Jag dööööör!

VET NI? Jag har fått min garderob som jag pratade om! Tror knappt det är saaant! Så hiiiimla fin!!

Igår efter jobbet mötte jag upp min underbara Snowi. Vi åt sushi på vårat favorit sushi ställe, shoppa MASSOR! 2 linnen, ett skärp, vantar, sov-mys trosor/shorts, "vanliga" trosor, en tröja, mobilskal, ny foundation IGEN. Jag har hittat min dröm foundation i löspuder, kosta dock nästan 500 kr men VÄRT! Och en bodyglisten. Sen ögonskuggor En H&M palett, nessecär, mini-handsprit att ha i väskan, hårklämma,ögonbrynspenna och rouge. Jag har garanterat glömt något. Uuunderbar shoppingrunda med min bästa! Sen gick vi och sola efteråt.
Jens och Joel hade möts i stan och skulle tydligen handla julklapp åt mig, och var tvungen att ha släpkärra med sig!!
Jag åkte med dom hem och satt och snegla på kärran och log för mig själv. Jag visste ju nästan var det var ;-)



Idag har jag tagit en SEMESTERDAG. Jepp. Det behövdes! Har jobbat mycket nu och mer kommer det bli. Så det var skönt att få vara ledig idag och mysa med min skrutta. Jag och nova har mest vistas på nedrevåningen och jens har monterar ihop min julklapp med joels hjälp! Jag blev nästan tårögd när jag kom upp! Den största garderob jag nästan sätt, det är min bara MIN!! En 2 meters garderob. Och hela är inte ens uppsatt ännu. Måste slänga upp bilder som den ungfär kommer se ut! Världens gladaste tjej här! Så snart får jag komma upp och inreda och lägga in kläder i denna ljuvliga och glamorsa garderob. Det kommer bli en hel walk in closet! Hur häftigt? ;)



Ser ni??????
Bild från IKEA dock men ungefär så kommer det bli!

I morgon jobbar jag dag igen, funderar på att dra och sola efter jobbet. Måste bättre på brännan lite. Har nu ingen bränna alls för den delen;) Sjukt Blek! Inte ok.

Jag lagade världens godaste kyckling i asiatiskt stil med ris och en himmelsk sallad till. Joel gillar inte kyckling, hur man inte kan göra det? Sick! Men han fick lassange ist. Så efter dom kämpat klart med min julklapp så ska vi kika film (om vi hinner) dricka julmust och äta fredags-mix! I know.. det är inte fredag men det känns ju som det iaf! Rena rama julafton faktiskt!

I helgen. LEDIG! Eller.. jobbar söndag kväll :/ Men fredag-lördag is free! Så då hade jag tänkt träffa mina vänner. Alla som vill! ;) Ev en liten utgång kanske? Eller en hemmakväll med vin och hela köret. Något roligt inträffar alltid!

Tack Snälla Snälla Snälla Jens!
Du vet hur man gör för att få din kvinna glad!! ;)

Puss&Kram


Duktiga grabbar!




GREAT!



1:a advent

Shupp!
Glad 1:a advent på Er!

Här sitter jag på jobbet och har nog aldrig haft en sån lugnt arbetspass.. EVER!!! Men jag ska inte klaga, vi har haft tuffa veckor oxå med överbelägningar, tunga&svårt sjuka patienter då man kan knappt hunnit få rast.

Så jag och mina kollegor har det riktigt trevligt såhär på 1:a advent! Mycket trevliga diskusioner och intressanta samtal. Har mer fritid här än hemma. Just nu;) Härligt! :D

Igår jobbade jag på dagen och sen åkte vi till släkten i bälinge och åt adventsmiddag och hade det trevligt med min kära släkt. 2 stora bebisarmagar fanns det att klämma på oxå! Min systers och min Kusin! Dom ska få bara dagarna efter varandra. Himla mysigt tycker jag!! Nova är nu minst. Blyg som tusan var hon i början, bara jag och jens dög tills mormor och morfar kom! -Moommooo säger nova jämt! Sötungen!
Men sen blev hon varm i kläderna och kunde leka med alla tillslut. Härligt med avlastning;) Julfin i sin klänning var hon oxå! :)

Var och julshoppa i fredags. I love IKEA! Jag har hittat min garderob, jag MÅSTE bara ha den! Blev helt kär. En hel walk in closet! Var t.om tvungen att fota den;) Så den står på min wish-list! En hel del annat som ljus, ljustakar, blommor,julbock, vaser och en hel del annat blev köpt. Nova fick 2 julklappar inhandlade på Toys´R Us! Hon var helt galen där inne. Hennes paradis! Även jag tyckte det var roligt att gå där;) Fredags kvällen blev lugn, jag var såå trött! Vi chilla i soffan med chips och jordnötter tillsammans med vår homie. Joel!

