu vill jag att tiden ska gå fort! Fram till mars iaf.. sen kan det få sakta ner lite igen ;-)

Det känns att man är "höggravid" nu. En liten mer smärtsam tid då ryggen gör rent ut sagt.. åt helvette ont!  Hugger i höfterna och en dryg "mensvärk" som jag kallar de sitter i hela dagarna.. När man ligger ner på rygg så trycker bebisen på kroppspulsådern och man kippar efter andan.. Visst låter det härligt? Nää.. nu ska jag inte vara så himla neggo.. Trotts alla krämpor så det ju trotts allt det bästa och underbaraste jag varit med om! :)

Vi älskar våran lilla bebis så himla mycket!

Sist jag skrev så hade vi varit hos bm. I onsdags och torsdags har vi grejat väldigt mycket hemma och fått våran lgh i topp skick! :) Jag har inte orkat så mkt annat, har ju inte mått så bra. Hade svärmor (Ingela) och svärfar (Tomas)  här på fika i torsdags.. Så kul att kunna vara samlade allihopa. Inte ofta det finns tid och då alla kan träffas samtidigt! Trevligt var de iaf! =)

Igår var det dock full rulle hela dagen trots 3 timmars sömn och sjukt ont i ryggen, så tog jag mig i kragen och åkte in till stan och träffa min lilla Jenny och henns söta lilla Ilias på 2 månader =) Arbetskolegorna har sagt många gånger att vi måste komma och hälsa på på jobbet! Och nu var det dags.. dom har ju trots allt varit som en "andra familj" :) Så jag jenny och lilla ilias brummade iväg till Stenis och hälsade på.. Shiit va kul de va! =) Dom uppskattar verkligen när man kommer och mycket kramar å mysprat blir de! =) Och en massa klappar på magen blir det ju såklart oxå.. Dom tycker jag kan ploppa ut den lilla snart så dom får se lilla underverket =)
Jag saknar Er på Stenis!

Sen hämta Jens upp mig och vi åkte iväg och handla till middagen vi hade igår! När vi väl kom hem kände jag några konstiga värkar eller var det nu var.. Gjorde förbannat ont och jag kunde inte stå rakt ens en gång :/ Aldrig känt så förr! Bm har sagt att om det är något jag är orolig för så ska man ringa förlossningen.. Men neej.. det ville jag inte! Kanske dom hade bett mig komma in och då hade jag fått ställt in allt för kvällen.. Tog alvedon och la mig och sov en timme.. Vakna upp och den mesta värken var borta.. Så det var bara till att ställa sig och laga mat! :) Och fick mycket hjälp av mig älskling som hjälpte mig med allt som skulle göras.

Sen kom Malin, Michel och Anna.. wiiie! =) Hela kvällen var hur bra som helst och vi pratade och skrattade om vart annat..munnarna gick i ett.. precis som de ska va! :) Och vi åt god mat.. Fläskfilégryta med kantareller och klyftpotatis.. mums! Synd att vi alla bor så långt borta.. det är sällan vi ses, men vi vet alltid vart vi har varandra så det känns bra ändå!

Så det blev en toppen fredag!

Idag är det lördag..får se vad dagen bjuder på.. Syster, Pierre och min favvo kille Wille är hos mammi och pappi.. Dom ska vara barnvakt för syrran och pierre ska gå på fest! Så vi åker nog upp och busar lite med sötnosen.. Ge honom lite 'kryapådigkramar' för han stukade foten här om dagen.. :( Inget brutet iaf!

Kramar





Lägger upp en bild på lilla spjälsängen! :) Söt va? :)

 


5/1 - 10 - Har en skötsam liten bebis i magen

Idag har vi varit hos barnmorskan. Det är så kul att åka dit. Lyssna på lillpluttens hjärtljud och mäta magen! Hjärtljudet låg fortfarande på 138 slag/min och magen hade växt en hel del! Fast det har jag ju märkt själv, rund och go är man! :D

Vi fick inbjudan på Föräldrarutbildning som startar den 28 Januari! Det är ca 16 nyblivna föräldrar som fått inbjudan.. Ska bli kul å se hur många som tänker gå! Och få träffa alla som ska ha bebis ungefär samtidigt som oss :)

Igår gjorde vi fint i lgh.. Städa, frosta av frysen och rensa vårat förråd som var fullt med prylar! Jag gjorde så gott jag kunde.. Men efter ca 2 timmar var jag helt slut! Hade så ooont i ryggen och mådde illa. Jens sa åt mig att lägga mig och vila.. men jag gillar inte att vila mitt på dagen.. hatar att vara trött och ha ont :( Men la mig ner i sängen iaf, tände lite ljus och kollade igenom hm katalogen och efter 5 minuter så sov jag! Underbart <3
Jens väckte mig vid halv 6 med en puss! Vi skulle vara hos hans pappa kl 6 och äta middag!

