28/2 - 10 Födelsedag och 7 dagar kvar till bf!

Yes. Idag fyller jag och min älskade lilla mamma år! :)

Grattis till oss! :)

Hela helgen har varit helt underbar. Varit uppe hos mor&far sen i fredags med min kära familj!
Jag verkligen älskar att ha hela familjen samlad. Och sen var min sötaste gudson här oxå såklart, Jag har längtat så otroligt mycket efter honom. Har haft abstinens. Helt ärligt. Han är 1 ½ år nu. En riktigt söt kille som springer runt och petar på allt :)

Vaknade upp i morse (hemma i ekeby) av födelsedagssången med frukost på sängen av familjen. Och med älsklingen vid min sida. Kunde inte ha varit mycket bättre.

Sen har dagen bara flytit på med fika, mat och fika igen med nära och kära.

Fick massa fina presenter! Armband, lee-byxor, stereo, stavmixer, en bok som handlar om barn (sjukdommar och annat bra att veta) babyfilt och massvis med pengar! Överlycklig. Så fort jag bara kan/orkar ska jag shoppa som bara tusan. Nya kläder och en massa smink och skönhetsprodukter. Åå jag längtar!

Har varit rätt off på bloggen några dagar. Mycket som händer och sker nu. Och kroppen är lite i obalans.

Ber om ursäkt till vissa som hört av sig då jag inte kunnat/orkat svarat i mob och på mess.
Eller rättare sagt har jag inte hört när det ringt och sen har jag inte ringt upp.
Har man riktigt ont som jag har haft och humörsvägningar som är helt crazy så känns det inte som man direkt orkar prata med någon med gråten i halsen och bara massa klagande.

Men nu mår jag mycket bättre.

Jag och jens har varit riktiga OS-fanatiker i år och följt det innerligt.
Har sagt det förr och säger det igen. Svenskarna har varit duktiga som tusan! Grymma!

Annars så är det ganska fullfart på mig. Jag diskar,städar, tvättar, lagar mat och bakar så det står härliga till.
Promenerar så gått det går. Någon som vill att tiden ska gå fort? mhmm..! :)


I morgon ska vi till barnmorskan igen. Kanske sista gången? Vem vet :)
Man kan ju alltid hoppas. 7 dagar kvar..

Nu ska jag kura ner mig i soffan och njuta av dagen som är kvar med min älskling och klappa lite på magen. Sen måste vi nog tänka på refrängen och bege oss hem till vårat place.

Massa Kramar!

Jag och lilla wille!


22/2- 10- Stolt Svensk :)

Vilka grymma svenskar vi har!! Helt otroligt. Kollade på längdskidåkning i Lördags. Och...jag säger bara WOOW vilka killar. Markus hellner tog Guld och Johan Olsson tog brons! Lycka :)

Och idag vann Sverige mot Finland i hockey. Jag tänkte kolla men var så otroligt trött i morse. Jag sover rätt dåligt annars och måste passa på medans man kan sova :) Men jag kunde ju inte undgå att höra Jens vrål när sverige gjorde mål ;-) Härligt killar!

Igår kom min Anna och hälsade på. Hon hade gjort gryyymt goda ckoklad muffins med fyllning i. Stora var dom, men det hade ingen betydelse. Vi proppa i oss 2 stycken! :D Är lite synd att vi bor så långt ifrån varandra men vi hörs lite då och då på telefon och träffas ibland. Men nu lär vi inte ses förän våran lilla skrutt är ute! hihi :)

Idag har vi varit ute och promenerat. Jag var grinig och på dåligt humör i morse. Men det släppte när vi var ute och gick. Sjukt skönt när solen lyser, helt underbart! Men efter ett tag började man frysa ordentligt. Det var ju 21 minus ute!! Burr. Hade jätte ont i näsan som var alldeles il röd. Sen kokade vi lite korv och tog en powernap.
behövligt!

Sen lagade jag köttfärsbiffar med skysås och potatis. Det blev lyckat och väldigt gott!

Har dock inte orkat tagit reda på disken än. Behöver vila lite oxå ;)

Sitter nu och kollar på Charlotte Kalla och Anna Haag i sprint... SPÄNNANDE!! Svenskarna ligger först än så länge.
Kom igeeeeeen nu tjejer!!!!!



