Tungt nu. Jag saknar dig..

Just nu.. mår jag inte ett dugg bra..
Ledsen,ständig huvudvärk och ingen aptit alls.

Dagarna efter förra onsdagen har jag inte tagit det lugnt alls. Ingen rast och ingen ro. Och jag har mig själv att skylla. Efter den dagen krävdes MYCKET vila och jag hade dessutom ständig värk. Men jag var så glad att det var över så jag ville bara glömma bort allt och sluta känna för ett tag.

Jag var ju till stan men jens och shoppa julgrejer en hel dag dagen efter. Och dagen efter det drog jag till stan igen och träffa en kompis. Sen var det adventsmiddag på det med, med släkten och sen drog vi en utgång med vännerna och hade super skoj.

Fast jag har ständig värk, illamående och helt matt så strunta jag i det och försökte göra saker som gjorde att jag mådde bra.

Men nu efter? Resultatet blev inte alls bra..

Jag har inte mått bra, men jag har ändå haft kul! Men nu ångrar jag att jag inte bara stannat hemma och vilat. Kroppen behöver återhämta sig. Men man lär väl sig av sina misstag.. right?

Jag ska tillbaka på onsdag igen.. får se vad dom säger! Var till vc idag och tydligen har jag tydligen ganska lågt hb (blodvärde) Vilket gör att det inte är ett dugg konstigt att jag är så utmattad och trött.

Nu sitter man här, mår som en överkörd katt.

Jag saknar min Jens som jobbar natt. Han ringde precis, och genast började tårarna rinna lite. Vill ju ha honom hos mig! Han hade fullt upp. Överbelastning på jobbet. 42 patienter på 4 natt personal? Inte klokt ju. Men varje gång han ringer blir jag så glad. Just nu skulle jag inte svarat på ett enda samtal förutom när han ringer.. Då svarar jag alltid!! No mather what.. Jag kan vara glad, jag kan vara ledsen, arg, orolig. Ja allt. Jag kan prata med honom precis jämt. Hur jag än mår!

Om han ändå kunde vara hemma. Så jag kunde få ligga i hans knä med en mysig filt över mig medans han pillar lite i mitt hår. Krama mig hårt och länge! Och att han tala om hur mycket han älskar mig och skulle offra precis allt för mig..
Det skulle inte sitta fel hörrni!

Men men. Dom där förbannade jävla nätterna är väl lika bra att han får dom gjorda! Suck.

Om man ska och krypa till kojs och försöka sova bort allt elände för ett tag.
Det kanske inte blev ett så roligt inlägg, men det är inte roligt jämt! 

Puss&Godnatt!



I love You


Så himla SKÖNT!

Onsdag:

NU kan jag stryka massor av datum.. Helt jävla underbart!! Denna vecka.. Ja.. vilken vecka! Onsdagen var tuff, men det gick såå bra. Smärta,smärta,smärta.. Men den gick att uthärda! Citodon is the shit! Snurrig i huvudet och sov som en stock :) Vi var en timme sen.. mindre lyckat! Men snöstorm och trafik kaos kan man inte göra så mkt åt! Senare på kvällen åkte vi hem till mina päron, tog det lungt, mös med min älsklings tjej och familj. Övernattning blev det oxå! Jag bara ääälskar mitt gamla rum.. allt är kvar. Min säng,min tv mitt skrivbord! Och jag sover som en gud... Mysigt att ha sin egna familj i sitt gamla rum!

