Älskar denna känsla!

Jag är så  himla lycklig. Visst, vissa saker kan vara betydligt mycket bättre (så är det väl jämt?) men jag är glad över det jag har!
Många saker har fått mig att känna mig riktigt glad och otroligt nöjd med livet. Jag hade en liten nedförsbacka där ett tag,men tog mig ganska snabbt upp ur den. Tack vare alla otroligt fina människor och familj.

Smärtan avtar mer och mer! Men den har sina up and downs. Det kan komma en jätte topp då man bara håller på att dö och ena stunden är det mest bara lite molande värk :)
Farbror jesper var här idag med! Kom klockan 9 då nova vaknade! Tycker han kan bli våran nya nanny ;) Ville hitta på något kul att göra så vi bestämde för att ge oss på att göra ett pepparkakshus. Vi trodde aldrig vi skulle klara av det, svårt att "limma" ihop det med sockret och jeppe brände sig som tusan! stackars :(

Men efter mycket pulande så fick vi ihop vårat ståtliga hus! Oj så fint det blev! ;)




Måste bara tillägga till er nyfikna själar att jag förstår er nyfikenhet. Mejlen i princip rasar in och chatten bubblar där alla undrar samma sak. Vad är det som hänt? Vissa säger jag till och vissa inte, det har ju ändå lite med mitt privatliv att göra. Det jag skriver här är mina tankar, funderingar och känslor kring detta.. Jag berättar för dom jag känner, för dom som är väldigt öppna och gärna delar med sig sitt liv till mig. Till dom som jag har förtroende och litar på helt enkelt! :)

Men bara så ni vet så mår jag bra nu, så det behöver ni inte vara oroliga för! :)

Julen närmar sig med DUNDER steg. Jag har verkligen en stark julkänsla..
Vi har det julfint här hemma, snön ligger så fint på marken,nästan alla julklappar är handlade, glögg drack vi igår kväll, skinka har vi graverat så den smaskar vi på bra här hemma. Nu är det bara julgrannen som fattas och det ska vi klä i morgon eller på torsdag!

I morgon ska nova vara hos farfar nästan hela dagen. Första gången han ska ha henne själv! Och sen på kvällen ska hon till farmor Ingela :) Jag ska till Uppsala och träffa min pingla Snowi och julmysa med henne. Äta gott och shoppa! Jens och joel ska handla julklappar. b.la till MIG!! mihihi..:) Så vi får inte va mä;) Möts väl upp och äter ihop.

Idag stod Nova upp i ca 6 sekunder helt själv! Åååh... mammas tjej! :)
Galet vad jag älskar henne!

Puss från mig!

 




Nova i farmors mössa!




Återhämtning AB

16 december är nu över. Underbart. Jag var inte speciellt nervös på morgonen och sov väldigt bra på natten. Nervositeten kom när jag kom dit.. 1 timme innan det var dags. Rummet jag fick var super mysigt med tavlor, tv och internet. Sen fick man så mycket läsk, mat och dyligt om man ville. Men jag utnyttjade dock ingenting av det. Lite tv tittande annars sov jag för mesta dels. Jens åkte hem sent på kvällen. Jag var ändå så trött så trött. Satt och sov, ögonen gick i kors! Sen kom Jens,Joel och Nova dagen efter och hämta mig. Stel som en pinne och smärta upp till öronen kom jag äntligen hem. Men som många sagt så trodde jag att jag skulle ligga som ett kolli och bara sova och typ ligga i böla och beklaga mig i flera dagar.. Men samma dag jag kom hem så promenerade vi och hade lite myskväll med film osv.På lördan var vi hos svärmor ett par timmar och fika och fick lunch. Åkte vidare till mina päronen på middag och fick lite "avlastning". Eftersom jag får morfin fortarande så är jag sjuukt trött om dagarna.




Nervös?


