Good News!!

I´m back people!!

Varför varför varför ska det vara så svårt att skriva ett blogginlägg? Jag har blivit sjukt seg. Precis varje dag tänker jag att jag ska skriva av mig lite, men saker och ting kommer ivägen och det hinns inte med!

Jag och jens har kommit fram till att vi är väldigt upptagna människor! ^^

Jobbar vi inte, så pysslar vi med huset (städar,gör fint i trädgården) träffar kompisar, åker in till stan, tränar eller gör utflykter. När man kommer hem från jobbet,hämtat nova från dagis,lagat mat och diskat.. är men heelt slut!! Välkommen till mammalivet? :D

Och det tar ju på krafterna att rädda liv!
Villket betydelsefullt jobb man har hörrni, men hur underbart är inte det? :)

Eftersom jag inte skrivit på länge så tänker jag lixom inte skriva 2 veckors uppdatering, för vem orkar läsa det?

Jag lämna nova på dagis häromdagen, första gången faktiskt! Vi har alltid jobbat så att det blivit jens som lämnat! En baggis trodde jag! Men ikke.. hon var så mammig och när jag lämna över henne till dagispersonalen började hon storgråta och kasta sig efter mig. Men dagispersonalen höll i å sa att mamma måste gå och sen sprang dom iväg med min gråtande tjej. eeeh, jag bara stod där. Med gråten i halsen! Jag har varit borta så mkt eller rättare sagt jobbat och jens oxå. Så hon kommer dit vid 6 och blir hämtad halv 5..långa dagar :( Men vad har vi för val? :/  I helgen var hon hemma 3 dagar i rad och då var det mys med familjen kan ja lova!! I fredags var jag ledig och prinsen jobbade kväll. Jag och nova åkte in till stan med min "lillasyster" hanna. SÅ MYS! Saknar ju min lillasyster hanna som numera är dubbelt så lång som mig och är en vuxen tjej nu! När vi var lite mindre var jag jämt barnvakt åt henne och vi träffades flera gånger i veckan! Åkte på semestrar ihop varje sommar. Gran canaria och Lanzarote åkte vi till, det var tider det! <3



Sista april var supermys. Nova var hos mina föräldrar + syskon och släkt som tog väl hand om henne. Min fina familj :) Jag jens emil och sebbe brumma iväg in till stan med högsta musiken på i bilen. HÄRLIG KÄNSLA! Gled runt å hadde det bra :) Sen vidare till ekoparken. Liite kallt med vi satte oss i den såkallade "pissgropen" inte som det låter ;) Hade filtar, pickick och lite alkoholhaltiga drycker. Träffade på mina tjejor och hade en guld dag :) 





Lite blandade bilder :)
Min söta tjej bara springer runt över allt å river och sliter i precis allt hon ser
 och får tag på! Just nu står hon uppe på tv bänken och bankar på tv:n. ;)

Det går jätte bra för henne på dagis och hon verkar va väldigt omtyckt av både personal och av dagisbarnen :) Hon är ju minst där!! När man kommer och hämtar henne är det alltid något annat barn som håller henne i handen. Underbara Ungar <3


GOOD NEWS!!

Pratade med min chef idag som helt plöstligt kläckte ur sig att DU HAR FÅTT JOBB!!

Jag har ju bara ett vick där till augusti men tydligen ville dom ha kvar mig. Det känns så himla bra!!! :D:D Jag trivs väldigt bra och jag växer i mig själv för varje dag som går. Arbetskamraterna är helt underbara,trevliga och roliga!! :) Jag och jens träffas en del på jobbet, under rasterna och lunchar ibland vilket är väldigt mysigt :) Jag brukar ju springa upp på hans avdelning ibland och hämta och lämna patienter och en massa prylar. Så syns man sällan hemma hinner man träffas på jobbet ibland! 

Jens är och lagar våran bil nu och jag ska pussa på min lilla tjej innan det är dags för sängen! 
Jag är ju leeedig i morgon och ska träffa min gamla barndomsvänn Anna som jag träffar allt för sällan, och ha en liten "tjejträff" Jens jobbar kväll så vi kommer nog sitta upp lite extra länge ikväll och mysa och glo på någon film. We need it! 

Puss&Kram









 


Uppdatering och bilder


Jag sitter nu i soffan och smaskar på Ben&Jerry glass. Min älskling jobbar natt..och jag har jobbat på dagen! Så vi hann bara synas en liten stund när jag kom hem och då åkte vi direkt till hans pappa som bjöd oss på mat!

Det har varit såå mycket nu sista tiden så allt är bara en enda röra i mitt huvud!!