Torsdag:

Vakna upp, nova sov dåligt på natten men var morgonpigg iaf. Vid 9 slog jag på Snövit filmen. Vi låg allihopa och titta på filmen i sängen och bara myste! Helt underbart tyckte jag det var! Och vilken söt film. Nova är min snövit! :)

Vi tände en brasa och åt frukost. Jag mådde ganska bra trots omständigheterna. Så vi bar oss iväg till thuns! Inhandla julgardiner och vantar åt mej! Sen vidare till stan är vi handla MASSOR av julprylar. Ljus, stjärnor, ljusstakar, juldukar, tomtar och allt där till. En skit fin hylla till hallen, blommor, nya tallrikar och glas fick vi oxå inhandlat! Så nu har vi sååå fint här hemma. Jag bara älskar att vara på nedre våningen att är så fint! Vi har redan satt upp allt ;)

Fredag

Jens is back to work! Morgonmys, monterade ihop hyllan till hallen innan han drog till jobbet. Sedan fortsatte jag själv här hemma. Min fina Snowi ringde och ville ses! Så jag åkte till gränby och vi träffades där. Åt mat, shoppade till affärena stängde:p Och jag fick några klappar klara. Ska hämtas upp på tisdag!
Och ny hårfärg ska jag få igen.. BLOND!! wihoo =)
Gick du på de? Jag är faktiskt nöjd med färgen jag har nu bara lite för röd, så jag köpte en ännu mörkbrunare färg som jens så snällt färgade åt mig när han kom hem från jobbet! Så nu är jag ännu nöjdare! Super snyggt! Tur att jag vågade chansa. Men det är tack vare er!! <3
Glömde skriva att min snällaste barndomsvän christian kom och hämta mig på gränby. Verkligen jätte snällt! Jobbigt med alla bussar och så kom vi hem ordentligt! =) Han fick låna en mobil laddare och jag fick schuss hem från stan. Var väl en bra deal? =) 

Lördag:

Ja, klockan är ju snart halv 2! Herregud. Så idag ska jag på den årliga adventmiddagen med släkten på mammas sida! Årets första julbord! MUMS!! Kan knappt bärga mig =)) Och kul och träffa all släkt oxå!! Händer inte så ofta. Jens har tjatat om julskinka i typ 2 veckor så i morgon kommer han nog vara så nöjd så^^

En Ursäkt

Till många har jag bett om ursäkt för mitt konstiga beteende den senaste tiden. Jag har ju inte varit deprimerad eller så bara velat varit med mina närmaste. Jag har varit sjukt dålig på att svara på samtal, sms och allt därtill. Vissa vet vad det handlar om. Vissa inte. Vissa ÅNGRAR jag att jag sagt det till. Som man tror är ganska nära och vill så gärna veta. Frågar och tjatar.SÅ jag har berättat och ibland kändes det som en raktion som: Men gud.. ta hand om dig gumman! =  (Tack, nu fick jag veta!) Inget mer om det. Jag har lärt mig vilka jag kan berätta saker för och vilka som verkligen stöttar mig. HEL HJÄRTAT! Det kallas riktiga vänner. Och dom vännerna tar inte åt sig att jag varit så stram,dom förstår! Man ska finnas där för varandra.. Som en stadig pelare.


TACK! :)

Nej, en dag idag oxå! Ska lägga mig bredvid mina 2 hjärtan som sött ligger och sover. Pussa lite försiktigt på jens, så han inte vaknar!

Puss till er mina vänner!


Dag ett.. som brunett!

Klockan 8 i morse åkte.. 8:a!! Usssch så trött jag vaaar... Och nova den lilla grisen! Hon sover ju som en kratta om nätterna. Nu för tiden har jag överlåtit liite mer ansvar på jens som oxå får gå upp på nätterna och natta om henne. Om han är ledig vill säga eller ska jobba kväll! Jag är ju ganska off nu. Trött, ont i magen, illamående och lite skakig. Så han försöker hjälpa till så gott det går!
Vet inte riktigt vad det är med stackars Nova- Hon hostar om nätterna, men BARA på nätterna! Och sen vaknar hon stup i kvarten. Tror vi har varit upp över 7 ggr denna natt. 2-3 timmar har jag sovit inatt. Hon har lite separationsångest verkar det som. Kommer man och myser med henne, smeker henne på kinden eller liknande somnar hon som en stock men så fort man går eller att hon märker att man inte är där, så skriker hon som en stucken gris! Kämpigt i dessa tider..