Duscha,ta mig upp ur sängen,lyfta och klä på mig kan jag bara se mig i himlen efter! Jag är totalt handikappad. Jens har ju varit hemma några dagar men han behöver faktiskt jobba så idag är snälla farbror jepser här hela dagen och hjälper mig med Nova. Och hjälper mig med för den delen. 2 "barn" att se efter ;) 
Tror han kommer va här i morgon med, eller om sara kommer och på onsdag ska Svärfar ta hand om Nova. Tur att man har en sån superfin "Svärfamilj" och familj som hjälper mig. Utan dom hade det ju inte gått alls.

Men jag är så glad att det är över och jag är såå nöjd! Precis så som jag ville ha det. Jag kommer ha det lite jävligt nu i början men så är det! :) Jag har redan återhämtat mig mycket.. That´s good!

Jeppe och nova ligger på golvet och leker, jag bloggar och kikar på big mommas house 2. Vi ska nog gå till bcv för mätning och vägning sen får vi se vad vi hittar på :)


Då var det dags! :)


Nu är det nervöst...

Det kan jag säga er.. att nu är det nervöst. *hyperventilerar* Hela dagen har jag försökt tänka på annat och det har gått väldigt bra! Varit ute på en promenad med min fina 9 månaders tjej, slagit in julklappar, städat av lite hemma, tvättat och lagat köttgryta till middag. Men nu är det kväll och morgondagen närmar sig med STORA steg,datumet jag tjatat om 16 december. Det är många som vet vad som ska hända, men kanske hälften av er läsare vet inte.. Och varför jag inte går ut med det är för att jag vet att vissa känner jag inte för att tala om det för.. Som viss släkt, bekanta osv. Vill ni veta så får ni fråga mig. Men hur som helst kommer det väl märkas iaf :D

Men jag längtar!

Jens följer med mig, utan honom skulle jag då aldrig göra det. Min svärmor passar Nova hela dagen så hon är i trygga händer!


Fick ett brev idag. Och jag har fått löneförhöning!! Ganska rejält kan jag säga!! :D Supernöjd e jag! Trodde inte jag skulle få något för jag har ju varit borta ett år från jobbet. Men shi fick jag! Tack chefen! :)


Nu ska jag och jens slå in dom sista julklapparna och lyssna på lite julmusik :)
Sen måste jag "göra i ordning mig" för morgon dagen och försöka få lite sömn. Vilket jag tror jag kommer få se mig i himlen efter..

Vi hörs väl om ett par dagar!

Så snälla rara ni.. Önska mig lycka till!!

Puss


Vår stolthet.

 


Lucia!

Vilken grymt dålig uppdatering det blivit den senaste veckan.. Det var varit mycket runt omkring och mycket att stå i. Allt från julshoppning, läkarbesök, besök hemma hos familjen i ekeby där vi blev kvar över natten, en thuns tripp på över 4 timmar med ida har jag hunnit me och en grymt mysig helg med min egna lilla familj.
Men jag är glad över att såå många går in och kikar ändå på bloggen om jag skrivit något. Det bevisar att ni inte gett upp hoppet om mig än och min bloggning! ;)

Nova. Vilken puma hon blivit! :) Såå sööt. Ställ er sig upp mot allt nu, och klättrar allt för ofta upp för trappen!
Men nu har min fina svärfar snickrat ihop en skit snygg grind! En svart i trä :)

Jag var på akuten idag och hade en liten infektion i kroppen villket jag belv såå suur  över. Jag har försått att det har varit något som inte stod rätt till så det var ändå skönt att få det bekräftat! Så lite meducin på de så blir det förhoppningsvis bra! Jens mötte upp mig, han jobbade så han kom så fint i sin sjukhusdräkt med sparkcykel. Ännu en gång blev jag påtvingad att åka med. Och vi gled så fint fram på sjukhuset ;)


Snällaste farbror jeppe tog hand om sin brorsdotter så bra här hemma. Han har verkligen blivit jätte duktig. Fick ett så fint sms att han bytt sin första bajsblöja! Även gett nova gröt, fått henne att sova sin middagslur. Så stolt så! :) Kanske borde satsa på dagpappa? haha

Jens tyckte vi skulle ha lite mys ikväll så han har köpt 2 filmer och chips! Så nu har vi laddat upp för en myskväll med tända ljus! <3

Lucia är det idag oxå, en så sjukt fin tradition! Lucia tåg är ju bara så himla vackert och sången likaså.
Kollade på Sveriges Lucia på tv. Alltid lika fint!