20/2 - 10 - Kan det inte bara sluta snöa??

Jag är så fruktansvärt less på snön! Det räcker nu.. Hur länge har det snöat nu egentligen? Sen i början på december tror jag. Jag vill kunna gå ut och promenera varje dag, försöker så gott jag kan. Man när det är riktigt kallt, snöit och halt ute så ligger det inte högst upp på listan.

Sen sist jag skrev har jag pysslat och grejat med lite allt möjligt.

Var till bm i tisdags. Allt såg bra ut. Men hon är ju för rolig! Lite snurrig och virrig men väldigt snäll och go!
Hon har för mycket i huvudet tror jag. Många mammor att ha reda på! När hon skulle mäta magen sa hon.. Jaa det här ser ju jätte bra ut!! 34 fullgång veckor precis! VAAA???
Jag och jens titta lite på varandra och jens kunde inte va tyst. 34? Vi är ju i vecka 37. Hon blev tyst och sen utbrast hon.. Ja jusst de!! 37 mena jag ju!

Och sen skulle hon känna om bebben hade fixerat sig.. och det hade den ju.. För det hade den gjort för 2 veckor sedan!!! Virrpanna! =P
Jaja.. Man är väl inte mer än människa. Man vet ju själv hur det är att ha lite för mycket i huvudet ibland.

Efter bm var jag iväg till frissan. Slinga håret lite grann och klippte mig. Syns inte så mycket. Men jag ville bara att det skulle skimra lite mörkare blonda slingor. Och det blev kanon! :) Satt där över 2½ timme. Men jag och frissören Fredrika kan babbla i evigheter. Jag gillar na! :D

I Onsdags var vi på besök med föräldrargruppen på förlossningen! Det var kul och se hur det ser ut och nu känner man sig inte lika nervös längre. Nu hittar man dit!

Sen åkte vi till gränby och åt Pizza. Mycket gott ;-) Sen shoppa vi lite och åkte hem.

I Torsdags va jens ledig så vi pyssla och greja hemma. Blev bjuda på mat hos jens pappa. Så duktiga som vi är skippa vi bilen och tog en promenad dit. Jag var väldigt tveksam eftersom jag har fått så ont dom senaste gångerna. Men det gick bra! Känns tryggare när man har någon att gå med oxå.
Vi åt lite pannkakor och sen satt vi bara i soffan och snacka lite skit :-)

Igår var vi hem till Jens mormor&morfar på fika. Jag ville ha ett recept av henne på en efterätt som är så gryyymt god! Så sen var det bara till att knata hem och baka ;-) Och kolla på hockey! Härligt Sverige som vann matchen! Själv tyckte jag den var rätt så seg. Dom slarva lite för mycket. Men huvudsaken att dom vann! Och måste skriva grattis till Anna Haag som tog silver! Duktiga svenskar vi har! :)

Idag har jag inte gjort mycket. Ska ta tag i den lilla disken och ta ett bad tänkte jag. Sen kommer jens hem från jobbet och vi ska över till hans mamma på lite middag! Snyltare vi är! Vi bara åker runt och äter och fikar. Men blir man bjuden så varför tacka nej? Och med trevligt sällskap för den delen.

Ha en bra helg allihopa!

Kramar


                           V. 38!



15/2 - 10 - 20 Dagar kvar till bf! :)

Yes.. nedräkningen har börjat! :) Idag går vi in på v.38 och har 20 dagar kvar till bf. En rätt härlig känsla kan jag säga. Det närmar sig med stormsteg!

Igår var det alla <3 dag!

Dagen började då inte bra.. Jag vakna vid 10 med en fruktansvärd värk. Och när man har så ont är man inte på bra humör. Eftersom jens är väldigt trött på mornarna så lät jag honom sova. Bara det att han sov till klockan 2. :/ Och jag satt uppe själv flera timmar med denna smärta. Jag kunde faktiskt väkt honom men tyckte han kunde få sova tills han vakna!