Klockan 10 var vi på plats i stockholm. Jag fick och gjorde det jag skulle. Samtala lite. Vi gick till Waynes coffe och tog en varm choklad och kaffe. Fick inte åka hem. var tvungen att va kvar för att se hur jag påverkades av allt detta.. Jag mådde okej och fick åka hem. SKÖNT!

Somna direkt i bilen, heelt slut! Sov även när jag kom hem. Men är fortfarande vääldigt seg och trött. Men jens jobbar och nova behöver roas och pysslas om. Så ingen vila! Ska tillbaka på Onsdag igen.. Då jag ska va där klockan 8:a!! Fy fan.. 6 behöver vi åka då.. Men mamma tar nova redan i morgon så det är skönt att vi slipper tänka på det. Kom igen! Bli onsdag någongång så jag får de här gjort..
Jag och jens skicka lite mys sms till varandra idag, Han sa att vi kommer klara det här bra. Och jag var hans allt!
Sen påminde han mig och JUL! Underbara jul.. När det är julafton då kommer ALLT vara över.. Både "hemlis" 1 och 2!! Då är det bara se framåt. Mot ljusare tider!!! :) Jag börjar jobba snart igen. Blandade känslor!
Meen.. jag saknar mig kollegor och det ska bli skönt att komma på fötter igen! :)

Nu ska jag byta bajsblöja för andra gången och sedan laga mat. MYCKET bra kombination för en ILLAMÅENDE!
Sen kommer johan på en fika och hämtar mig.. Vi ska hem till honom, sen ska jag träffa hans mamma och prata om hospiteringen!! Och få se deras fina, stora nybyggda hus. GILLAS!


Henkiz!





Då var man "rödbrunett"
vad tycks? :)

Puss


Jag måste bara berätta..

Jag måste börja med att berätta för er att jag INTE är sjuk! Jag har helt alvarligt blivit bombad av sms, face meddelande och chat där alla frågar samma sak. Vad det är som händer? Och om det är alvarligt??
Jag är ledsen om jag fått er att tro er att jag är sjuk.. För det är jag inte! Man kan väl säga att jag inte mår bra, "sjuk är att ta i" Eller inte alvarligt sjuk iaf.. men för att må bra måste jag genomgå en göra en grej som sker nästa vecka! Så ni söta rara som varit så oroliga behöver inte vara det. Men stöttning och peppningg uppskattas alltid! :)

Igår fick jag en smula av glamour..
Vi var till Svärfar och "plastsvärmor" Ritva igår och åt middag och hade det supermysigt.
Ritvas dotter jobbar nämnligen på åhléns i uppsala och ansvarar för alla Estée Lauder produkter där. Det är lixom hennes "märke" Irina som hon heter. Har alltid hjälpt mig med allt mitt smink. Fått massor av gratis produkter av henne jämt när jag varit förbi. En hel smink väska med grejer! Men då visste jag inte att det var min "svärmors" dotter. Men iaf. Till poängen! Ritva får jämt en massa gratis grejer av henne så hon har verkligen FULLT av smink.
Igår frågade hon om jag ville ha massa smink.. SÅKLART! Jag var i himmelriket. Seriöst!

Hon lassa ner en massa smink. En halv kasse full! Och det var inga dåliga grejer.

5 parfymer. En white diamonds, elizabeth taylor, ralph lauren, DIOR, och gucci. Hur bra? :D

Sen smink. Allt från ögonskuggor  , 1200 läppglans, rouge, lipliner, eyeliner, En spray fondation från DIOR. Skit bra! Solpuder, eyebrow pencil m.m
Och allt från Dior, face. HR,Estée Lauder, maybeline, make up store.

Smink för flera flera tusen. Får man inte litet lyckorus då som kvinna? Det fick iaf jag! =)
Man känner sig inte så glamorös längre, när man går hemma! Så jag behövde en liten kick av Glitter och glamour!

