Paradis!

Här sitter man ner krypen i soffan och trycker i sig paradis choklad! Så jäkla gott!:) Jag har varit sjukt onyttig idag!! Blir så seg efter nattpassen. Och när man vaknar måste man gå till dagis och hämta Nova, hem och laga mat och diska. Sen leka med Nova resten av kvällen. Ikväll duscha vi och bada. Lekte med playdo lera. Sen kom Jens hem med macdonalds mat. Mmm!
Han var ute med klassen idag efter skolan och hade haft väldigt trevligt:)

Helgen var mysigt. I fredags hade jag planerat myskväll hemma. Men tydligen skulle Jens jobba extra pass som han glömt bort! Jobbet ringde och sa att dom väntade på honom, och han förstod ingenting! Så det var bara att sticka iväg och jobba kväll. Jag och Nova hade myskväll själva med kräftor och goda tillbehör. Godis och chips!
I lördags plugga han hela dagen men sen drog vi till gränby c och shoppa lite!:) Lite inredning och snygga linnen till mig. Jens fick en iPhone 4 av mig i present så vi passade på att fixa mini simkort!! Nu kan vi leka med varandra via våra iPhones;) Efter gränby c åkte vi till Nathalie och Daniel och hade det trevligt. Nathalie blanda en grogg åt oss och vi fick prata lite skit!:)

I söndags hade vi folk här som firade Jens! Mycket trevligt:)
Även Nova och jag fick presenter. Jag fick en superfin höst bukett av hans moster och Nova fick en bok som spelade barnsånger med text i. Tack snälla!💗

Nu har en ny vecka börjat och jag hoppas den blir bra!!:)

Nu ska jag och min förkylda kropp och näsa chilla i soffan med paradis choklad! Tänkte be min kära om massage ikväll. I need it!

Puss på er!


Jobb, plugg och allt där till:)

Go kväll:)

Äntligen sitter jag ner i soffan och kikar på Robinson. Jag vaknade runt 1 idag, hade jobbat inatt vilket gick jätte bra!:)
Natten var lugn och gick fort!

Har hunnit med en del ändå idag. Bakat biskvier till Jens födelsedag, gjort korvstroganof, diska, hängt tvätt och myst och busat med Novis!:)
Jens har nu börjat sin utbildning i Solna. Långa dagar 9-16. Så vi håller på och vänja oss vid nya rutiner nu. Han åker tidigt och kommer hem runt halv 7. Vilket innebär att jag alltid får hämta lillan, alltid laga mat när jag kommer hem och blir mycket mer jobb hemma. Men det bästa är att han går 3-4 dagar i veckan och han älskar sin utbildning, och det är huvudsaken! Han är även ledig på helgerna vilket är såå sköönt!
Så det har sina bra och dåliga sidor.

Förra helgen var vi ut och åt med Sara och David. Vi åt så vi knappt fick igenom byxorna;) Jag bjöd Sara då hon fyllt år och för att hon följde med mig och hämta hem Zeke!:)

På lördan var jag ute med Linda och Nathalie. Förfesta hos Linda. Drog till bj och sen flustret! Hel galen kväll! Och riktigt lyckad!:)

I helgen jobbade jag och var hemma hos mina föräldrar där hela min älskade familj var. I lördags var vi på kräftskiva med mina kusiner på mammas sida. Världens bästa mormor och morfar passade alla sina 3 barnbarn hela kvällen medans vi hade en riktigt trevlig kväll! Det åts, drack, pratades, sjöng visor och klädde ut oss.

I morgon är jag ledig och ska leka med min dotter heja dan! Vad vi hittar på återstår att se, ska nog baka lite mer till Jens födelsedag på onsdag. Men Jens vill säga ifrån all uppvaktning då eftersom han kommer hem så himla sent. Så vi tänkte ta allt på söndag ist!:)

Så jag tänkte försöka göra en 3 rätters middag med lite överraskningar och mys! Jobbar ju på dagen så får se hur mycket man hinner med:) Men ser fram emot det. Att fira hans dag med bara familjen:)

På lördag är det kulturnatten och jag är lite sugen på att ta mig ut:) Någon mer som är sugen?;)

Jag sitter nu bredvid Jens i soffan och hjälper honom med hemuppgifterna. Men Zeke är så sjuuukt envis. Han är FÖR kelig. Är uppe i ens ansikte hela tiden. Gaah blir tokig!!

Så nu ska jag väl gosa lite med kelgrisen så han blir nöjd.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1542247/images/2012/pic_50450828ddf2b33e8e0031e3.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1542247/images/2012/pic_50450828ddf2b33e8e0031e3.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1542247/images/2012/pic_50450930e087c32642000ef9.jpg" class="image">


RSS 2.0