Bokat!!!

Nu har vi äntligen bokat en stuga på BÖDA CAMPING!
Jag ville verkligen åka till Öland eftersom jag aldrig varit där och jag har hört så mycket bra om Öland. Det verkar så vackert!

Jag ringde runt till flera campingar på Öland men inget verkar så bra som Böda Camping. Men det var fullbokat sen februari!?? Jag fortsatte att ringa i flera veckor och tillslut hade dom
 fått in en avbokning på den största och DYRASTE stugan. Det sved rätt rejält i plånboken men nu är klart! Ett stort fräscht Beach House. Det ligger precis vid den 2 mil långa sandstranden. Nice!

Så den 7 juli åker jag jens, nova clara och robin till Öland. Det känns toppen. Jag längtar. Ge oss semester nu! :)
 

 
 
 
 
 

Morsdag<3

Fick frukost på sängen i morse av mina hjärtan! Vi låg i sängen ända till 10. Så skönt.

Jag lekte i sandlådan med Nova och fyllde upp ett bad åt henne, så medans hon badade ute så låg jag och mös i solen.

Jens kom hem med en ask jordgubbar och i asken låg pengar så jag kunde köpa nya springskor. Tack snälla hjärtat<3

Det mulnade på rätt fort och jag och Nova somnade i soffan ett par timmar. Tätt tätt låg vi. Mysigt.

Jag hade bokat bord för 11 personer på Zorbas i hargshamn. Min familj, mina syskon, alla barn och min fina Mamma, som självklart är världens bästa! Nova fick träffa kusinerna och hon var alldeles till sig. Vilka BUSUNGAR vi har. Röjde restaurangen ;-) Men kul hade dom.

Men alltså denna trots!? HJÄLP!! Hon är så frustrerade och ARG så ofta, flera gånger om dagen!! Det är jobbigt alltså.. Jag avskyr att bråka. Mycket bestämd och envis dam vi har. Japp<3

Vi gratta svärmor igår kväll, grillat och drack en aningen för många glas vin, men väldigt trevligt var det!

I morgon kommer Petra och Klara hit. Roligt!!!:D

Jag älskar er familjen. Både mina egna kött och blod som ingifta!

Puss


Freedom!

Äntligen har jag gått på 6 dagar ledighet. Fy satan så skönt! Jag har varit så trött så trött senaste dagarna. Dom 2 sista morgnarna när jag gått upp 5 så har jag varit helt vimsig i skallen och illamående.


På fredag ska jag och Novis in till stan och shoppa skor och lite kläder till henne, hon ska även till frisören:) Mamma&dotter tid! Jens kommer efter skolan och sen ska vi äta på Kina restaurang efter:)

I lördags kämpa vi järnet med att gräva upp hela rabatten, Det är MYCKET att gräva. Längtar tills vi grävt klart och vi kan påbörja terass bygget. Men kul är det och svettig blir man! Jeppe och Joel hjälpte till. Jag har planterat om våra smultrongubbar som verkar ta sig fint. MUMMA!

På kvällen fick vi middags främmande och sen gick vi ut på kvällen. Bästa utgången på länge, hade så jädrans kul!!!

I söndags var vi och hälsa på Novas bästis Ture på dagis och hans Pappa. Vi var där flera timmar. Han och Ture hade bakat sockerkaka och chokladbollar. Vi lekte, busade, pratade och hade det riktigt trevligt. Jag Nova och Ture låg i en jätte gungmatta och sjöng sånger. Fina älskade barn. Snällare människor finns inte på denna jord! <3

På lördag ska vi fira fina svärmor som fyller år. Äta middag och dricka vin! ^^,

Längtar till i morgon, vakna upp med min lilla tjej, morgonmys i sängen, brakfrukost och sen mys&bus hela dagen. Bara VARA och göra det vi känner för.

Nej, nu ska jag kolla greys, äta mango och lägga mig i mannen i mitt livs famn.

Puss på er!

Ps: apropå ingenting, någon som vet en bra babymonitor med hyfsad räckvidd? We need!



Lördag

Var skönt att det äntligen är helg. Har jobbat som en tok dom här 2 senaste veckorna. Min kropp är slut!

Förutom jobb så har vi hunnit med överraskningsfirande för Robin förra onsdagen, var hos Steffi och Niklas och barnen och grilla och mös, var på begravning i fredags. Novas bästa dagiskompis på 3 år har förlorat sin mamma. Det är helt fruktansvärt allting, vill inte berätta för mycket då det är rätt så privat. 200 personer var där. Det var så vackert, så fint och så sorgligt. Vi har väldigt bra kontakt med pappan och kommer hitta på lite saker med dom i sommar. Jag har erbjudit mig att hämta sonen när jag ändå hämtar Nova för att avlasta lite för honom. Vi kommer vara ett stöd så fort det behövs!
I söndags var Mickan och Karman över på middags, grilla och skratta så tårarna spruta ;-)

Barnens dag på dagis i onsdags. Så himla mysigt!! Barnen sjöng och alla föräldrar satt på filtar och hade picknick. Fantastiskt väder var det oxå.