Så nu sa jag till jens att jag ville ha mitt egna sminkbord! Inte stå framför spegeln vid toan bredvid blöjhinken!
Om man får typ stå på tå för att se ordenligt. Så vi får se då. Om vi hittar något "glammigt" att sitta och spegla mig vid. Det blir så mycket roligare då. Det kanske låter som lite "skryt" men jag kände för att dela med mig av min glädje mitt uppe i detta "elände" som jag går igenom nu.



Min syster ringde idag. Mysigt att prata med henne. OM ALLT! Hon är orolig för mig. Stackars syster. Och självklart är jag oxå lite nervös av mig. Men orkar lixom inte tänka så mkt på det.. Upp med huvudet bara!

Nu ska jag göra mig i ordning, för vi ska strax åka till stan och hälsa på min söta farmor! Längesen nu :(
Måste ta vara på tiden man har kvar med henne. Jag har trotts allt bara min farmor kvar :(
Och jag saknar henne hur mkt som helst!

Sen drar vi en repa på gränby för jag ska.. Fixa hårfärg. BRUNT!!
Men kör bara toning.. Hur tror ni det blir?? Sjukt nervös :P Vi får se om jag vågar men det hoppas jag..
Det är väl bäst att göra hos frissör egentligen men jag har hört att man kan lika gärna göra hemma själv.
Så håll tummarna!

Pusss

Brunett?







Juck Juck!

Nova har lärt sig att jucka! Hon ställer sig på alla fyra och juckar fram och tillbaka.
Och inte nog med det så var ju till sthlm igår på samtal osv.. I väntrummet fanns ett stor fin docka, större än nova! Nova välter omkull dockan lägg sig över den och JUCKAR! gaaah.. skratta så vid dog xD
Tur att det bara var vi där just då! :)






Skönaste Nova!

Annars gick allt bra igår, lite omtumlande men skönt. Ska dit 2 ggr nästa vecka med. Så nästa vecka kommer jag inte vara speciellt tillgänglig.. Hela veckan kommer va tung,smärtsam och tröttsam. Men på något sätt längtar jag dit!

Min mor ringde jag igår med och berättade ALLT jag kommer va med om den senaste månaden (månaderna).
Hon tog det jätte bra. Bättre än mina förväntingar! En mamma är ju alltid en mamma. En överbeskyddande,snäll och omtänksam person som finns där i alla väder. Hon sa något helt perfekt:
-Vi kan inte vara med och styra över era val och erat liv nu. Vi kan bara vara med och stötta er nu och finnas för er!

Precis så ville jag höra det. Vissa saker kanske man har svårt att förstå och man är inte riktigt ense om alla handlingar. Men vi alla är ju olika. Och stöttar varandra iaf trotts sin olikhet! WORD

Hon var precis hit en sväng efter jobbet. Ville kolla till mig och med sig hade hon Blommor, choklad och bananer (för min onda mage) Världens bästa mamma! Och hon har fixat ledig så hon kan va barnvakt åt nova nästa vecka med. Guld! :)


Sitter vi snällt i väntrummet och väntar..

Jens är och tränar, jag äter choklad, nova ligger på golvet och juckar och snart kommer joel hit! Blir nog en bra

Puss&Kram


Det är mycket att ta in nu..

Ja ni. Om ni bara visste vad som händer i mitt lilla liv just nu. Det är stressigt, det är sorgligt och en stor lycka samtidigt. 1200 datum att hålla reda på.

Det är mycket att hålla reda på, mycket att ta in, mycket att planare, mycket att fundera över. ALLT kommer samtidigt. Och alla datum ändras hela tiden!

Igår var en viktigt dag för mig.. Jag var sjuukt nervös, men jag och jens åkte till sthlm. Gick på "möte" som jag så fint kallar det här.. (Ingen arbetsintervju om ni tror de) Och det gick sååå bra!! Jag känner mig lugn och trygg. Världens bästa man fick vi träffa!

