3 månader

Fan så gött jag har det ibland! Tänkte jobba natt inatt men gruppchefen rinde och fråga om jag kunde jobba dagpass i morgon ist. Hur bra är det inte? Är man ledig hela dagen idag oxå, vilket passar bra då både jag och jens skulle jobbat denna natt och hade behövt nattpassning till nova då. Eftersom hon kräkte ner hela sig och sin säng igår (himla snuskigt) så passar det bra att slippa ha barnvakt inatt. Men jag undrar nu om det var magsjuka? 2 ggr kräktes hon igår morse, inte dålig i magen i övrigt och hon är lika glad och pigg som vanligt! Har henne hemma idag från dagis med så får hon gå i morgon! Just nu sitter min lilla snuppa bänkad framför Fiffi och gäspar.

Mysmorgon blev det idag. Vi vakna upp runt halv 10, jag och jens mös lite extra! Sen vaknade nova som sovit väldigt bra och länge (underbart) och kröp ner i våran säng. Vi kollade färdigt på filmen " A little bit of heaven" som vi började kolla på igår kväll. Fin,bra och sorlig film. Allt i 1:)
GUD vad jag älskar att ha tv i sovrummet! Vi har nu gipsat för ett dörrhål vid vår walkin closset. Fattar inte ens varför det där hålet gjorde där!
Nu slipar&spacklar jens för fullt. Sen blir det till att sätta upp garderob nr 2! Sätta dit listerna och sen får JAG inreda min vackra walkin closset!



Köpt massa julklappar har jag gjort också och en del till mig själv ;)Så nu är jag massa 1000-lappar fattigare! + Att jag handla mat för 2000 och räkningar på det. Heja! ;)

Idag fick vi ett samtal vi väntat på. Äntligen börjar det hända grejer igen. Ett möte ska bokas in och vår advokat kommer vara med.

Hjärtat var lite uppriven här om dagen för vi har en hel lång lista med allt vi(han) måste göra göra.
Det är så mkt så ni anar inte. Men jag hjälpte honom att börja planera lite så nu har vi några saker avbockade och det börjar se ljust ut igen! En ny bil måste vi köpa också..Men vad??

Klockan 18 idag ska vi åka och kolla på en gravsten till Svärfar.

Idag är det 3 månader sen du gick bort.
3 månader utan att fått se dig eller höra din röst.. Vi tänker på dig och pratar om dig varje dag!
Så mycket som har hänt den här tiden och så många gånger som vi velat ringa dig och rådfrågat dig.
Du kunde ju lixom allt! Vår högra hand. Nu står vi här och får klara oss utan dig och din hjälp..
Nova fick tag på i ett kort på dig idag och sa faffa! Hon minns dig så väl Thomas och hon vet hur mycket du älskade henne. Hon är föralltid din lilla prinsessa!



Ska kila upp och kolla hur det går för min spackelgubbe och fixa lite lunch till familjen.

I LOVE YOU

RSS 2.0