Oh happy days!

Grattis som f*n till alla som tagit studenten!! Åh, jag minns den dagen så väl!! Champagnefrukost med mina tjejer kl 6 på morgonen, umgås med alla kompisar och alla från klassen, och sen jävla fest på det! :)

Ibland önskar jag att det var fler dagar på en vecka, jag hinner inte med längre! Att vara mamma är mer krävande än vad jag trodde, fast på ett bra och mysigt sätt!  Jag tänker skriva i punktvis vad jag pysslat/pysslar med dagarna i ända.

*' Jobbat för det mesta!

*Hamnat på akuten för troligen gallan,gallsten jaa.. dom visste inte var det var! Men jag yra runt på aktuen och kunde inte stilla still, la mig på golvet, la mig tvärs över säng och stolar och hade smärtor upp till öronen! Kräktes och var yr. Till slut fick jag 2 sprutor i vardera "rump-muskel" som gjorde så jäävla ont! Efter en lång vistelse med många timmar på akuten fick jag åka hem då kramperna lagt sig med medicin såklart.

* Utgång -som var grym!! Typ 3 månader sen jag/vi var ut. Så det var vi värda! Längtar redan till nästa! ;)

*Umgåts med min syster och systerson som varit hemma och hälsat på! Just love it!

* Mycket mys med familj och vänner i stadsparken när vädret varit toppen!! Grillat på ute på tomten och bara njutit av livet.

*Blivit uppvaktad på morsdag! Frukost på sängen med presenter och en massa pussar och kramar!
Jag är den som äääälskar att ordna överraskningar,speciellt åt familjen! Behöver inte vara några större men jag köpte en ny mobil åt min käraste som bara har haft en massa skrutt mobiler som han spytt galla åt i flera månaders tid. Han blev sååå glad!!

*Nova älskar "sommaren" hon springer runt på alltanen och gräsmattan och lever rövare! Sand är hennes stora passion. Asså hennes B**s-blöjor är inte roliga nu för tiden! ;)
Hon har även slagit i ordenligt i huvudet, ramla ner från soffan och rakt in i bordskanten. Det var för ca 2-3 veckor sedan och bulan har lixom inte lagt sig, så idag ska jag ringa till doktorn och höra så det inte har blivit en fraktur. :(

* Igår mötte jag upp min underbara vänn Snowi på stan,köpte med oss mat och mös i stadsparken! Sen kom min galet duktiga sambo som sprungit milen på blodomloppet! Han är tränat som en gris rent ut sagt inför detta. Fan så bra han är!

*Yttligare sjukdomar för min del. MIGRÄN! Jag är så less. Varje gång innan "lingomtime" som jag så fint kallar det mår jag skit. Jag får sån jävla migrän att jag spyr. Jag låg nu i nästan 3 hela dagar. I ett mörkt rum, filtar för fönstrena, proppa i mig tabletter, drack något enstaka glas nyponsoppa och somna om igen. Jag har fått höra så länge att jag kommer få leva med detta. Hur kul är det? Tråkigt när det drabbar jobbet och man är tvungen att sjukskriva sig för detta. Botemedel TACK?!

* Försöker komma igång och springa! Det är så jävla jobbigt ska jag säga er.. fy faan!
Men skönt när man gjort det! :)

* Övningskört en gång, som gick över mina förväntningar bra!! Det var ju typ 3 år sen jag körde! ^^

*Träffat vännerna, Sara som kom över på en myskväll med mat och hela köret. Träffat Jenny, ilias och magen! Träffat min fina "homie" petra!! Så fort jag tänker på denna kvinna så kommer alla minnena tillbaka! :D
Daniel och nathalie har vi umgåts en del oxå och haft det mega trevligt!

Som ni ser har vi haft händera fulla så att säga! :)
Kanske tråkigt och drygt att skriva på detta sätt som jag gjorde nu. Men så får det var!! Bättre att uppdatera än inte alls! :D

I Helgen är vi lediga. TILLSAMMANS! Jag blir helt lyrisk när vi är lediga ihop. Måste måste måste göra något! Jag har svårt att slappa å ta det lugnt, fast det skule behövas det med! Men kanske en repa till furuvik,öregrund eller något annat kul? :) Kom med förslag!

Ha det underbart alla! :)

Pussar&Kramar



Mitt Liv! :)

Var till Kent och Melinda. DOm hade världens finaste Kanin! Nova bara ÄLSKA den!


Sötnosen med sin berömda bula!


Utgång! :)


Korvfest här hemma innan utgång! ;) Viktig match!!


Nova fick nog, hon ställde sin mitt framför tv:n! ;)
Jag som lärt na! ^^


Nattjobb. Så här ser man ut om man jobbar natt?!
Fick världens sötaste mess från jens och nova där dom skrev
att dom saknar och älskar sin mamma! Då var man tvungen att skicka en puss tillbaka! ;)


RSS 2.0