Hela dagen var jag så otroligt ledsen. Jag hade ont och jag grät, grät och grät! Helt sjukt. Jag kunde inte hejda det! Det var nog en blandning av smärta, oro, nervositet och ilska. Allt detta kände jag på samma gång.
På alla hjärtans dag och allt. toppen!

Men sen på kvällen gjorde jens iordning mat. Jag åt och kände mig lite piggare. Min syster ringde, hon visste att jag mådde dåligt. Sa att jag skulle ringa upp sen men klara det inte för då skulle jag bara gråta ännu mer. Så jag skicka ett sms och förklara. Och fick ett väldigt gulligt mess tillbaka :)


Sen kom gråten igen. Det lugna sig en aning. Och då kom jens med 2 paket! Vi visste att vi hade lite presenter att ge varandra men la det åt sidan ett tag eftersom det är ju roligare att ge när man är lite gladare och inte gråter. Lite opassande kanske ;)
Iaf.. så fick jag en jätte söt hjärtkudde som det står "I love you" på, ett till hjärta som det stod "världens bästa mamma" hehe :D Och sen gelehjärtan och EN STOR merci-choklad ask. Kvällen var räddad och jag var glad igen.
Så det blev en mysig kväll tillslut med min älskade!

Min underbara prins!


Idag har jag diskat och städat lite. Tog en promenad i det otroligt fina vädret! Jag skulle kunnat gått en hel dag. Men så blev det inte. Precis som förut fick jag så förbannat ont. Jag hasade mig fram. Fick sätta mig på huk och försöka andas ordentligt! Man såg att några titta lite. Tog typ 5 steg i taget. Tårarna börja rinna lite grann. Varje steg man tar så känns det som man ska ramla ihop. Varför får jag sådär??? Det går inte ens att beskriva känslan. Otäckt som fan.

Jag slängde mig i sängen och kved! Låg där över 2 timmar. Kunde inte gå upp.

Sen plinga det på dörren och det var lilla mamma som kom och hälsa på mig efter jobbet. Mian (syster) hade pratat med henne igår och sagt att jag inte mådde bra. Så då kom hon idag med en söt liten blomma och godis!

Hon är ju bara för go min mamma :)

Vi satt och prata lite och som alltid får hon mig lugn. Jag har fått höra att jag är en riktigt mamma gris! Och okej.. det är jag!! Verkligen. Skulle inte klara mig en dag utan henne! <3
Hon hjälpte mig att sätta upp en glödlampa. Jag tyckte det var lite läskigt och hålla på och klättra på stolar nu och greja i taket. Man är ju inte direkt smidig.

Sen laga jag lite kyckling i ugn med timjan sås. Typiskt nog så var riset slut!! åå.. så det fick bli pasta.. Men det funka :)

Nu ska jag inte göra så mycket mer. Hänga lite tvätt och vänta på att min andra halva ska komma hem från jobbet :)

I morgon ska vi till barnmorskan igen. Och efter det ska jag till frissan. Ska bli naaajs! :)

Kramar







13/2 - 10 Kärleksfull helg? :)

Vill börja med att skriva GRATTIS SARA PÅ 20 ÅRS-DAGEN!! Idag blir du "system-myndig" :)

Idag vaknade jag vid 10..har fått sova "ostört" inatt. Måste ha varit väldigt trött. Vakna inte en enda gång. Underbart! :) Dock var min blåsa sprängfull så det blev till att springa till toan. Eller gå snabbt kanske man ska säga. Springa var att ta i lite grann ;) Men sen la jag mig under täcket igen, låg och tryna till halv 12. Skönt :)

Tog mig en skön dusch och sitter nu i morgonrocken och dricker lite te! Jens jobbar. Stackarn var så trött i morse. Han är så duktig som jobbar och kämpar på! Men i morgon är han ledig och får sova ut! På alla hjärtans dag och allt.. mysigt!! :) Han tycker precis som mig och många andra att det är dags för skrutten att komma ut nu! :) Evig väntan! :)

Ikväll ska vi till Sara på lite födelsedagsmiddag. Och fira henne! :) Ska bli riktigt kul.
Gullungen fråga om det är något speciellt hon bör tänka på ang. mat och vad jag ville ha och dricka! Så snällt att tänka på lilla mig! Så honhade köpt COLA! :D min favvodryck för tilfälligt ;)

Apropå gullunge.

