Här kommer alla känslorna på en och samma gång..

Jag är glad,sprallig,nervös,besviken på mig själv,kär och sist men inte minst otroligt lycklig!


En förklaring på det hela? Ganska logiskt..


Glad,sparllig,kär och lycklig - Har man en fantastisk familj kan man ju inte va annat..eller hur? :)


Jag börjat nytt jobb på måndag.. nervositeten börjar slå in. Men jag tycker det ska bli himla roligt!
Mest att få den här känslan.. - Jag klarar det här! Jag kan om jag vill!


Jag är ledig nu i 3 dar. Så skönt så ni kan inte ana. Jag tror jag har kraftig brist av järn eller annat. Även fast jag är pigg å glad så hänger ögonen ner i knäväcken.. jag går in en dimma. Visst jag har jobbat jävligt mycket.. så jag tänkte att de måste vara de! Men njaa.. känner att något i kroppen saknas. Tips på bra "uppigande" tillskott? :)

Jens, my love. Har en överraskning åt mig på fredag.. Vad det är? Det har jag ingen aning om! Men jag väntar med spänning som en litet barn på julafton.

Jag fyller ååååår på måndag!! iiiih.... :D
Jag tycker om att fylla år.. inte minst för min egen del utan för att även MIN MAMMA oxå fyller år.. på samma dag! Dagen blir så speciell på något sätt, kul att både få ge och ta! :)

I morgon.. då ni! Ska lilla anna på ansiktsbehandlig. Jag har tänkt tanken hundra gånger om men har alltid hejdat mig.. det kostar ju en hel del! Less på alla 20 kronors ansiktsmaskern osv. Behöver få rengöra hyn ordentligt.. med ånga, peeling, massage och krämer. Dom kommer troligen säga att jag borde gå varannan vecka eller så. Men jaa.. beror ju helt på priset. Men underbart härligt ska det bli!
Kunna få unna sig lite LYX :)

Besviken på mig själv är att jag för att ja inte åkte på APTmöte idag, jag skulle bjuda på "avskedsfika" och säga hej då till mina goa arbetskamrater som jag inte hinner träffa på lördag då jag jobbar! Men jag mådde inte bra inatt,världens magkniiip, så jag ringde min samordnare och fick tjänstledigt idag.
Fick meddelande av jenny där hon undra var jag var och att alla fråga efter mig. Så FÖRLÅT alla!
Får komma och hälsa på SNART! <3

Nej.. nu dags för soffmys med J! Min söta tjej sover för natten.



4 dagar gammal.

vår prinsessa. Sötare bebis får man leta efter!
Snart blir du 1 år min kära dotter!

 


En helg full av festligheter

Lördag- Ledig - Love it!


Jag kan knappt tro det, jag är ledig! Inge j
obb, inge gå upp klockan fem! Hur underbart är inte det!
Jag vakna upp i morse och verkligen njööt av att ligga i sängen och slippa känna pressen att man MÅSTE gå upp! Kolla på klockan.. 7!!! Klockanjäveln var inte mer!! Fan.. måste somna om, jag har ju försjutton sovmorgon! Och nova sov som en stock. Men neej, låg tätt tätt intill jens..frös som en galning då han vridigt ner värmen, har jätte varmt å skönt här hemma! Men elräkningen ligger på 5000:- i månaden oxå. Jag har nästan legat PÅ honom hela natten och så fort han rört sig så har jag sagt.. jens, jag fryyyser! Så han får nog snällt vrida upp värmen idag igen ;-) Men jag kan inte klaga på att ligga under samma täcke, tätt tätt för att få lite närhet och värme. Ska nog köpa ett BAOTA täcke så vi kan ligga under samma täcke hela tiden :-D

Igår kväll var det födelsedagsfirande igen. Denna gång var det jens kusiner. Sara och Timmy som fyllde 18 och 20! Himla mkt folk var det och dom hade satt upp jätte fina facklor längs den lilla vägen upp till dom. Super vackert var det! Det bjöd på smörgåstårta,suuuuupergod, och en slags maräng tårta som var 2 die 4! Bad om receptet, tänkte ev ha det på novas 1 års kalas!

Nova liva upp stämningen ordentligt,som vanligt!!, orädd och oblyg! Lekte och busa med alla, Dansade och klappade händer så fort någon sa åt henne! Kamrerna gick i ett och ja.. Hon stortrivdes.. det märktes! :)

Idag ska vi på barnloppis i fyrispark.. så jag har längtat! Har hört mycket bra om det men har aldrig kunnat gått!! Ha jobbat varje gång eller så har vi haft annat för oss. Så jag hoppas på att fynda en del till min lilla tjej!
Sen bär det av hemmåt igen, snygga till sig, mina päron kommer och hämtar oss för då bär det av till Kista för stor partaj!! Mat underhållning och fest! + Träffa nästan hela släkten på mammas sida och alla mina syskon + respektive! Kommer bli kanonkul tror jag! Nova får stanna hemma med sin farmor, det är 18 års gräns nämnligen! ;-)

Nu dags för frulle med familjen sen är det bara att brumma iväg in till stan.

