Varför drömmer jag så mycket om dig?

Förra året i slutet av september dog min älskade mormor under tiden jag och jens var i turkiet. Jag fick inte veta någonting förän dagen efter jag hade kommit hem. Det gjorde verkligen förbannat ont. Mormor bodde inte så långt från oss när vi var små. Gångavstånd. Jag var jämt där. Varje dag. Innan jag fick dagisplats så var mormor "dagmamma åt mig" och jag minns allt vi gjorde som om det vore igår! Vi bakade, sparkade fotboll,läste böcker,bygde lego,måla och rita och sist men inte minst löste korsord! Mormor var en hejjare på de.. Och lärde även mig hur man gjorde.. Så jag är en hejjare på "nalle krysset" i allers tidningen.. haha XD
Sen flyttade hon ner till alunda, bodde där i många år. Men hon fick flera tia-attacker (propp i hjärnan) som under längre tid ledde till demens. Ju mer åren gick destomer glömde hon bort saker. Men jag hälsade fortfarande på henne lika ofta. Jämt efter skolan. Promenerade,spelade spel,fika och löste korsord m.m.. Och varje gång man kom sken hon upp och frågade alltid "Har du slutat skolan nu?" Fastän man hade slutat skolan för många år sedan och jobbade var det samma visa :) Men sen nu efter hon gick bort så drömmer jag om henne OFTA. Mycket om när jag var liten och allt vi gjorde osv.. Har aldrig drömt om henne förut så som jag gör nu.. Är det något du försöker säga mig lilla mormor? :) Saknaden är stor.. <3


Från det ena till det andra... Så kämpar vi som 17 med vårat kök!! Och vilka uuuunderbara medhjälpare vi har! Kan inte tacka alla tillräckligt.. Utan er hade vi aldrig kommit så här långt :) Nu håller vi på och sätta in inredningen i köket. Så vi ser ljuset i tunneln. Äntligen! :D

Jag har planterat blommor i blommlådorna vid entrén idag. Blev så fint så! Ska ner och vattnta lite i rabbatterna senare ikväll. Jag bara läängtar tills vi flyttar ner.. :)

Lite har vi hunnit roat oss iaf och haft sjukt roliga utgångar och grillfest! Jag kan inte säga mer än att förra helgen rockade.. var riktigt kuuul! Det spöregnade dock men med våran fina alltan så gjorde det inget. gick bra och grilla med! ;)  Så nästa... Kräftskiva!! :) Bara säga till om någon e sugen på att komma ;)

Vårat internet har inte funkat sen i lördags heller.. Så idag åkte jens in till 3 efter jobbet och fick ett nytt litet mobilt bredband. Ett rosa.. bara för min skull! I love rosa! :D

Så nu sitter jag här med mitt nya fina modem och det funkar utmärkt :) Men än sak.. Vad mycket mer man får gjort när man inte har internet? Thats for shoure.. 

Nu ska jag laga mat åt mannen i mitt liv och nova ska få lite potatis och majs pure.

Kramar 

 

 


Kan någon stoppa tiden lite?

Dagarna bara rusar fram..man vet knappt vilken dag det är längre! :)
Nova växer så det knakar. En liten bjässe har hon blivit. Snart 7 kg tung och 62 lång :)
Hon har börjat med små matpotioner oxå, och till vår förvåning så åt hon på bra. Trodde hon skulle spotta ut direkt men inte då. Smaska på bra :) Och rullar gör hon med!

Det här sommaren är ju bara fööör bra. Vi har nog inte haft en enda dag som varit sysslolös!
Vi kämpar på med huset. Både i söndags och igår måla jag tak och massa lister i huset. Riktigt kul fakitskt, när vi båda hjälps åt. Vi står där nerkladdade med färg och skojjar och driver lite med varandra:P

Men vi har försökt gjort lite avbrott ibland och roat oss med andra saker än huset.