Dom hade dukat upp så fint med levande ljus och allt! =) Fläskfile, klyftpotatis och en underbart god sallad stod på menyn! Underbart gott. Hur härligt är det inte att sätta sig vid en dukat bord, äta god mat och inte behöva tänka på någonting! Man behöver inte laga mat och inte diska. Bara sitta ned, äta gott och ha det trevligt! Gillas! :D
Sen åkte vi hem hyrde en film och mös!

Great Day!



Jag var bara tvungen! När jag kommer in i sovrummet sitter Älskling och Joel
och monterar ihop bröstpumpen.. haha! Man ska aldrig sluta förvånas! :)


Fina och händiga pojkar! ;)

Kramar

3/1 -10 Barnvagn, babygunga och sängmobil inköpt! <3

Ja, vart börjar man? Mitt första inlägg för i år!

Varför måste jag vara så dålig på att uppdatera?
Dagarna bara rullar iväg och det blir bara mer och mer att skriva och långa inlägg blir det!

Jag tror jag börjar med dagens händelser.

Har länge letat efter en Fischer Price baby-gunga!  Dom är så otroligt fina och väldigt bra att ha, speciellt om man får en gnällig liten bebis som har svårt att sova och behöver stimulans 24 h om dygnet! Dom är ju rätt dyra, det är det som har övervägt om vi ska inköpa en sådan eller inte! 2500:-  rätt mkt pengar :/

Men nu står den här i vårt vardagsrum och glänser.. så himla fin! Den har 6 olika hastigheter,12 olika melodier och jätte söta små djur som dansar runt ovanför själva gungan!
Klicka för att se nästa bild

Så ser gungan ut! Fin va? :)

Sen har jag oxå letat efter en sängmobil! Finns ju många fina som man hänger över sängen men har just fastnat för en speciel mobil som låter, lyser och snurrar! Och den har vi oxå köpt idag!

Klicka för att se nästa bild

Och så ser den ut!

Fick allt detta för ett riktigt bra pris, så vi är supernöjda!

Vi åkte kl 3 i eftermiddag och kom hem efter 23.. Allt åkande var rätt jobbigt, jag fick så förbannat ont i kroppen, ryggen ska vi inte tala om och lillabellyn sparkade föbrilt hela tiden.. Gillar nog inte när jag sitter för länge.. Då är vi 2.. PAIN!

Var till min älskade syster utanför sthlm som bjöd på en mycket god middag och efterätt! Och jag fick såklart träffa min älskade lilla gudson, Wille <3 Han blev så glad när vi kom och vi busade för fullt och han var så stolt över att han lärt sig åka ruschelkana.. en såndär liten i plast som han har inomhus! Det lös i hans ögon! Han stod med armarna upp å ville så gärna komma upp i famnen! Ja kunde ju inte låta bli att lyfta upp min lilla skatt och pussa och krama på honom! Men ryggen sa ifrån.. och vi fick busa på golvet ist!

Vi fick sova kvar, men jens hade lovat joel en hockeykväll! Matchen skulle börja 23..när vi kom hem visade de sig att den inte börja förän 3 inatt!! :O Så nu sitter dom å väntar... För matchen vill dom ju se! Ja tror jag sover då ja ;)

Ja just! Vi fick ju låna en superfin Emmaljunga barnvagn av syster! Riktigt snygg! Kostade då kring 7-8 tusen!! Men flyt som vi har får vi låna den! Inga pengar nedlagda på barnvagn..skönt! Det är ju inte billigt.. :/

Fick även en babysitter och bröstpump! haha ;) När Maria (Syster) tog fram bröstpumpen utbrast Jens.. Åå men va bra! Kanon! :D Haha.. Han lös upp som en liten solstråle.. aja.. det är väl bra att han är "engagerad" iaf.. ;)


När vi kom hem så var det första jens och joel gjorde var att försöka montera ihop denna pump, dom såg så seriösa ut! Jag trodde inte det var sant när jag kom in i sovrummet och såg vad dom pyssla med.. Jens tyckte jag skulle testa den.. Men där sa ja stopp! Någon måtta får det ju va ;) Men älskling var frivillig och testa den.. den sög bra sa han! hahahaha... Jag säger då de :)

Så min dag har varit helt perfekt. En roadtrip med min älskling, fått massor av jätte fina saker till VÅRAN älskling, middag och mys hemma hos syster och nu är vi hemma.. i väntan på hockeyn som börjar 3.. Men.. det blir nog inge tv-tittande för mig.. är väldigt nöjd och belåten! :D

Kramar <3







RSS 2.0