Puss&Kram hela daan!

 


Alla <3 Dag!

Glad alla hjärtans dag på er mina kära läsare! :)
Hoppas ni får en supermysig dag, och att era (ni som har) käraste visar er en extra omtanke :)
Eller vänner och familj, dom som betyder något!
Jag skulle jobbat kväll, men hoppade in för en tjej som var sjuk. Så jag var superglad i morse, trots att det var -21 och trodde jag skulle förvandlas till en snögubbe! Slutade tidigt och åkte ner på stan och handla lite presenter till min älskling!

Mysigt att komma hem till familjen, en stunds vila och en låååång varm dusch har jag tagit. Jens är nere på ICA och handlar ingredienser till kyckling gratängen. Ska bli MUMS! Sen blir det väl någon efterrätt och chips. Aj lajk.
Köpte en ansiktsmask till oss (haha) den ska han minsan ha på sig! Tänkte slå på lite lugn musik, 150 värmeljus och bara mysa när nova somnat. Och inte minst är man ledig i morgon! Ååh.. :)

I morgon blir vår tös hela 11 månader, 1 månad kvar till hon fyller 1. Då måste vi ju slå till med kalas! :)
Sen ska hon till TANDLÄKAREN i morgon oxå, lite kul tycker vi och undrar hur sjutton det det ska gå? Hon öppnar ju gärna inte frivilligt munnen, förutom när det gäller mat! ;)

Dags för matlagning!

Puss!




Så sjukt..

TRÖTT!! Jag sitter på jobbet och har rast, mina ögon går i kors, så trött är jag!
Jobbat hela veckan,helgen och i morgon. bra gjort!;)

Tur att jag har min Snowi bowi som livar upp mig annars gade jag haft svårt att hålla ögonen öppna.
Galen tjej det där! ;)

Mysig vecka med familjen har jag haft.. Vi har varit i stan och handlat, ätit middag, hälsat på jens kusinbarn på barnsjukhuset, spelat tv (spel boomberman) mitt favvospel på ps2! Jag tycker det är så jävla kul!! Typ det enda spelet jag kan spela, andra blir jag bara rädd för och får mardrömmar. It´s true!  :)

I fredags var det mysdag hela dagen, vi rensa och gjorde fint i min garderob,städa ur hela förrådet,lagade världens godaste tacos,myste med nova,lekte och mumsa i oss ost och kex till en bra film! Lovely!

Igår jobbade jag till 3, sen kom jens och hämta mig, hem och gjorde ordning mig till sebbes 20 års fest. Dit och och käka, drack något glas vin och hade det dunder trevligt, min sara fyllde även 21 och jag hade lovat henne hundra ggr om att försöka komma, även om det bara var 5 minuter. Så vi gled vidare dit en liten stund, sen hem igen och sova. Och idag var det dags för jobb igen! Puuuh! Vilken helg! När jag kommer hem idag ska jag klä på mig mjukisar, läsa min oöppnade tidning, ha en ansiktsmask,mysa ner med med familjen i soffan och äta godis till en bra film! BRA SÖNDAG!

Snowi kom precis in och prata en massa strunt, så jag bad henne att gå för jag orkade inte lyssna!!!
Sorry babe ;) lova ya! Men men.. back to work! min rast e slut. Tror jag ska kasta en stor FET snöboll i ansikte på henne! Lite kul måste man få ha! Btw.. mina kollagor e sexgalningar.. Det har jag fått bekräftat idag! USSCH!

Puss!


Lycka <3 & Olycka på 288:an..

Tillbaks till jobbet igen, i morse gick ögonen i kors. Blivit van att kunna sova till 9 iaf! Men när ja kom till jobbet var jag pigg som en lärka igen. Kära återseenden av mina goa kamrater! Fick ett mess igår av jenny att jag var saknad, alltid lika kul höra och alltid lika tråkigt när man tänker på att man snart ska lämna gänget.

När jag åkte bussen hem från jobbet stod det en ambulans hellikopter ca 4 bilar mellan oss, poliser över allt och det kom en polis som sa att vi skulle få stå en halvtimme minst. Alla var nyfikna, satt och kolla och mobilerna ringde för fullt. Jens sa att han ville hämta mig men ja viste inte hur ja skulle komma förbi, var ju skog och hög snö. Jag vill ju inte traska rakt igenom allt och det hade jag nog inte fått. Jag träffa en malin på bussen och hon sa även att hennes mor skulle komma och hämta henne så hon ville oxå ta sig igenom! Med klumpen i halsen hoppa vi av bussen och hoppas få ta oss igenom, vi gick först fram till polisen som såg sten allvarligt ut, vi fick gå runt en liten bit in i "skogen" i snön, vi löd och traska på.. kom upp på stora vägen igen och där fick jag se en ligga på marken framför en plogbil, med massa filtar å grejer över sig.. usch :( En låg i hellikoptern, å sen trodde vi en låg i en ambulans! SÅ HEMSKT! Vi sa det.. det där är säkert ens pappas som ligger där.. Det såg inte bra ut..Sen blev vi stoppade av poliser igen som fråga vad vi hade sätt och OM vi hade sätt något. Men vi ruskade nervöst på huvudet och sa att vi inte sagt någonting. Dom som inte visste att vi hade schuss längre fram trodde nog att vi bara var nyfikna :( Skulle helst sluppit sätt det. Jag håller tummar och tår att dom är vid liv..Och att dom klarar sig igenom detta.