Idag, ska vi till sthlm igen ang något helt annat och mycket mycket jobbigare. Ringde till dit jag skulle, och fick en tid redan idag.. Jag känner en lättnad samtidigt som jag har en klump i magen och tycker det här är för jävligt jobbigt.. Men det måste göras. Jens är ledig idag vilket är perfekt. Eftersom denna "jobbiga" grej dykt upp har alla mina andra planeringar fått flyttats. Men nu måste vi ta igenom oss detta.. Vid jens vid min sida kan jag inte känna mig annat än trygg! Men jag måste ringa mamma idag. jag behöver henne med! Och min pappa med såklart. Och min syster.. henne tror jag att jag ringer nu på en gång! En bra syster att prata med.. precis om allt!
Och inte nog med det så måste vi tillbaka till sthlm 2 ggr nästa vecka.. Så det är ett jävla åkande. Men det är skönt att försöka få det här ur världen.. Hur jobbigt det än är!

Så lista på viktiga datum nu är:
16 november*
17 november - idag
22 november
23 november
24 november
25 november

Och sist men inte minst:
16 December!!! - Den bästa av dom alla! :):)




Så nu måste jag ladda batterierna. Vi ska åka om en timme. Hela familjen denna gång!
Igår var först farbror jeppe barnvakt och sedan böt farmor Ingela av.

Ang gårdagen så skärde jag fingrarna på en mixer kniv! CHOCKTILLSTÅND! Det bara pulsera ut blod hela tiden så man såg inte om det var djupt eller inte! Lindar om en handuk, ringer jens?? dumt! Han tror typ ja skärt av mig fingrarna:P Men ringer sedan jeppe som stod å laga mat men hoppa i skorna utan strumpor och sprang till mig. Först tog han nova som gallskrek, sedan sprang hann till vdc och hämta massa kompresser. Fick till slut stopp på blödningen och han plåstra om mig så bra. Men fy faaan så ont det gjorde!! Och det gör det än, dunkar och svider. Kan inte ta i någonting :(



Nej, nu gör jens och nova frukost! Och vi börjar få lite bråttom så. Ha det greeat allihopa!
and wish me good luck..

Pussss!
 




n.e.r.v.ö.s.!

Aah.. Gud så tankarna snurrar. Den andra "hemlisen" som jag inte kan avslöja än.. tar kål på mig! Eller det är så mycket att tänka på runt omkring!! Tuuuusen frågor! Vilket jag hoppas på att få besvarade nästa vecka. Men jag längtar riktigt mycket. Folk frågar och är såklart nyfikna på denna hemlis. Vissa har jag berättat för. Som jag känner är nära vänner till mig och vissa av dom är familj.
Jag har fått mycket stöttning och förståeelse i det hela! Av NÄSTAN alla. Någon som i princip "ratade" det helt. Eftersom dom är vääldigt nära så kan jag förstå. Dom är oroliga för lilla mig. Men eftersom jag vet vad jag ger mig in på, läst tuuuuusen sidor om allt. Så gillade jag inte alls den kritiken jag fick och det kändes som om allt handlar om "mognad"? Bullshiiit. En liten pinsam tystnad och lite nedvärdering tycker jag. Även Jens tycker att det var att ta i för hårt. Just för att det är  nära till mig så tog jag väldigt illa upp. Men många peppar,många förstår och säger att dom skulle gjort precis som mig om dom hade kännt som jag gör!
Huvudsaken Jens står på min sida. Min trygghetsfamn! Ni som vet och inte förstår.. Fattar ni inte att jag är nervös redan?? Jag VET vad jag ger mig in på..Och tur som faan att vi alla inte har samma tankar och åsikter.. Det vore ju bra trååkigt! =) But no more.. Kritik! I don´t need it! :)

