En helg med familjen!

Nu är jag på väg hem från jobbet. Jag var så sjukt trött i morse!! Men med lite kaffe så piggnade jag fort till och det var bara att köra igång. Dagen har gått jättefort och det gick super att jobba!:)

Igår var jag och Verna till huvudstaden och shoppade, lunchande och hade en riktig guld dag! <3
På kvällen var vi på middag hos mina föräldrar och alla syskonen + familjer var samlade. Brorsan fråga jens om jag hade bebisabstinens? För jag sprang runt och pussades&kramades med mina syskonbarn hela tiden.
Blir ju alldeles till mig när dom är i min närhet! ^^,

Vi bestämde att vi skulle köra på lite lördagsmys med alla igen. Så när jag kommer hem ska jag ordna middag så kommer alla hem till oss. Såå mysigt!!
Hur trött jag än är efter jobbet och att jag ska upp 5 i morrn igen så gör jag ju allt för att träffa alla så mycket som möjligt!:)

Nästa vecka jobbar jag BARA måndag. Sen ledig resten av veckan, det behövs för det ska ordnas och planeras mycket!
Älsklingen blir 25 på torsdag<3

Hoppas ni får en bra helg! Puss


Välkommen Elna

19/8-13 kom världens finaste lilla tjej till världen. Välkommen till familjen älskade Elna. Jag har nu blivit en stolt faster för första gången!

Jag kommer alltid finnas här för dig. Nu och för alltid.


Vår blivande familjemedlem!

Som några vet har jag kikat på en ny missunge till vårt hem eftersom Zeke försvann i november.

Efter 2 månaders letade har jag hittat den rätta! En söt liten ragdolltjej kommer få förgylla dagar i slutet av september!


Sommar 2013

Här kommer lite bilder som jag lovade.
Min semester har varit en av dom bästa någonsin. Så mycket roligt som vi har gjort!
Båtveckan var en höjdare. Jag blir alldeles varm i själen när jag bara tänker på det.
Villket fantastiskt gäng vi var! Längesen jag kände mig så otroligt glad och sprallig. Som 14 igen? haha!
Jag kommer alltid minnas det med ett leende på läpparna, och självklart kommer vi göra om det igen :)
 
Ett stort FETT TACK till min Storebror& svägerska, Mamma&Pappa som tog hand om min skrutt dessa dagar. Även Beckis&Micke en stund på Söndagen. Det var NI som gjorde det möjligt att vi kunde åka iväg. Hon hade haft det så bra. Lekt, badat och busat hela dagarna. Man hör även på dom att dom tycker det är så mysigt att ha våran lilla tjej hos sig. Det betyder så mycket. All kärlek till Er! <3
 
Just nu jobbar jag natt, första passet efter semester! Men det går bara bra, mycket bättre än förväntat! Nästan ingen ångest alls. Men att vara ledig med det finaste man har slår ju aldrig fel :)Hoppas även ni har haft en toppen sommar.
 
Bildbomb!
 
 
 
 

RSS 2.0