Jag fick schuss hem av malins mamma, och när jag kom hem förvandlades genast allt till Lycka! Min andra hälft kom fram till dörren och berättat hur mycket dom saknat mig idag, och sen fick jag en stor bukett röda rosor!!



Det gulligast av allt var att det kom tårar från hans fina ögonen när han sa hur mycket han älska mig.

Det är kärlek det!


Älskar Dig Jens!
Jag är så lycklig att det är du ingen annan som jag valt att bilda familj med.
En super pappa!

 


Panik!

Idag skulle jag jobbat men var hemma idag för jag är inte helt 100 från bihåleinflammation.Ont i huvudet som 17:on. Men i morgon är jag åter tillbaka. Har ju varit hemma en vecka nu, förra veckan var piss!! Mådde så jävla dåligt. Under 3 dagars tid kunde jag inte ens titta ut genom fönstret, på tv eller liknande. Fick smäll ont runt ögonen och i huvudet. Ringde doktorn som bara sa att jag skulle avvakta. Samma visa varje gång, varför vänta och inte få hjälp direkt? Hade ju grymt jobbiga dagar. Jag bara sov och sov. Ingen mat ville jag ha då ja mådde illa, eller JO räkor!! det är det enda jag kan äta när jag är sjuk. Några räkor och lite vatten. Så jens skala räkor åt mig varje dag å jag försökte peta i mig så gott jag kunde! Sen somna jag om i hans knä. Tog mina morfintabletter (som jag fick efter op) bara för att hålla mig pigg en 2 timmar och mysa lite med Nova. Dom gjorde susen!! Blev som frisk igen, men efter dom slutat värka så mådde jag som en påse skit. När jag åter igen ringde farbror doktor och berätta mina symtom och att jag tog morfin fick ja komma direkt trots att dom inte hade en enda tid kvar. 50 min fick ja vänta! Men det var det värt, som jag trott hade ja bihåleinflammation. Skönt att få det bekräftat och lite meducin på det.

Paniiik fick vi idag. Nova låg och sov sin förmiddagslur och jag och jens låg i sängen och myste och kolla på 4:e avsnittet av solsidan som vi missa igår. (BÄÄÄST) Vi blev rätt trötta och skulle precis slumra till, PLING PLONG! och jag tänkte vem faaan e det nu. Säkert en blomförsäljare.Trötta som vi var och jag satt bara i en t-shirt å jens i kallingar. ORKA inte öppna! En månda lixom, kan inte vara något viktigt! Men jag titta ut genom fönster och utbrast. - Helvetteee!
Bvc skulle ju komma på 10 månaders kontroll idag!! shiiiit...upp, fort som tusan! Städa av, damsuga slå på barnprogarm,haha! xD  Så var vi klara. Tur att vi bor granne med bvc! Jens gick dit, drog en nödlögn om att vi måste preciiis ha missat dom för vi var å handla. Usch på oss! ;)
Men det var lugnt, den urgulliga damen sa att hon hade ändå tänk att komma igen och knacka på.
Puuh, vi var räddade! :)
Nova skötte sig exemplarisk och klara alla tester gallant. Så fort hon ställde en fråga om vad nova kunde göra så gjorde nova det. Lite kul! Duktiga unge! ;)

Igår var jag hos mina päron,min sara schussa dit mig. Nova var ju där och hon rusa fram till dörren när jag kom. Hon hade badat,lekt,ätit massor,gott promenader, jagat katterna och mer därtill. Mormor och morfar är ju bara bäst :) Sen kom min käre bror med sambo hem oxå! Jag och Stina gick en promenad med nova på 1½ timme och prata om allt mellan himmel och jord. Thomas åkte iväg och fota. När vi kom hem, röda om kinderna stod steken i ugnen och det dofta såå gott! Jens dök upp lagom till middagen. Matvrak där! :)

Den 19 feb fyller min kusin år och det ställs till med storfest i Kista! Hela familjen ska dit, utom nova som ska vara hos farmor. Mat,underhållning och dryck ingår. 93 st skulle komma. Tror det kommer bli väldigt skoj! Nu är bara den stora frågan. Vem köör? Jens har erbjudit sig men jag antar att kommer vilja förtära en och en annan stark dryck;) Blir säkert mamma som vanligt! Tur att man inte inte har körkort då ^^,

Jag är nu väldigt mätt efter pannkakorna,tänkte göra en köttgryta ikväll. Tips på en riktigt god köttgryta? Har en ja brukar göra ibland men kul med variation! Nova har nu precis somnat och jens tycker vi ska göra ett nytt försök igen att vila en stund. Så fine! Jag e på.

Puss!

 


RSS 2.0