Leksand var vi till förra helgen. ååååh det var så fruktansvärt kul!! Och mysigt. Det var precis som vi hade föreställt oss. Vi bada massor, lulla runt på campingen, lyssna på trubadur, sola, åt god mat, var på sommarland som var gryyymt! Vi åker lätt dit nästa år igen. Sist men inte minst mös jag och jens massor. Var som nykära igen och det håller i sig än =)

Låg i sängen här om kvällen och mös och prata då jens sa: Du är verkligen mitt allt. Du och nova! Jag älskar verkligen er.  Aaw.. jag älskar att höra sånt. Det värmer i hjärtat och jag känner precis likadant. Dom är mitt allt! Jag trivs så himla bra ihop med honom. Med min familj.

Snart är hans semester slut. Jag säger bara neeeeej...!! Vill inte. Vill ha honom hemma. Men vi ska ta lite semester ihop sen i höst eller i vinter. Han prata om att han ville åka utomlands? Säger man ju inte nej till.
Men vi får se. Det är så mycket som vi vill göra!! Och saker och ting är ju tyvärr inte gratis..

i fredags hade vi en grymt rolig kväll. var här först och förkröka lite och sen drog vi till öre. såå jag har längtat!!! Vi hade verkligen kalas kul!! Dansa, drack och träffa jätte mycket roligt folk!! Måste dit snart igen. Får passa på när det är sommar. På hösten/vintern blir det inte lika mkt. Och nova klarar sig fint med sina gulliga barnvakter. Det handlar ju bara om ett par timmar. Typ från 21 till 03. Och då sover hon ju mest.

I lördags var till till Nortälje på american carshow. Jag jens, nova och sebbe. Sen på kvällen kom Ida och joel förbi. Lördagsmys! Idas david skulle ut men grabbarna hade tydligen svårt å bestämma sig vart dom skulle så dom lessna och David och Kim kom hit ist :)

Nu ska jag tänka ut någon lunch sen kila ner till huset och kolla om det är dags att tapetsera. Hoppas färgen har torkat!

Ciao!

Kramar



LEKSAND here we come...!


Yäääy... I morgon drar jag jens novis joel och carro till leksand!!! Vi har hyrt största stugan ;)
Vi kom på att vi ville semestra.. Vi tänkte på åland,smögen m.m.. Men som kom vi på att leksand är kul!! Vi ringde dit och det fanns 1 ENDA stugan i hela leksand som var ledig.. typ den största.. å dyraste? nästan iaf.. Men men.. Nu är den bokad och i morgon efter carro å joel slutat jobbet drar vi! ååå så kul.. :D
Vi bor precis vid siljan. Då ska det badas, grillas, mysas, ätas,drickas och sist men inte minst. Vi ska till Leksand sommarland såklart!!! :D Blir borta till söndag.. love it :)

Idag har jag och novis varit i Uppsala hela dagen och träffat Jenny och Ilias. Mycket mysigt! Satte och på ett mysigt ute café och åt kulglas..Mumma!

Köpte även smink. 2 Bikini. trosor. linnen, navelpiercing.
Ok.. man är väl inte helt "fit" for the beach.. men vem bryr sig!! orka.. nu ska jag bada och ha kul :)

Jens min älskade lilla guld klimp är så duktig och grejar och donar för fullt med vårat kök! Hjäälp så mycket det är att göra. Det är inte bara att riva ute allt och sätta in.. nejnej! det är miljontals saker till...

Jag plockade ca 2 liter jordgubbar ur vår rabatt här om dagen.. och det finns hur mycket som helst mer att plocka.. :) Och igår klippte jag våran gräsmatta. För första gången :)


One more thing.. that I dont like!!

Det finns en person som vi irriterar oss på.. som brukar kommentera våra status, bilder m.m ibland.
Som försöker få kontakt eller nått.. jag vette tusan.. Både jag och jens har blivit grymt irriterad och undrar varför??? Vi vill inte ha med dig att göra..Så onödigt! Ge upp bara lilla vänn! Ingen idé att du försöker . Leave us alone please :)

Nu ska jag packa i ordning väskan. Jens och joel kommer strax! Kanske får vi åka och hämta svärmor från flygplatsen eller Uppsala. Hon ringde mig nyss och fråga.. så vi får se vad jens säger när han kommer hem!

Ha en underbar helg alla.

Det ska jag och jens ha. En mysig semester med familjen i en mysig stuga precis vid siljan. Kan inte bli bättre :)

Älskar er :)




 

 


Livet leker!