Igår hade jag min bästis här. Vi frossa i räkor, baguette ostar och kex mm. Godis chips chokladmousse. Det var så himla mysigt! Fick ha fredagsmys med mina 2 finaste tjejer!

Jens var ute och svira i Stockholm och kom hem sent på natten. Men en puss vakna jag av iaf, och lite spritdoft;-)

Just nu ligger vi i sängen och myser jag och Nova, kollar på Aladin och bloggar. Älskling sover.
Ska ner och ordna brakfrukost och sen blir det nog lite trädgårdsarbete!

Ikväll ska Nova vara hos finaste Beckis och Micke. Ända tills i morgon!

Steffi och Niklas kommer över och vi ska äta middag, kolla ESC, dricka lite gott och sedan får vi se om vi tar oss in till stan eller inte! :D Good evening! <3

Ha en bra helg alla!

Puss!


I love you spring!

Tack härliga vår för att du äntligen kommit! Du gör oss så mycket piggare, positivare och gladare.

Tyvärr har jag inte kunnat varit ute så mycket idag då jag ska jobba inatt och behövde försöka sova innan.

Jag är fortfarande lite matt efter 80 tals festen med jobbet i lördags. Vilket var väldigt lyckat! Sminkade och klädde mig hos Petra. Poppa musik och drack vin/cider! Klockan 18 började middagen. Alla var så galet snygga. Verkligen gått all in! Vi åt, dansade, drack, dansade, snacka skit och tog toabilder, blev fulla och dansade mycket till! Stor eloge till våra festfixare. Runt halv 1 drog jag, Johanna , verna, Malin, Susanne och Johan till flustret och körde tills vi stupa. Vilka blickar man fick ;-) Min bästa killkompis kom in och hämta mig. Tack gulliga Jooli! <3
Gårdagen vill jag bara glömma. Fy farao vad dåligt jag mådde. Jag kravla mig upp kl 15. Tröck i mig ahlgrens bilar och vatten. Mös med familjen. Sen gräddade jag våfflor med ärtsoppa till. Det blev dagens insats. Vi kollade på min favvo film sen gick vi och la oss.

Nu är det en ny vecka och och jag vill att den ska vara över NYSS! jobbar hela jäkla veckan förutom torsdag. Börjar nu med 2 nattpass. Men på onsdag ska vi göra en jäkligt rolig grej som jag inte kan skriva om här. ÄN! ;-)

Tips på bra semester ställen man kan åka till i sommar? Vi måste bestämma oss snart. Lite sugen på Böda camping?

Puss!


80 tals fest

Galet trött man är.. Jobbade kväll igår, kom hem halv 11, snicksnacka lite mef Jens och sen var det bara lägga sig för att sedan gå upp typ 5 timmar senare! Gäsp. Sitter iaf nu på bussen. Dagen går nog fort, slutar 2 sen sms jag ner P stan och köpa lite prylar inför 80- tals festen med jobbet i morgon!! Festen kommer hålla till på Grottan och vi ska äta middag kl 18. Sen party all night long med fina kollegor!
Jag ska till Petra, en arbetskollega innan och vi ska fixa oss ihop och vina lite innan!:)

Ikväll HOPPAS jag det blir lugnt. Vi har inte haft en lugn/ensam kväll hemma på jag vet inte när! Jag skulle behöva åka upp till min svägerska och låna lite 80 tals grejer av henne. Men det är inte så värst ansträngande:-) Vill äta räkor, ostar och kex ikväll. Så får det nog bli. Mums!!

Sista april var riktigt roligt i år!
Vi drog in till stan, mötte upp 5 grabbar och min Snowi. Drog till ekonomikum och sen till flustret. Galet kul!! Vi dansa järnet där inne och mingla runt med allt folk. Åt hamburgetallrik. Solen sken!
Sen hämtade vi Nova och tillbringa sedan kvällen med med familj, släkt och vänner hos min kusin som bor bredvid mina föräldrar. Det var roligt att träffa alla igen, kusinerna och alla deras små bebisar! Jag trivdes ja;-) Vi tände årets majbrasa, lekte lekar och sköt raketer.
Väldigt bra Valborg!

Puss


RSS 2.0