Dagis

Lämnade Nova på dagis nyss, det är standard att hon ställer sig i fönstret och vinkar och ger släng pussar. Every time<3
Nu var det inte bara hon som ville vinka och slängpussas. Ca 5 barn till, så söta!!

I helgen som var jobbade jag och var på kalas + låg i migrän typ hela söndagen! Vidrigt sjukdom, försvinn! Vakna runt 14 på eftermiddagen. Men jag har inte migrän lika ofta längre vilket är så jäkla skönt!! Min syster Hanna blev 17 år i lördags. Helt ofattbart. När vi var mindre sa vi.. Tänk när jag blir 25 och du blir 18. Då får vi gå ut ihop. Och nu är vi här. Crazy.

Jag är nu på väg till stan, ska mysa med min Snowi ett par timmar. Sen hem och laga mat och chilla innan nattjobb! 2 natt pass nu sen går jag av på torsdag på min födelsedag! 25 år.. O.M.G..
På kvällen ska jag bjuda på middag och fika. Har bakat kola kakor, biskvier och bullar. Funderar på att baka dumlekakor med. Mamma bakar tårtor! Och jag tänkte göra lite matpajer!:)
På fredag ska jag in och göra 2 timmars Luxury ansiktsbehandling på Scincare. Med massage och hela kittet. Lovely!

På lördag åker vi hela min familj. Mamma Pappa, storebror med fru, storasyster med familj på en Birka paradise kryssning! Wihooo!!:D
Buffé, dans, drinkar bada och shoppa i taxfree. Jag längtar!!

Puss




Ladida!

Jag tränade i morse på crosstrainern och lyssnade då på min "gamla" favoritlåt. -Ladida med Baracuda!

Det är fler som sagt att när dom hör den förknippar dom den låten med mig direkt. Då måste jag ha spelat den rätt mycket?;)
Vi (jag) skapade ett utryckt när jag tyckte någonting var bra. Då sa jag alltid: Det är jävligt Ladida! Haha.
Körde järnet på crosstrainern så jag tycker den låten är minst lika bra nu!;)

Nu är jag på väg till jobbet. Helg jobb väntas!! Efter denna helg är jag ledig många helger vilket välkomnas med öppna armar!
Fast jag jobbar väntas en del kalas så jag kommer nog vara lite mör efter denna helg. Tur att jag både gillar mitt jobb och kalas väldigt mycket!:)

Igår bakade jag och Nova biskvier. Har inte nallat någon än men dom brukar vara farligt goda. Svärmor älskar dom! Så nu har jag bakat bullar och biskvier till mitt födelsedagsfirande!:) Min älskade mamma fyller ju faktiskt år samma dag som mig så vi firar ju ihop!

Jag bestämde mig för att slå till med en fest veckan efter jag fyllt år. Man fyller ju bara 25 en gång!;) Christian, min barndomskompis som jag känt hela livet fyllde 25 igår. Så vi passar på att fira tillsammans då den 9:e mars!:) Ser fram emot det!!!:D

Ha en trevlig helg alla!

Puss! 💕


Återbesök


God morgon!
Sitter på bussen på väg in på ett litet återbesök, som jag hoppades få slippa?

Har blödigt en del ur op-såret. Mindre bra. Var tvungen att ringa och fråga igår om det skulle vara så men ne.
Så fick en tid idag så får vi kolla vad som är tokigt!

Farbror Jeppe tar hand om Novisen, sen när jag är klar kommer dom in och hämtar mig så ska vi försöka fixa min sönder spruckna mobil. Tur att han skaffat körkort. Nu kommer han ha att göra!;)

Helgen var toppen på alla sätt och vis!

Igår var jag fick helt loj, ögonen hängde i backen och jag kände mig typ svag och mör i kroppen? Vet inte om det har med att göra att jag har blödigt väldigt mycket. Nova vakna dessutom 5 i morse. 5??!! Unge! Efter en skön varm dusch blir man som tur var piggare.

Denna vecka blir det väääldigt mycket jobba!! Tuff vecka, men sen blir det lite lugnare framöver.

Wish me luck!

Puss


Fullspäckad helg!

Det verkar som att ni gillar att jag börjat blogga igen. Vilket statisk chock jag fick!
Roligt att ni vill läsa :)

Det är bjudningarnas helg för oss.