När jag var i stan i onsdags med min malin. Sprang vi runt i alla Hälsokostbutiker och leta efter hallonbladste. Det ska ju vara bra när man är gravid. Det var slut på alla ställen! Det är tydligen väldigt populärt. Så lite besviken åkte jag hem tomhänt!

Igår när posten kom fick jag ett litet paket. Jag blev skit nyfiken! Öppnade det och där låg ett paket med 
hallonbladste!! :D Med ett sött litet meddelande från malin. Hon hade hittat det i hallsta där hon bor och
köpt det och postat det till mig. Jag blev såå glad!! Taack sötnosen!! 


 OCH
. Så kom våran skötväska som vi beställt. Det var väldigt söt. Men väldigt liten!! :/ Blev lite besviken. Men man får ju plats med det behövliga!

Jens tyckte vi skulle passa på och packa BB-väskan oxå. Ifall att. Man vet ju aldrig när det kan bli dags och då är det lika bra och ha den färdigpackad! 

Igår var det verkligen fredagsmys!  Vi lagade Tacos och tände lite ljus. Henke och joel kom förbi. Och sen andreas. Och sen sara! Så det var riktigt trevligt. Grabbarna hade köpt med sig hallon paj!  
Jag och henke styrde ordning den. Det var inte så svårt nej. Först bären i botten och sen strö över själva degen och in ugnen en stund. Klart! :D 

 Dags att föna håret och få på sig lite kläder.

Hoppas ni får en underbar och kärleksfull helg! :)

Kramar

                                      




11/2 - 10 En sväng till förlossningen idag.

Precis. En sväng till förlossningen blev det idag. Som ni många vet har jag haft så sjukt ont i nedre delen.

Det gör skit ont när man ska kissa då det känns som man ska spricka!! Och när man är ute och promenerar så kommer den där "krampande" känslan och man vet knappt hur man ska ta sig hem. Nu har det blivit lite tätare och igår ringde jag min barnmorska om lite rådgivning. Hon tyckte det lät som sammandragningar. Hon sa åt mig att ringa till förlossningen och prata lite mer med dom. Det gjorde jag! Dom trodde samma sak som bm men boka in en tid åt mig idag klockan 10.

Jag var lixom tvungen att gå upp klockan halv 8! Dåligt jobbigt! Men det gick. Tog bussen in till stan. Gick till 85:an där jens jobbar. Han kom och mötte upp mig med en sparkcykel! En såndär som man står med benen på varsin sida som dom har på sjukhus. Han sa att det var långt att gå till 96 där förlossningen låg och sa att vi skulle sparka oss fram i kulverten så skulle de gå mycket fortare. Jag höll fan på att garva läppen av mig. Jag skämdes och sa att NEJ jag går =P Men han insestera. Jag ställde mig på den förbannade sparkcykeln och han ställde sig bakom och satte igång att sparka! Jag lovar..Det såg inte klokt ut! En annan bara gled med ;)
Jens undrade vara alla glodde så mycket för.. Ja, det kan jag säga att det hade jag oxå gjort om jag sätt detta!
Jag skämdes, men det var faktiskt lite kul! ;)

Väl inne på förlossningen så fick jag göra en viss jobbig undersökning som nog inte är så populärt hos många tjejer ;) aah..Gynundersökning!  det var bara till att slänga upp benen och man kände sig en aning blottad :P
Jag låg och stirra upp i taket ja ;D


Men Men.. What to do? Hon kände och klämde. Ont som FAN gjorde det. Och sen togs det lite prover.
Allt var normalt. Skönt! Hon sa de att vissa kan ju ha jätte mycket sammandragningar.. vilket jag har! Och tydligen är det sammandragningar jag får när jag sk uträtta mina behov! Och när jag är ute och går osv.
Och det kan vara väldigt jobbigt.. mhmm..!! Verkligen.

Sen var det bara att sparka sig tillbaka igen. Denna gång gick det undan! Nedförsbacke nästan hela vägen. Jag som stod längst fram sa åt jens att sakta ner!! Jag får dödsångest! Då börja han skratta ;)
Jens "släppte" av mig och jag tacka för åket hahaha! Han återgick till arbetet och jag skulle ta bussen hem.

