Sommartider hej hej!

Sommartider...Ge mej din hunger, ge mig din hand
Ge mej allt du vill och allt du kan
Sommartider
Hej Hej Sommartider
Läppar mot läppar som tar mej iland
som ger sommartider till varann..

En väldigt passande låt tycker jag i det uuunderbara väder!

Under den långa vintern trodde jag aldrig att det skulle bli så här varm och skönt. Man tror att det ska vara vinter för alltid! Men vilken energi man får! Vi satt ute på ett konditori här om dagen i alunda och vi konstaterade att det var så många som man nästan inte sätt på ett år som helt plötsligt dök upp från ingenstans! Det vimla med folk i denna lilla by och det var en härlig stämning! Som att alla kommit fram ur ide :)

Jag helt enkelt älskar våran baksida. En egen trädgård, en egen altan och en massa fina tulplaner, andra blommor och jordgubsplantor! Vi har grillat flera gånger. Och nova är en superglad unge som får springa ute i bara blöja på gräsmattan. Igår slog jag på vattenspridaren för att vattna vår nysådda gräsmatta och nova blev såklart nyfiken och sprang fram. Vilken dusch hon fick! Skratta så jag grina, den MINEN! oslagbar :) Men hon kunde inte riktigt dämpa sin nyfikenhet så hon sprag fram igen och blev dränk flera gånger om. Så jäkla söt! Hon i bara blöja i sin rosa solhatt!


Underbart att ha barn, går inte att jämföra med något!

Vi är ute nästan hela tiden. Love it!

Jobb:

I måndags var jag på HLR utbildning och fick lära mig defibrilator. Det var mycket intressant och väldigt lärorik! Vi fick öva på allt, bröstkomressioner, lungräddning och testa deffen.

Och sen skulle vi ha seminarium. Villket innebär att vi ska rädda liv, fast på dockor! En ssk berätta att ett barn satt i halsen och det fanns en hysterisk mamma där inne. Sen fick vi springa in och då rädda liv på det här barnet (dockan) även använda defibrilatiorn ( Elektroinsk apparat som slår igång hjärtat) Även fast det bara var skådespel pumpa adrenalinet i kroppen. Som sagt det var lärorikt och det känns bra att veta hur man ska aggera i sånna här situationer.

Helgen:

I fredags åkte vi in till stan och stred för min iphone som ett företag haft sönder och vägrar erkänna det! Det som hänt med mobilen är att jag ALDRIG får slå av mobilen, på några villkor. Får då låser den sig och går inte att sätta igång. Men hallå?? Det HÄNDER att mobilens batteri tar slut eller att det finns tillfällen där mobilen inte kan vara påslagen!! Vi fick då "gratis" upplåsning ett halvår.. eeh? vad hjälper det mig? så fort batteriet lägger av är jag tvungen att åka in till stan och låsa upp den igen. SJUKT! Så vi fick nog och röt i ordentligt. Efter många om och men får vi nu en ny iphone som nu finns att hämta! Det tackar vi för! :)

På fredagskvällen kom Jossan,Patric och lilla ebba på en mysig grillkväll. Vi hade gaalet mycket på bordet och vi blev proppmätta ;) Ungarna lekte så det stod härliga till!


Nova fick sin 1 års present!


En superfin pall som jossan gjort alldeles själv!


Grillning!


I lördags jobbade jag kväll.

Och i söndags kom Daniel, Nathalie och lillKillen Sylle förbi för att vi sedan skulle bege oss in till stan för att sätta oss i stadsparken och grilla. Blev först ett besök i deras nya och fina lgh och en fika!
I stadsparken vimla det av folk men det var en härlig stämning. Nova och Sylle kommer så himla bra överens, dom dansar och kramas. Har en film på dom när dom dansar järnet! Synd bara att jag inte vet hur man för över filmer här ;)



Jag måste ta mig i kragen och sova strax, för en annan jobbar ju natt! Jens jobbar kväll och har precis åkt iväg. Men innan jobb ska han hämta min nya mobil å köpa en laddare. Han är snäll min pojk :) Hoppas vi syns på sjukan när vi byter av varandra iaf! Kul att man börjar jobba när han slutar! Aja.. I morgon jobbar vi natt tillsammans. Det gillas :)

Ut i sommarvädret,sova, handla (funderar på att göra en stor pastasallad?) och hämta min finaste tjej på dagis! Sen kommer hennes farfar och tar över! :)



Kolla vad vi fick i brevlådan häromdagen!




Äntligen! Som vi har väntat :)
Min fina bror ska gifta sig med sin Käraste Stina!


Bröllop är det finaste jag vet.. Jag grinar verkligen läppen av mig! Och nu gäller det min egna bror! Jag längtar ihjäl mig efter denna fantastiska dag! :)

Puss&Kram!






RSS 2.0