Igår var jag och Nova hemma och bara tog det lugnt. Vila lite efter operationen. Kolla film, var ute och byggde duplo. Pappan i huset jobbade till 1 sen åkte han och handla 25 års present till mig. Han hade åkt långt med gps och allt? NYFIKEN!!!!

Vi bestämde att vi skulle bjuda Svärmor och Jesper på middag! Gjorde en super god Kyckling med gorgonzola och klyftpotatis och rotfrukter. Uppskattades!! Jeppe kom förbi med en bilnyckel i handen. Den rackarn hade tagit körkort!!!!!! Så himla bra! Har jag en till som kan köra runt på mig;)
Joel kom förbi han med.
Jag och svärmor drack vin och vi hade en riktigt mysig fredagskväll!

Min storebror ringde och dom ville komma förbi på lunch idag. Dom dyker väl upp runt halv 12.
Vi ligger kvar i sängen än. Hela familjen! Så hiiimla sköönt! Men dags att knata upp och göra en dunderfrukost och sparka igång dagen.

Ikväll kommer Clara och Robin förbi på middag! Ska bli riktigt roligt:)

Jag har väl inte riktigt tid att ligga här känner jag.. En hel del att förbereda inför dagens lunch och middags gäster.

Hoppas ni får en bra helg!:)

Puss!


<3

Glad alla hjärtans dag!

Min dag har tillbringas mestadels på sjukhuset. Har gjort ett litet ingrepp som jag trodde skulle vara över på en kvart. Men icke. Jag kom in halv 8 (trodde jag skulle vara klar 8) ;) Kl 17 fick jag åka hem. Fick fasta hela tiden, fick pre medicinering runt 13.30. Jag blev helt däckad. Kom in på op, blev uppkopplad och fick något mer som jag somna av på en gång av. Minns inte ett skit! Vakna upp med syrgas och hela fadiruttan.
Fick lite frukost, som inte gick i just då, var groggy och mådde illa. Jens hade ringt mig 1000 gånger och sköterskan var tydligen in och knuffa på mig men jag sov som en stock! Helt plötsligt stod Jens framför mig vid sängen. Jag trodde jag drömde. Haha!
Jens fick hjälpa sin groggy och trötta sambo på med kläder och packa ihop mina grejer.

Vi åkte till godislunden och köpte typ 2 kg godis! Nu ligger vi och myser och ska kolla på En gång i Phuket.

All kärlek till min fina familj.
Älskar er. <33


Vintern 2012-2013

Bilder från vintern 12/13.

Allt mellan himmel och jord!:)


Nattbloggaren nr 1!

Det är jag.. Nattbloggaren nr 1;)
Har det lugnt på jobbet, snälla patienter!:D

Har varit så trött på den här bloggen då det inte funkat lägga ut bilder!!
Men nu prova jag lägga ut och det verka funka nu?

Har ni något bra tips på en bra blogg som det faktiskt funkar att lägga ut bilder från iPhone?


3 timmar kvar på jobbet. Weehuu! Åker med Emil hem. Han ska tydligen lätta på hjärtat lite. Får se vad han har och berätta denna gång?;)
Har ett nattpass kvar i morgon sen ledig 6 daar! Behövligt. Har jobbat hela helgen oxå så lite ledighet förtjänar jag!

Jag känner mig lycklig just nu. Gillar verkligen mitt liv. Och dem jag delar mitt liv med. Det har sugit ekonomiskt då Jens bara får sitt CSN bidrag. Sen KLM elräkning på 4000+ att en gubbe som rensade vårt avlopp tog 3000 för 1 timme. Anlita ej Relita!!

Men nu ser allt ljusare ut inför kommande månaderna vilket är skönt.
Jens har ju sin praktik 7-16 vilket är så jäkla gött!!! Vi har mera ett normalt liv nu. Mera kvällar och helger tillsammans. Satt och gosade innan jag åkte till jobbet. Han ville inte sova själv, sötingen!

Ser fram emot dom här kommande åren. Vi har mycket inplanterat! Det glädjer mig.

Puss på er!


Bilder


Utkast: Feb. 12, 2013

Följ min blogg med Bloglovin

RSS 2.0