Nog om det. I övrigt så har vi varit förkylda och hängiga heeela familjen. Nova hostar och kräks. Värst om nätterna!  Men förhoppningsvis är vi på bättringsvägen! Vi var in till stan och fixa 120 saker. Nytt internet (IGEN) , ny ljudsladd till datan då nova förstört både sladden och internet. Yey! ;)
Men jaaaag.. fick mig ett par nya.. Vagabond skor! Dom var såå snygga! Eftersom priset var ganska HÖGT så övervägde jag tusen gånger om. Men jens tyckte jag kunde unna mig något lite "finare" till mig själv. Jag handlar ju mest åt nova och jens om det är något. Och sen bjöd jag honom på resturang och bowling förra helgen.
Så där släppte skuldkänslorna lite. Storhandla Ab blev det igår. Massor av maat! Behövdes. Willys is the best! :)

Och vet ni?? I onsdags träffade jag snowi i stan. Vi lunchade och då ringde en kille som hette marcus och ville att jag skulle komma på intervju??Jag blev såå glad först!! Men sen läste jag massor om företaget och dom hade fått mkt kritik från massa olika håll. "Oseriös" var ett av orden jag fastna för. Så jag avboka intervjuven på måndag. Känner att jag inte vill jobba för ett oseriöst företag. Dock är det en chans! Men nää. Tråkigt var det. Men jag ser fram emot hospiteringen MASSOR! =)

Idag. Åker vi nog och badar! Det är ju såå skönt och mysigt.. och roligt!! :)
Sen blir det fredagsmys på högsta grad :)




Slänger upp en bild som säger mer en tusen ord!
Här har nova precis kommit till världen.
Några sekunder gammal!

En mycket lycklig och stolt pappa!
och jag med såklart, bara det att jag var så påverkad av all lustgas och hade eftervärkar så jag hade inga krafter kvar alls och hade så ooont! Men guuud så underbart det var! <3


Kramar


Nu händer det saker kan jag lova..!! oh good :)

OM OM OM! Jag ändå kunde berätta... Så jääääääääääääääävla glad!!!!

2 "stora" saker är det som kommer att hända för mig nu.

Jag vill inte berätta något nu för dom kommer såklart folk gå att prata om det. Det kommer ju att märkas tillslut såklart. Jag kommer berätta. Men inte nu. Inte förän allt är över...

Men hörrni... På något sätt har en sak redan läckt ut..

SÅ okeeeeeeej.. jag berättar vääl! Bara för att vara trogen mot mina läsare..

jag... ska.... HOSPITERA... på NIMA på Akademiska Sjukhuset

Blev erbjuden det förra veckan!

Det innebär att jag går med uska/ssk och kollar hur dom jobbar osv. Det finns inga lediga tjänster men får alltid in en fot. För er kanske det inte är en så stor grej. Men för mig är det de!! Lite nervös må jag erkänna men jag längtar! Så jag ville tacka min käre vänn Johan och hans mamma som tack för hjälpen som ger mig den chansen. :)

Men min andra "hemlighet" vet endas jens,min syster och en kompis till mig om.

18 November
25 Novemeber
är viktiga datum för mig
!



Min helg har varit hur greeeat som helst.

För mig börja den redan i torsdags då min syster kom hit och hälsade på med wille. Vi drog en repa på thuns, den blev rätt lång. Det blev mycket handlat men mest till jens. Jag är ju helt galen i å handla till honom. Kul å få bestämma själv ;) Han blev så nöjd så och tyckte jag var bättre att hitta kläder till honom än han själv ;) Inte fel!

Sen handla vi massa skaldjur, ost och kex mös hela kvällen med barnen. Ingela kom förbi, Svärfar och Ritva kom oxå och sist men inte mist kom joel och hängde med oss. Trevlig kväll!

Jens har varit ledig från fredag -söndag.