Jag tänkte ta stadsbussen ner till stan men valde att gå för att jag ville röra lite på mig. Bra med promenade tänkte jag. Det gör jag aldrig om. Det gick bra till jag kom till svandammen. SEN! bröt helvettet loss.  Jag fick så förbannat åt jävla ont! Det slet och värkte i kroppen. Det kändes som min livmoder skulle spricka. Det känns som när man får håll men 1000 gånger värre! Benen värkte och jag visste seriöst inte om jag skulle ta mig ner till bussen. Jag gick med myrsteg och släpade mig fram iaf. Satte mig på bussen och kved! AAAJ så ont det gjorde :(  När jag väl kom hem slängde jag mig i sängen. Vi skulle på föräldrarutbildningen idag halv 3. Jag ringde Jens och sa hur ont jag hade. Det blev ingen utbildning för oss idag. Skulle omöjligt kunna sitta 2½ timme på en stol. Nu är det bara vila som gäller! 24 dagar kvar. Låt mig inte gå över tiden! Men det är ju vanligast som förstföderska :(

Igår var jag iaf till stan och träffa min malin! Hur kul som helst! Man har ju en hel del att prata om, speciellt när man inte ses så mycket :) Vi åt sallad på Cupido. Och hon fick både se och känna när lillen böka och sparka runt där inne. Sen kikade vi i affärer. Ååååh vad fina vårkläder det har kommit!! Jag vill ha! :(  
Efter några timmar i stan var jag som vanligt helt utslagen efter allt knatande och hade ont. Ögonlocken hängde! 

Jens sa åt mig att gå och vila. Jag sov från 6-9. 3 timmar. Great! Jag fick räkna får natten kan jag säga.
Under dom timmarna jag sov hade vi främmande av jens farbror med familj. Så social man är! Men jag mådde ju inte så bra och jens lät mig sova. Lika bra. En väldigt fin blomma fick vi som hette "mor&dotter" gulligt av dom :) 

Nu ska vi försöka få i oss något i magen. Usch. Jag är aldrig hungrig nu för tiden. Mår mest illa.
Men vad gör man inte för sin bebis. Den behöver mat :)

Kramar




Malin och jag för rätt längesen ;)

 

 


9/2 - 10 Månad 9 är här! :)

Ett tag kändes det som att vi aldrig skulle komma in i månad 9! Nu är vi här.. och jag är överlycklig! Det har varit kämpigt,jobbigt, känslosamt men det absolut häftigaste och underbaraste jag varit med om!

Jag har så oerhört många att tacka för allt stöd! Man blir lite orolig i början att man kanske blir lite "ifrån stött" att folk blir lite rädda och inte riktigt vet vad dom ska säga och då är det lätt att förlora kontakten. Men det har varit precis tvärtom! Ni har verkligen funnits för mig.. och som ni alla vet har jag haft det ganska jobbigt med alla "krämporna" Och då har ni fått mig på andra tankar.. och jag blir fort glad igen!

Älskar er så otroligt mycket!

Jag behöver fortfarande ert stöd.. Eller rättare sagt.. massor av stöd! Det är ju inte över än.. 25 dagar kvar! + eller - Det visar sig när Lillabellyn vill komma ut :) Det är nu det tuffa börjar.. eller det har redan börjat! Massa värkar hela tiden, vaknar 3-4 gånger om natten.. akutkissnödig! upp och ner i sängen.. svårt och sova! Bebis bökar. "Mensvärk". Nerverna är lite i obalans..blir lätt lessen och kan börja gråta över ingenting! Fast jag är glad och mår bra kan det bara komma!
Och sen är det faktiskt så att jag börjar bli sjukt nervös.. Jag har ingen aning om hur en förlossning är och hur det känns.. Massa saker kan hända.. jag försöker få bort dom "onda tankarna" men det är inte lätt! Jag hoppas bara allt går bra utan komplikationer.

Familjen har varit ett STORT stöd för mig.. alltid lyssnat och har varit väldigt engagerad i graviditeten!