I morgon jobbar jag dagtur. Hemma klockan 23 och upp kl 5. Najs;) I veckan tänkte jag dock försöka hitta på lite skoj! Jobbar dock rätt mycket.

Back to work and to my awsome workmates!

Puss&Kräm!


Amour vincit omnia

Halvsittandes sitter jag nu i sängen, kikar på lyxfälla och äter Texas Pecan Glass! Jag har badat mitt lilla troll,smort in henne och fönat hennes hår. Hon gillar verkligen att bada. Perfekt innan läggdags! Nu sover hon som den prinsessa hon är. Jag bara njuter av lugnet,tystnaden och min ensamma tid:) Pratat med massor av goda vänner idag som fått mig på strålande humör. Jag är så lycklig lottad, jisses vilka toppen människor jag har omkring mig.

Jag har börjat jobba igen. Vilken förkylning jag åkte på hörrni, 4 veckor satt den i! Först bihåleinflammation, hosta, sen ögoninflammation och sen bihåleinflammation igen! Hostar som en tok på nätterna fortfarande. Har fått antibiotika och hostmedicin. Thanx god!

I veckan krocka jens våran bil. Det var då inte hans fel utan en kvinna som tycker man ska tvärnita på grönt helt enkelt! Och jens åkte såklart in i henne och båda hans och hennes bil blev typ bara skit av. KUL! Dom båda klara sig bra utan några skador. Men det sura är att VI får stå för det. Det går bra nu!

Så vår kära saab är det bara att skrota förmodligen eller sälja som den är eller delar av den.
Det ENDA positiva är att vi behöver en ny bil, kombi. Så nu kikar vi på en ny och jens vill ha en saab 93:A. Kombi. Den är fin! Jag känner dock att jag inte har såå mycket att säga till om men lite yttrar jag ju mig:)

Nattjobb igår. Det gick strålande! Tror det är en liten Anna som börjar gilla nätterna? ;) Dock blev det lite panik dom 2 sista timmarna då vi fick byta patienter och en som krampa precis när jag skulle gå hem. Fick jobba över en stund men sen fick vi åka hem. Jens jobba också natt så han kom ner till mig en sväng under natten och visa den där bilen på blocket som han så gärna ville ha;) Skönt att komma hem och mysa ner i sängen tillsammans och vakna upp tillsammans! Och vi gick och hämta nova på dagis båda 2. Hon blev så sprallig när vi kom och ville bara leka hela tiden. Den ungen älskar verkligen dagis. Och barnen är helt galna i henne. Sliter och drar i henne och skriker noooova så fort hon kommer. Söta!


I morgon är jag ledig. Julshoppiiiiiing! Så fort älsk har vaknat så drar vi in till staden och handlar. Möter ev upp Jonas och Sara som också skulle shoppa. Och på fredagkväll följer vi ev med Sara och kollar när jonas spelar innebandy match i Olandshallen.
Lördag - Är det dags för den årliga adventsmiddagen med släkten från mammas sida! JULMAT,tomtegrött, glögg och trevligt sällskap! Men innan dess ska jag jobba till halv 3. Efter det så åker vi!

Nähä.. nu ska jag ta bort mitt nagellack och sätta ditt nytt. Kika lite julklappar på nätet och bara njuta av det goda livet! Löning i morrn!

Puss&Kräm!



Fint inför advent har jag gjort också!
Kunde ju inte hålla mig!

Nattblogg!

Hej alla nattmänniskor!

Man tror inte att det är en käft som ska vara vaken vid den här tidpunkten. Men jag har faktiskt pratat med en hel drös nu på natten. Människor som jobbar natt själva eller som helt enkelt inte kan sova. Vilket är bra för mig:)
Annars har jag ju mina kära kollegor att byta ett och ett annat ord med;)

Klockan är 03.48 och jag är pigg som en mört! Det är väl härligt! Kommer bumsa ner i sängen bredvid jens och sova tills jag vaknar. Jens lär sova han med eftersom vi båda kommer jobba nattpass (idag) blir det ju.

GALET vad jag längtar till helgen! 
På fredag ska ja inte bara träffa min kära Helena utan Malin också! Åhåå.. vad jag glad jag är för det!
Vi ska väl äta en bit mat och ta en drink. Fundera på "nya" terassen, någon som varit där? Min kollega anders sa att Stationen var grym! Med inglasad terass och supermysigt! Så det finns i bakhuvudet också:)

Sjuk är jag fortfarande. AP ont i halsen och tårarna rinner lite och näsan snorar. Men fick alvedon av sköterskan så nu känns det lite bättre. FÖRSVINN ur min kropp eländiga förkylning, och låt även min familj också vara!