På torsdag SMÄLLER det. oh gosh.. så j***a nervös!! Men jag längtar ändå.. SÅ mycket!!
tisdag, onsdag  BOOM! :)



Jag och mina 2 bästisar som ja träffar allt för sällan nu! 
Vi har bestämt oss för en hel galen utekväll på Stureplan osv :)
I slutet av januari troligen. Tror jag kan bli skit kul! :D

Puss från mig!


En dag på Nima avklarad :)

05.15 ringde min klocka i morse. Det var ju inte igår?? Men jag var skapligt pigg och gjorde mig iordning och traska till bussen. När Jag väl kom till 85 huset kände jag mig rätt vilsen. Vilken laburint allt var! TYckte det var lite klurigt att hitta men jag lärde mig fort :)

Fick gå med en supertrevligt tjej och en kille som tog hand om mig väl! Och jag ville vara med på allt,försökte hänga på så gott jag kunde! Mycket nytt, mycket att ta in och MYCKET konstigta termer och latinska "sjukhusord"
Det gäller att fråga heeela tiden, det visar ju att man är intresserad oxå! Jag tyckte verkligen det var en riktigt intressant dag på intensiv avdelningen NIMA.

NIVA

Jag fick se alla dessa apparater som pep och blinka hela tiden, fick ett litet "hum" om hur dom fungera.
Jag fick se när dom drog drän från halsen, visade massa kuffar och sen fick jag följa med en patient på en CT- röntgen! Vilket var jätte kul att se! Ja, jag fick göra en hel del så skulle kunna skriva massor men jag hade en väldigt intressant och rolig dag 85F! Och jag hoppas det blir fler tillfällen när det finns tid!



I övrigt träffa jag min Malin igår. Ååh vad mysigt det var! Vi pratade om allt, verkligen ALLT! Tog en fika på Changhal och bara njöt av varandras sällskap! Nova den lilla busungen ska ju bara få tag i allt. Hon lyckades få tag i ett kvitto som stod UNDER mitt vattenglas, röck till och där låg min kaka och svävade på vatten! Tack Älskling! Tur att det inte var te:t som häldes ut..

Nu sitter jag här och är alldeles tröööttt, tror att mitt hb fortfarande är lågt.. äter ju järntabletter men har ju inte gjort det så länge.. Äh, får ringa och kolla läget i morgon och se vad dom säger! Skulle ju ringa om jag kände mig minsta konstig eller hade ont.. bäst att lyda:)

Malin konstaterade igår att, det är NÄSTA VECKA det händer, det jag har väntat på.. Nu börjar jag bli riktigt nervös..tänker,tänker och tänker.. Kan knappt sova! Jag har lixom inte tänkt på att det är nästa vecka.. Förut var det bara ord och datum.. nu börjar det bli verklighet! 9 dagar kvar..

Nu står min Nova över allt och ingenstans. Just nu står hon mot soffan och "gungar" Så söt! :)
En fin överraskningsmiddag hade min underbara sambo gjort åt mig oxå när jag hade kommit hem.
I LOVE YOU!

 Ska lägga upp lite mer bilder sen på Nova och övrigt, men just nu orkar jag inte göra ett SMACK! Blir chill och mys hela kvällen.

Puss!

 


Nedräkningen har börjat!!

God morgon underbara!