Men den som jag har mest att tacka är min underbara och älskade sambo Jens! Som har varit ett grymt stöd! Vi har gått igenom massor på denna resa. Och du har alltid funnits där. Det är svårt att veta hur man ska bete sig mot sin gravida tjej. Inte lätt alla gånger. Man du har varit kanon :) 

Jag älskar dig Jens!





Jag sitter nu i soffan och myser i morgonrocken.
Äter coffee sesation glass och dricker cola! Kollar på en
riktigt B film! Men jag är glad och nöjd ändå :)
Jens jobbar natt och såklart så saknar jag min prins! :)
Men snart kryper han ner till mig i sängen och myser!

KÄRLEK!


Vill bara säga att jag tycker det är jätte kul att så många läser min blogg! Jag har fått jätte många besökare!
Det är flera som sagt till mig att dom följer min blogg och det är så himla kul att veta! Tyvärr så ser man bara antalet besökare men kan ju aldrig se vilka som läser! Det vore jätte kul om ni ville lämna ett litet spår efter er
så man ser vilka ni är! :) Eller lämna en liten kommentar! Det uppskattas mycket!
:)

Massa Kramar Anna







8/2 - 10 Helgen är över och vi går in i v. 37 Great!

Helgen har varit både mysig och jobbig! Jag har haft en massa massa värk och kan bli jätte lessen och nästan otröstlig! Det gör så förbannat ont och man har svårt att slappna av. Bara "studsar" upp och ner mellan värkarna.

Så i fredags gjorde vi inte så mycket tog det ganska lugnt, tog en promenad och gick in till henke och hälsa på. Jens och han skulle tippa på stryktipset.. wiiie va kul :P Medans så satt jag och kolla in hyrfilmera på hörnan! Men eftersom henke redan hade dom på datan så hyrde vi ingen ;)
Sen stod det bullbakning på schemat! Klockan 8 på kvällen fick vi ett ryck och bakade vanilj bullar..Dom blev Suuuuper! Jens fick knåda degen..vilket jag inte orkade göra ;)
Såklart blev det fika efteråt och jens slängde i sig hela 6 bullar!! :O Socker-råtta! Man kan ju undra vem av oss som är gravid egentligen? ;)



I lördags så var vi iväg på lite festligheter. En bekant till oss fyllde år. Vi hämtade upp broder och stina, åkte upp till mamma&pappa och vidare till kalaset. Det var riktigt trevligt och det var gryyyymt mycket mat!! Bufé kan man säga och sen en massa tårtor till efterrätt. Jag blev sjukt mätt iaf! Det blev vi alla. Efter 3 timmar kände jag mig som en överkörd katt? Kunde inte komma på något bättre:P Jag hade bytt ställningar trehundraelva gånger.. Satt nästan under bordet, halvhängandes på stolen. Med det vill jag säga att jag hade skit ont!! Man är inte van att sitta still så länge och sen vara glad och social på de. Jag fick ta om samma mening om och om igen då alla frågade: Hur långt är det kvar nu? Känns det bra? Börjar du bli nervös inför förlossningen? Vad tror du att det blir?
Och jag svarade artigt tillbaka. Såklart att dom är nyfikna och det är kul att dom frågar! Men jag och jens tackade för oss och åkte hem. Köpte med oss till godsaker, slog på en film och mös. Jag somnade efter en kvart, helt utslagen!

Igår pysslade vi och greja hemma. Jens och hans pappa var och hämtade en jätte fin ek byrå! Som nu står i våran hall och glänser :) Vi blev bjudna på middag hemma hos mamma&pappa. Än en gång slapp jag laga mat! Så skönt :) Sen körde vi ner broder och stina till bussen, åkte hem och kolla på 'En annan del av köping"

Idag ska vi bege oss in til staden. Jens ska jobba natt så jag tänkte låta honom sova till ett! Vi ska hämta ut våran babybox! :D Ska bli kul att se vad som finns i den :) Vi ska leta reda på en affär som fixar barnvagnshjul. Det ska tydligen vara bättre med helgjutna däck! Då det ska hålla bättre. Sen kl 16 ska vi på en informationsmöte hos försäkringskassan. Ska försöka lära oss lite med gällande föräldrarpenning, hur mycket man ska ta ut osv. Förhoppningsvis blir man lite klokare! Jag hoppas att vi äter nog gott i stan sen oxå ;)

Jahapp.. om man ska få i sig något i magen kanske. LillaBellyn bökar och sparkar. Vill nog att jag ska röra på mig!