Nej, nu ska jag tappa lite lumbaldrän och ta lite kontroller!

 Ha en fortsatt bra natt och dag!

Puss&Kram



Så kuuul med natt! ;)


Emils nattmål x 10!


Kärlek&Mango!

Sitter i soffan och har ätit upp en hel MANGO och kikat på kär&galen! Bra program tycker jag och hur fint var det inte när dom gifte sig? Vackert. Själv skulle jag då inte gifta mig någon annanstans än i kyrkan.

Nova har nästan blivit helt bra från ögoninflammationen! Jens vabba hela förra veckan och idag! Och jag har jobbat:)
Själv har jag varit förkyld 3 veckor nu vilket är skit jobbigt. Nova har varit i en fas där hon har sovit ca 2 timmar varje natt. Det knäckte oss ett tag kan ja lova. Hon vakna halv 2 på natten och var vaken till 6. Jag skulle upp klockan 5 för jobb och sådär höll det på. I helgen var vi nästan bara hemma. Sjuka och trötta. Men mysigt och bara få vara med familjen! I lördags gjorde jag riktigt fin mat och allt var så bra. Hade laddat ner dear john, en riktigt fin film! Jag hann kolla kanske en halvtimme och sen körde prinsessan igång igen.. Gallskrek. Vi körde vanliga taktiken. jag och jens sprang om vart annat. Tog upp henne. La henne. Upp igen. Leka. Välling. Alvedon.La henne. Hon skrek. Sen gick jag upp igen. Försökte söva om, gick inte. Tog upp henne och la henne i vår säng. Jag var SÅ jävla slut. I ca 2 veckor har det pågått. Jag la mig i sängen bredvid henne och hon bara hoppa i sängen och ville leka. Till sist slöt jag bara ihop ögonen,GRÄT faktiskt. Och det brukar jag aldrig göra längre. Kroppen var mörbulltad och sömbrist som vi inte ens ska snacka om. Jens kom upp och tog ner henne så jag fick vara i fred. Jag däckade i sängen med kläder och smink på. Sen fick jag sova till 3 igen tills hon vakna;)

Ibland är det tufft att vara förälder! Inte bara ros... Men då är det tur att hon är så söt!

Farsdag i söndags var en mysig dag. Nova rita en teckning åt Pappa Jens. Sen gick vi upp till honom i sängen där hon sov så fint! Han fick en fin kasse full av presenter. En tröja, ett skärp, stenar där det stod "Jag älskar Dig" rosor och en härlig frukost väntades på nedervåningen.  Det var väldigt mysigt och jens blev jätte glad:)
Jag bakade en smarrig mjuk kaka med massa klet på och sen gjorde vi oss fina och gick till graven. Satte blommor och en vit sten som det står jag älskar dig på. Gud så vackert du har det thomas. Och gud så vi saknar dig! Vi, speciellt jens pratade mycket med thomas. Och nova vinka och sa hej till farfar. Vi har så mycket minnen med dig och tillsammans MED nova. Det är tungt. Men fina minnen har vi iaf kvar av dig.

Efter vi varit till graven så åkte vi till jens mormor&morfar och åt en fantastiskt god 3 rätters middag med jens familj och släkt.Supertrevlig! Sen hämta vi upp min bror på stationen och åkte upp till mina föräldrar och fira vår pappa. En riktigt mysig och härlig dag.

Idag har jag varit ledig och varit med nova på långpromenad i den nya fina lekparken. Tvättat,städat och lagat mat.

I morgon och på torsdag jobbar jag natt tillsammans med emil vilket innebär att jag får schuss både till jobbet och hem. Lovely! Jens jobbar oxå på torsdag natt, kan vi träffas och smygpussas lite under natten;)

I morgon ska jag färga håret hos hårkonstnärerna på gränby c. Sen på fredag ska jag och helena dejta!! Och på lördag ska vi hem till mina föräldrar faktiskt, för min brors FRU fyller 25 och ska ha festen hos päronen. Blir nog kul!! :) Fullspäckat schema. Som vanligt!

Måste jag då tillägga att nova har hunnit vakna nu under tiden jag bloggat. Jag har redan fått bytt bajsblöja och jens har givit henne välling som hon nu ligger och snuttar på och lyssnar på sin favvo skiva. SNÄLLA BABY, du kan väl sova inatt? Jag BER dig! Du ska få MASSOR av fina julklappar i år!

Nu ska jag prata vidare med min MALIN på fejjan. Jag saknar dig. Vi var bundisar i 3 hela år!! Plugga, festa,föll tårar, ragga killar och gjorde hyss, åkte utomlands och dreggla kudde tillsammans! I MISS IT!