Sommar sommar sommar! Helt underbart med sommar! Så otroligt vackert.. Älskart!

Det har hänt/händer och sker en massa just nu. Kommer nog inte kunna skriva allt för då blir detta inlägg på tok för långt! Så får väl sammanfatta lite kort om vad vi har pysslat med under veckan.

Midsommar var hur great som helst. Mat i mängder, massa lekar och 5-kamper och en massa annat kul. Hela midsommarhelgen var bra. Min älskade far fyllde år på lördagen och min kära familj var samlad. Så mysigt, jag bara älskar när vi är samlade! Och min systerson bara växer... Han är så otroligt söt! 1 år och 8 månader. Han har en liten leksak som spelar musik. Så han gick och tröck på den, tog nova i handen och börja dansa. Och där stod gullungarna och skaka rumpa. Man smälte ju lite lagom alltså! :D <3


Nova i barnvagnen och wille kör!

Min kära syster, hennes sambo, wille och jag, jens och novisen åkte ut till farmors stuga i söndags och grilla och bada. Årets första dopp kära vänner! Jag är kräsen kan jag säga.. Men guuud så skönt det var i vattnet! Och vi bada med nova. Mysigt!

Nu har vi fått nyckeln till huset. Och det känns så j***a bra!!! Jag älskar det redan.. fast det inte är ordninggjort än. Min älskade sambo var superduktig och rev ut hela köket på bara en dag! Så nu har vi varit till IKEA och beställt ett nytt... 4 svängar tror jag vi har varit in. Jag har lessnat big time!! Det är inte lätt att planera kök kan jag säga.. Men nu är det beställt iaf. Priset blev mer än vad vi trodde. Men men. Mycket som tillkommer.. Jag är så glad för jag pekar och säger precis hur jag vill ha det. Och jens håller lixom bara med och så blir det som jag sagt hur jag vill att köket ska se ut. jag fick även välja färg på golvet i hallen och köket + tapeter i kök och hall. Men jag lovar... det kommer bli sååå snyggt!!! Hoppas jag.. annars får jag nog smörj ;) haha

Över till helgens bravader.

I fredags beställde vi som sagt kök som tog typ 4 timmar å IKEA.
Sen kom David och Sara och vi grilla hör utanför lgh. Sen kom David, joel, carro och karin och vi hade en grymt trevlig kväll!!

Lördagen var lika bra den. Vi åkte och bada med Danne och Nathalie i Rastsjön. Köpte med oss lunch,frukt och annat smarrigt. Var där i flera timmar. Sola och bada och mös med våra familjer. Åkte sedan hem, svira om och danne och nathalie kom till oss. Vi drog ner till baren och käka, upp till oss igen. Sen festa vi till det lite. Pumpa musik, drack gott och snacka en sablans massa :D Vi drog även ner till vårat hus och satt ute i våra fina nyinköpte utemöbler och åt jordgubbar ur vår rabbat! Det här kallar jag sommar...

Sen MÅSTE jag tillägga en mycket bra sak.. Ni vet ju att nova HATAR flaskan.. vi har provat ALLT.. bytt flaskor och mer därtill.. I fredags hoppa jag in på babyland och köpte nya nappar..Hon vill bara ha en sorts napp och den finns där. Ingen annan napp funkar. Hon är lite kräsen vår lilla tjej ;;) Iaf så köpte jag även en annan sorts "sugnapp" till flaskan.. Prova när vi kom hem.. och hon åt!!! Så nu äter hon ur flaskan igen!! Så grymt överlycklig! Nu kan man ju lixom åka iväg och träna, mm..göra sånt som man måste ibland utan barn! Jag har ju lixom inte kunnat/velat ha barnvakt tidigare.. eftersom hon bara ammar. Men nu så.. är det andra bullar!

Som vanligt blev detta inlägg inte så kort de heller =P

Jens är nere i huset och bilar köket.. Så jag och novis ska nog laga lite lunch och gå ner och äta lite.. UTOMHUS i våra egna fina UTEMÖBLER. ja.. Man kan vara glad för lite :) Livet leker!

Ha det så bra och akta så ni bränner upp er i denna hetta! :) Kramar

 


RSS 2.0