Ha en bra dag allihopa!

Kramar

LillaBellyn


UL-bilden! Väldigt suddig men man ser ju vart huvudet är iaf! :) <3



4/2 - 10 Min Års-Summering 2009!

 

1.Gjorde du något som du aldrig gjort förut?
            

 Jag flyttade ihop med 2 tjejer Petra och Johanna som jag bodde ihop med i Flogsta och levde rövare i ett par månader! Började umgås allt mer med en gammal klasskompis  Jens. Som sedan visade sig att det fanns mer än bara ”kompiskänslor”  mellan oss.  Jag flyttade tillbaka till alunda tillsammans med honom och nu väntar vi vårat älskade lilla barn som snart kommer till oss den 7 mars!


2. Höll du några av dina nyårslöften?

Eh.. neej! Mitt löfte var att va singel minst ett år innan jag gav mig in i något nytt förhållande.

Meen.. Så blev det verkligen inte kan man ju säga. Men träffar man någon och allt känns rätt så varför sumpa den chansen?


3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar?
Ja, några stycken!


4. Dog någon som stod dig nära?
Ja. Med en stor sorg lämnade min älskade mormor oss.

Jag saknar henne så otroligt mycket! Älskade Mormor <3


5.Vilka länder besökte du?
Jag och Jens åkte på en sol och bad resa till Turkiet!


6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010 ?
Ja. Våran lilla bebis! Och körkort kanske? Eeh.. har jag sagt många gånger ;)


7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas ?
15 Juli då vi fick nyckeln till våran nya lägenhet och samma dag fick vi reda på att vi väntade barn!


8. Vad var din största framgång 2009 ?
Att bli sambo med Jens och vänta vårat barn.


9. Största misstaget ?
Ja. Jag gjorde ett STORT misstag och säkert några små. Men inget som jag tänker ta upp. Alldeles för privat.


10. Har du varit sjuk eller skadat dig ?
Dom första 4 månaderna av graviditeten mådde jag konstant illa, kräktes och fick nästan

Inte i mig någon mat eller näring alls. Men några dagar på sjukhus och dropp gjorde susen!


11. Bästa köpet ?
Måste vara alla babyprylar vi köpt åt bebisen.


12. Vad spenderade du mest pengar på ?
Alla nya grejer till lägenheten och babyprylar.


13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Pluset på grav.stickan och min älskade sambo såklart.


14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009 ?

Basshunter – Camilla    Manian – Welcome to the club   Janardana – I.O.U (Flogsta tiden)

Beyoncé- If I were a boy  Flo Rida – Right Round   Cecilia Wennersten – Det vackraste (låtar som jag och jens lyssnade på och som alltid dök upp så fort vi var tillsammans.)

Övrigt: Lady Gaga - Bad Romance.  Infinity


15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år ?
Både och! Lycklig över vad som väntade. Men med alla dess graviditetshormoner har man varit mycket mer känsligare och haft lätt för att gråta.

16. Vad önskar du att du gjort mer ?
hmm.. vet inte om jag hade hunnit mer så mycket mer!

Eller jo.. tränat!


17. Vad önskar du att du gjort mindre ?
Festat? =P


18. Hur tillbringade du julen?  
Jag tillbringade julen tillsammans med familjen Jansson, sambo, respektive och bekanta!


19. Blev du kär i år ?
Yees.. det blev jag ;)



20. Favoritprogram på TV ?
oj.. kollade inte så mycket på tv. Hade så mycket annat för mig. Men en hel del mysiga hemma kvällar och film blev det.