Puss&Kram



Nova

Mitt lilla hjärta är sjuk.. igen. Jag tycker så synd om henne. Gud så hon ser ut! Ögonen är alldeles röda, dom kläggar igen och varar. Snoret rinner och jätte förkyld.

Vi har bara varit hemma hela dagen och myst och lekt. Jag har varit borta så mycket från jobbet så jens får vabba i morgon.

Sitter nu och myser i min rosa morgonrock med en handduk runt skallen. Tog en skön och välbehaglig dusch!
Jens kommer hem strax från jobbet, blir väl bums i säng sen för jag ska upp kl 5. Jobba jobba jooobba!

Får tacka mina kära vänner för en toppen kväll igår! Jag var skapligt rund under fötterna;)
Men ack så kul! Helena, Petra och Anna kom till mig runt 7. Drog till baren och åt mat och drack gott. Jag skulle beställa cider och servitören fråga. Vad vill du ha? Cider.. - Vad för cider? - Vad finns det? ööh.. Massa cider! Det var hans svar. Så jag beställde massa cider;)

Sen gick vi hem till mig igen. Dunka musik, drack redbull vodka och vin. Körde Draw! Roligaste spelet ever. Man är i lag. Den ena ska rita och den andra gissa. Enkelt! Men shit vilka ord.. Våga jag ens säga vad vi fick rita? Några ex: Skitskalle, handtralla, tarmsköljning, bullf***a och en hel del annat. Men man fick sig ett gott skratt iaf! :)
Efter lite mer alkohol i blodet så drog vi vidare till joel där grabbarna var. Hängde en stund där och sen gjorde jag petra puppy eyes mot david och anna som snällt schussade in oss till krogen. Lika kul var det där. Dansa så det stod härliga till! I love saluhallen:)

Men idag är jag inte så kaxig. Men har fått rycka upp mig såklart och fått tagit hand om min sjuka skrutt! Hon är så himla go! Orden kommer bara fler och fler. Mamma har hon ju sagt länge men oj vad jag älskar när hon säger det! Så fort hon vaknar.. mamma!! När hon är ledsen.. Mammaaaa!! När hon vill leka.. maaamma! Jag älskar att vara Mamma.

Jag har själv världens underbaraste MAMMA och PAPPA. Jag är evigt tacksam för att jag har så bra föräldrar. Dom hjälper oss med precis allt, bjuder oss på middagar, är barnvakt, handlar saker till oss, schussar oss och ja.. listan kan bli lång Och inte nog med det så älskar dom jens hur mycket som helst. Dom kommer verkligen super bra överens och han och pappa kan sitta och prata och garva åt varandra i timmar...Det gillar jag! Jag hör allt oftare att jag blir allt mer lik min mamma i sättet.. Jag hoppas jag kan bli en lika bra mamma till mina barn.


Bedtime! <3

Puss&Godnatt


Nattbloggning!

Tjupp Tjupp!

Lite nattarbete idag. Rätt pigg faktiskt fast klockan är 03.31 :)
Får se hur pigg jag är runt 05 tiden?

Har ju grabbarna här som driver en till vansinne ibland. Emil äter typ varje timme och gör han inte det drar han stockar så jag tror hela avdelningen vaknar!! Sök hjälp! ;)
Får iaf schuss av honom hem..Lovely! Slipper jag ta bussen.

Jag är nu iaf så gott som frisk, fy bubblan vilken jävla förkylning jag åkte på! Bihåleinflammation. Med hosta osv. Var helt slut och hade ingen röst. Men nu är jag på benen iaf! :)

I morgon får jag träffa min älskade och finaste storasyster och min lilla gudson.
Förstår ni hur ja har längtar? Nej, det gör ni såklart inte;) Vi träffas ju inte allt för ofta om man säger så!
Senast var på min brors bröllop. Sen har både hon hunnit fylla 30 och wille 3. Men trots alla tråkiga omständigheter så har vi inte kunna kommit eller sätts. Men nu är det dags, dom kommer efter jag vaknat och på torsdag är jag ledig så då ska vi hitta på något kul! :)

Helgen som var, var lixom 100 % bra!

På dagen träffade jag min snowi och vo shoppad massor,gick i konstiga butiker och åt sushi!
Hade Ida, helena och sara på besök på kvällen. Åh, så mysigt det var! Vi pratade om precis allt och åt ostar,kex vindruvor och drack vin:) 

I lördags fick jag en suprise av min darling. Lyx weekend på Nova Park! Behöver inte säga mer än att det var så mysigt,roligt, fantastiskt och hur underbart som helst. Bara vi två. Vi verkligen mööös hela tiden. Det behövdes, Oh ja! :) Så sluta inte upp med dessa grymma överraskningar nu älskling. TACK! <3

Puss&Kram

RSS 2.0