Hoppas ni har sovit en bättre natt än vad jag har gjort! Nova sover såå kasst. Vaknar upp, grinar, stoppar i nappen, somnar om, sover en halv timme, grinar, stoppar i nappen och sådär håller det på tills vi går upp! Undrar om det är mer tandsingar på gång? Hon har klart "separationsproblem" Vill vara med en 24/7. Hålla handen och mysa. Vilket är ur gulligt, men svårt heela tiden! Och mammig, något så sjuuukt mammig! 1 Januari börjar jag jobba känns ganska skönt. Kommer bli bra när jag och jens får prova på varandras "sysslor" lite mer. Jag får knega och han få vara hemma fru och sköta hemmet och ta hand om Nova. Är nog jätte nyttigt tror jag!
Hon har lärt sig vinka.. Hon vinkar åt ALLA! Verkligen supersött! SÅ sjukt social den här ungen, inte blyg för någon. Och maammma, mamma! ropar hon ibland. Man smälter ju lixom..

Nedräkningen har börjat. 11 Dagar kvar!!!  Åh herregud.. Ni kan inte ana så nervös jag är! Vi alla är nog lite nervösa..Men jag längtar!!

I onsdags var vi till sthlm igen. Och kollade "läget" efter allt. Det såg ganska bra ut. Men inte hundra :( Så det är inte ett dugg konstigt att jag haft såå ont! Hon tyckte jag var en smärt tålig kvinna som stått ut med det här..
Men hon tog tag i det och hjälpte mig på traven.. Så nu känns det mkt bättre! Jag är en heelt annorlunda Anna nu.. Den pigga och glada som jag brukar va!

Lite översikt över vad jag gjort dom här senaste dagarna:

Torsdag - Julshopping med familjen, mös runt på gränby där det var en kör som sjöng julsånger! Handlade julklappar och storhandla mat. En sen middag blev det, sen mös vi i soffan hela kvällen.

Fredag - Jag var till mitt jobb och hälsade på igår! Det  var kul, dom hade fått det riktigt julfint! Dom tyckte det var kul att jag skulle komma tillbaka snart! :) Och det känns faktiskt skönt.. Komma tillbaka till vardagen igen, snacka lite skit med kollegorna, och man har saknat allt knas och skoj vi brukar hitta på! 
Sen kom jeppe crille, nicke, lilja, jeppe l och åsberg över på kvällen och vi spela guitar hero! 
Jeppe bjöd mig på en rebull jäger.. aldrig smakat men det var helt okej! :D Sen kom min kära jens som hade jobbat kväll och fortsatte kvällen med oss! Det blev sent.. runt 2 tror jag vi kasta ut dom? Bra trött! :)

Idag- Vakna av att nova var pigg, orkade inte försöka få henne sova längre, så jag gick upp och mös lite med henne i soffan ist :) Jens sover ff.. Och han ska jobba kväll! Öl burkar står det på hela bordet från igår.. Jag utbrast igår innan dom gick att jag hoppas faan att det är PANT på dom annars jävlar!! :P
Ida och jag bestämde en date idag.. inte besämt någon tid men antar att det blir mot kvällningen! Och min käre svärmor ville baka lussebullar med mig och dricka stark glögg! :D Så vi får se om jag vi gör det på nu på dagen eller i morgon..
Men i morgon ska jag träffa min fina Sara som har fått abstinens över att inte fått träffa mej på länge. Känns så fint att höra! :) En mysig tjejkväll ska vi ha och bara snacka skiit! Det behövs! :)

Jaa.. kan vi lika gärna ta måndag på en gång.. Då jag ska träffa min gamla bästis Malin!!! Som jag saknar henne.. Vi var 24/7 förut.. Vi umgicks JÄMT! Festa, plugga, skratta, sov ihop, rest utomlands, campat och delat glädje och sorg med varann.. Vi träffas inte lika ofta men vi vet alltid vart vi har varann! Saknar dej som tusan! :)

Saknar alla min vänner faktiskt. Otroligt mkt!! :)

Mamma ringde nyss. Per ( chef över ambulansen) även min morbrors frus bror! hade ringt och ville ha mitt cv.. och min dator strular så jag måste hem till päronen nu och låna deras dator.. Men spännande vaa?? :D:D
Wihooo! :D

Puss!

Malin och Jag!



 Sara och Jag!


 Ida & Jag! :)

Har mkt fina vänner. Får lägga upp mer bilder sen!
Vill inte glömma någon!


 


RSS 2.0