Så i fredags greja vi mkt hemma och sen ville hag överraska jens lite med en liten kväll tillsammans. Ingela ville vara barnvakt så vi styla till oss. Joel kom över. Dom drack några öl och sen tog vi bussen in till stan och mötte upp min älskade Snowii!!
Vi gick vidare till Dragon Palace och åt så vi knappt kunde gå sen. Jag och snowii gick och tjata på personalen hela tiden om att plocka fram meer sushi! Jag är verkligen helt besatt av sushi. Skulle kunna leva på de.
Mätta i magarna och lite "gladare" knoppen gick vi till bowlaget, tog oss ett par drinkar. Jag tyckte vinet smaka illa så jag spillde ut det över hela bordet ;) Bowla gjorde vi såklart så det glödde om skorna..Faan va kul det var!! Jag och jens kom lika.. Inte illa :D Alla ville gå ut efteråt.. Även jag! Men jag kände att vi behövde faktiskt komma hem till Nova. Vi var på fest förra helgen. Något måtta får det var! Så crille hämta oss och det var underbart att komma hem. Pussa på min tjej hur länge som helst!!
Hur ska jag kunna börja jobba igen? Kommer sakna ihjäl mig..



 Nu kom svärfar. I have to go.

Puss & Kram hela daan!


Magiskt!

Då var det ny vecka igen och NY månad! November är här... Känns ju inte allt för muntert va? :/
Snart är det jul.. Dags att inhandla julklappar! Denna jul blir väldigt speciell för oss. Nu har vi en dotter med i bilden. Novas första jul. Känns lite magiskt på något sätt.

Idag badade jag henne och hon var superglad hela tiden. Och då fick jag ett sånt där infall som jag får ibland. Då man bara tittar på henne och tänker.. " Jag är mamma nu, åt denna underbart sockersöta lilla tjej. Hon är mitt och jens kött och blod. Tänk vad vi lyckats skapa" :') 

Man kan inte låta bli att bli lite rörd.







Jag tror jag glömt att berätta att Nova fått 2 tänder där
nere i mitten av munnen. Såå sött!

*
*
*


Varför kan du inte vara långledig oftare? 

 5 dagar fick jag och nova med finaste pappsen förra veckan

Vi shoppade, hälsade på folk, slappade, spelade tv spel (fighting spel ) , film-maraton, Åt god mat alla dagar (sushi 2 dagar) , var på fyrishov med med Nathalie daniel och Sylle =) Så himla kul!! Klängde i lianerna, åkte strömmen, bubbla i bubbelpoolen och lekte med barnen som oxå tyckte det var jätte kul att bada! Sen åkte vi hem till dom och åt pizza och hade det kanon trevligt!

Halloween i lördags. Helt gaalet var det! På alla sätt och vis :)
Fördricka utklädning och sminkning hos oss. förfest nr 2 hos ida och david. Det var sjukt kul å se alla och vilken pirat liga vi var!!! SÅ jävla snygga!! :D Sen vidare till Lunda. Där den riktiga festen höll till.

Blev riktigt imponerad över hur folk hade fått till sin utklädnad! Dock hamnade jag och jens i en liten tvist som var heeeelt onödig. En riktig snefylla. Där vi gjorde en höna av en fjäder.. Och bara "munnhögg" hela tiden där saker drogs upp som var helt ovesentliga..


Men det hela slutade väldigt bra. Han var lessen och gav mig världens största kram och sa att han aldrig skulle kunna vakna upp utan mig vid sin sida.. BOOM! faan.. vad jag älskar att höra det!
Vi kramades & pussades i säkert 1 timme.. Sen åkte vi hem till vårat hus. Ingen nova. Saknade henne.
Men det var bra att vi fick tid för oss själva. :)

Idag har jag tvättat,städa och diskat och busat med nova såklart (vilket jag gör från det att hon vaknar tills hon somnar).  Så nu väntar jag på att jens ska sluta.

Jag saknar honom varje timme,varje minut och varje sekund!




Vi får ganska ofta höra vilken fin familj vi är.

Man borde tänka på det lite oftare..

För jag håller med! Vi ÄR en fin familj :)

Kramar


RSS 2.0