21. Bästa boken du läste i år?
Läste tyvärr inte en enda bok.


22. Största musikaliska upptäckten? 
Lady Gaga.


24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? 
Pengar och smycken! Sen fick jag ett helt högtalarsystem av jens. Typ 2 månader senare. Men då var vi inte ens tillsammans. Gulligt! <3


25. Något du önskade dig men inte fick?
Nej. Inte vad jag kommer på.


26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009 ?
Eeh.. Vi firade min och mammas födelsedag (vi fyller år på samma dag) dagen innan på Restaurang med familj och övriga vänner. På självaste födelsedagen jobbade jag först på dagen sen styrde vi upp födelsedags/inflyttnings fest i lägenheten i flogsta!


27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre ?
Ett körkort hade ju inte suttit fel.


28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Dom första 4 månander. Partyprinssea! Levde loppan som om morgondagen inte fanns! Övriga månaderna var jag gravid  så det blev MYCKET mer stillsamt. Men har dock hunnit med en hel del resor osv! 

29. Vad fick dig att må bra ?
  
Bebisen i magen och mina nära&kära.


30. Vilken kändis var du mest sugen på?
huh? Ingen alls.

31. De bästa nya människorna du träffade?
Nya? … Petra och johanna! Och sen lite nytt folk på jobbet =)

32. Planer inför 2010?
Att bli mamma!



2/2 - 10 Vill fixa mitt hår, sola och köpa lite nya fina vårkläder!

Aah.. det är något jag längtar efter! Fräsha upp sig lite efter denna låånga graviditet!
Jag vill färga mitt hår.. vill fortfarande vara blond men med lite mörka slingor! Få lite liv i håret.. tröttnat på den gamla vanliga platinablonda håret! Jag tänkte kila ner till frissören i morgon och se om hon har någon tid framöver. Lite Blek känner man sig, skulle va nice att sola! Och sist men inte minst.. kunna ha sina kläder igen!! Och det skulle inte sitta fel men lite nya fina kläder till våren :) 

                                                       
                                                    Sådär skulle jag vilja ha mitt hår!
                                                   

Kanske man behöver gå ner något kilo oxå?
Jag tycker ändå inte jag har gått upp så himla mkt i vikt 7 kg än så länge. 4½ vecka kvar till förlossning.. mycket kan väl hända.. kanske rasar upp i vikt.. vem vet:P


Men jag tycker jag har lagt på mig lite på låren och blivit lite rundare i ansiktet :O det gillar jag inte.
Men det tycker inte jens.. han tycker jag bara är löjlig. Och lite ska man väl gå upp.

Jo men kanske. Man får väl bara ge sig fan på sen efteråt att komma igång med lite promenader och liknande sen efter graviditeten så kanske man får en hyffsan kropp igen! :)

I måndags var vi till BM och ni som har sätt på facebook har våran gullunge fixerat sig. Det var orsaken till varför jag har så förbannat ont i nedre delen. Och det blir inte bättre kan jag säga. Varje dag har jag skit ont och en massa värk. Bara jobbigt att stå och laga mat då det gör sjukt ont i ryggen. Bara att stå ut. Trots att det är lite jobbigt just nu. Och känner mig väldigt lätt irriterad.

Idag har jag grejat lite hemma. Städat, hängt tvätt, diskat och lagat mat. Sen kom älsklingen hem. Vi kurade ihop oss i soffan och somnade 2 timmar. Skönt och mysigt!

Sen kom joel david och karin förbi. Såklart tittade vi på paradise finalen. Tycker det var lite kul när Pontus inte ville säga sitt efternamn till Francesca för att alla vi tittare skulle höra det och adda honom på facebook!
Man han viska det jävligt högt så alla som vill adda honom: PONTUS SUNDGREN  heter han! :D hahaha
klantskalle ;)  Men Grattis då Jackie och Patrik! Iaf patrik. Han var en värdig vinnare :)

Jaa.. klockan är 00:33 och jens och joel sitter och spelar Tekken 5 så dom får blåsor på fingrarna. Jens sitter med en fryst köttfärs på tummen och gnäller. Men sluuuta spela dåå säger jag ;) hihi!

Fundera på att göra en sumering av mitt 2009! En hel del har jag ju hänt under det året:)
Tror jag ger mig på det i morgon ist.. eller.. IDAG blir det ju!

Nu är jag supermega törstig. På kvällarna kan jag dricka som en jävla kamel!

Kramar

 


RSS 2.0