Jag trivs som fisken i vattnet på jobbet! Bara det att det är vääääldigt mycket att lära sig och jag har en enorm press på mig själv. Jag vill kunna allt på en gång, och har svårt att acceptera att jag faktiskt knappt kan hälften! Jag sitter och "pluggar" på lite hemma då och då. Men dom flesta säger att det tar typ ett år innan man kan allt.
Ska gå på apparatutbildning på onsdag vilket är skit bra! Och lite barn-hlr oxå. Jag har varit i en stressfas då jag har brytit ihop några gånger då jag har legat i magkramper och knappt kan ta mig upp ur sängen. Jens stöttar och puschar så mycket han bara kan. Jag har knappt varit hungrig. Och inte nog med det sover nova JÄTTE dåligt om nätterna, hon har varit "sjuk" över 4 veckor nu..och vaknat VARJE natt minst 5-6 gånger. Inatt tex fick vi vakna klockan 3 sen var det bara för mig att pallra mig iväg till jobbet. Så 3 timmars sömn kanske med några gångers spring mellan novas säng och våran. Så här har det hållt på som sagt över en månad..Funderar på att kontakta en barnspecialist. Vi orkar rent ut sagt inte. Vi lider av GROV sömnbrist. Men man börjar nästan bli van, men koncentrationen på jobbet är ibland inte det bästa. Och detta leder till sammanbrott. Någon som har erfarenhet av detta? Kanske hon är i en utvecklingsfas och är orolig. Hon blir jätte arg när man går förbi henne och lämnar henne någon minut. Hon accepterar inte ett nej då hon slänger sig bakåt och gallskriker. Hon gillar knappt sina leksaker utan ska bara vara där vi är. Tur att man älskar sin lilla tjej ändå och att hon är söt! ;)

I morgon ska hon få gå på dagis igen så får vi se hur det går. Vi har inte tid att vara hemma och vabba!
Men måste man så måste man!

Förra helgen hade vi en TOPPEN helg. Vi åkte till min syster,wille och pierre i Hölö från fredag-till söndag!!
Vi lekte med barnen,åt god mat,badade bubbelbad,bastade,var på lekland,shoppade,åt på resturang och hade en gudomlig helg! Saknat dom alla,speciellt min fina storasyster som jag träffar allt för sällan! Skönt att få prata av sig lite :)







Helgen som var blev en rätt lugn helg. I fredags fick jag en tid på akis och gjorde en hel del undersökningar och tog lite prover, sen vidare till IKEA och åt mat,handla lite och myste. I lördags jobbade jens kväll och nova var hos mina föräldrar för att ja skulle få lite avlastning. Det var skönt! Jag vilade och pysslade hemma. Sen åkte jag och träffa Helena och Karoline och hade en mycket trevlig kväll!

Jens ringde flera gånger och var så orolig att han inte kunde somna. Min älskling!! Men det är ju bra att han bryr sig ordentligt, annars vore det ju konstigt! :)

I helgen jobbar vi båda men då kommer vi synas lite på jobbet iaf!

Nu vakna nova,suck!! Dags att sätta i nappen IGEN! Hoppas på en lite lugnare natt.. Ja hoppas kan man ju göra iaf!!







Passa på att slänga upp lite bilder på dom 2 senaste veckornas händelser :)

Puss&Godnatt!


Happy Friday!

Nu är det helg, guuud så skönt!

Ska jag vara ärlig.. Så har jag inte ens tittat ut genom fönstret än! Ligger kvar i sängen, under täcket och bara kopplar av. Nova är på dagis, jens lämna henne tidigt, halv 8 morse. Så vi fick en liten mys morgon tillsammans. Det gillas!! :)

Nova har varit så himla hostigt i 3 veckor, vi har knappt fått en blund om nätterna. Hon hostar så hon kiknar, låter knappt så hon får luft! Har varit orolig att hon har någon astma eller liknande. Och ibland är man som i en dimma på jobbet då både tröttheten och huvuvärken slår till. Inte kul kan jag säga! Men en läkare fick ta sig en titt på henne igår och hon fick en starkare hostmedicin som verkar funka bra. *Hoppas hoppas* 
 Denna vidriga huvudvärk..Jag har haft migrän sen jag var 3! Jag ser det som en sjukdom... Mamma fick komma och hämta mig nästan varje vecka i från dagis/skolan då jag fick migränattack och hade så himla ont så jag bara grät och grät. Huvudet dunka, jag fick ligga i ett rum där inga ljud kunde höras, inga dofter och inget ljus fick släppas in och med en kall handduk på huvudet! För då kändes det seriöst som att jag skulle dö..  Så många läkare och kontroller jag har gått på.. Det är inte klokt! Vet inte ens om jag kan räkna på 2 händer så många olika mediciner jag har fått? Det är ju ärftligt då både mamma och min mormor haft det.  Nä, så trött på skiten!! Det jobbiga är att man troligen ALDRIG kommer bli av med det utan få leva med migrän resten av livet.. Not fun! :(


Över till något trevligare!

Ikväll åker vi till El stockholmo!! Vi ska åka till min syster och hälsa på över helgen. Och jag ska få träffa min übersöta wille som börjar bli såå stor!!Saknar honom så jag blir blåå.. och min syster med såklart! När Maria (syster) säger att dom ska åka och hälsa på oss så säger han -Nååååååaaa!! =Nova! Han är supergullig med nova och klappar,gosar och försöker hjälpa henne att gå.
Kanske blir det ett litet bad i deras bubbelpool och en sväng i bastun? Dom har det ju så fint där!
I morgon får vi se vad dagen bjuder på och vad vi hittar på.. Finns ju en hel del att göra i vår huvudstad! :)

Mysigt ska det bli.. Vill åka NU NU NU! :D


Om man kanske ska pallra sig upp ur sängen och göra någon nytta? Jens är ute i garaget med svärfar och pysslar och gör det fint! Ska göra lite frukost hade jag tänkt.. Kanske plinka på pianot och städa upp lite innan vi ska hämta våran skatt!  
 
Have a great one!
Puss!


RSS 2.0