God morgon mina söta rara :)

Underbart att vakna denna morgon! Så underbart att vakna upp bredvid mina 2 små pärlor. Och inte ska min andra hälft till jobbet heller. Han är ju ledig ända tills på måndag. Damn happy!
Så idag ska vi åka och shoppa i stan *meee like*, och sen blir det baad i fyrishoov! Någon matbit i stan är ju inte heller fel ;) System bolaget måste man  ju oxå till för 17:on gubbar.. Han nästan lite ångest.. Jag vil faaan inte bli så dålig som sist.. Jag fattar inte att jag ska bli så j*vla bakfull nu för tiden? helt värdelöst.. Men.. Varannan vatten får man kanske försöka köra med.. Eller hur Ida? ;)




I morgon har jag lust att åka till thuns!! Får försöka dra med lilla familjen dit..Säger jag till jens att vi kan ta en liten lunch där så behöver jag nog inte lirka så mycket ;)

Annars rullar dagarna på.. Min Sara var här i tisdags.. Och munnarna gck i ett på oss som vanligt ;)
Båda våra maskerad dräkter har kommit nu.. Känns skönt så man slipper gå dit naken på maskeradfesten! =)
Därav alkoholen kommer in i bilden.. Inte för att jag ska gå dit naken men att klä ut sig kräver lite mod.. tragiskt nog så behöver man alkohol som hjälp på traven...

Nej men det kommer nog bli kul! Vi har bestämt att köra en förkväll hos Ida och David.. Vi ska fixa tacos ihop å grejer.. Förpartaj kommer det bli alltså! Så nu är det bara att börja tagga.. För då köör vi tjejer! Och killar ;)

Nopp.. Om man skulle ta och väcka familjen så vi kan börja dagen någon gång.. Måste ju hinna ha morgon mys föörst! Ett måste faktiskt..

Happy Halloween på er!

Kramar!






Älskar sånna här dagar när allt känns... Så bra!!

Idag har det varit en såndär dag där jag kännt mig så otroligt positiv!
Jag har annars ganska svårt att ta tag i saker.. Men idag har vi gjort massa bra saker.

*Jag har varit på synkontroll. 1,0 på alla tester. Såg t.om dom minsta bokstäverna. Så jag är nöjd. Ingen fel på synen! :)
*Vi har betalat alla räkningar.. SKööönt!
* Jag har skickat iväg cv..  Men det är mest "intresseanmälan" Hitta inga vettiga annonser men man kan ju prova ändå ;)
*Ringt lite vettiga samtal!
* Fixat nya betyg eftersom jag tror orginalet ligger kvar hos mitt x? :/

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Igår åkte jag och Nova hem till Mor&Far.
Världens bästa och underbaraste föräldrar..
Utan dom skulle jag inte få mycket gjort.. Dom peppar peppar & peppar..

Jag satt och skrev CV i säkert 7 timmar??? Jag skrev så fingrarna blödde... Fick MYCKET hjälp av både mammi och pappi. Tur att man har en pappa som jobbar på ams ;)
Och mat behövde jag inte tänka på.. vofflor, kyckling gratäng och nybakade nougat kakor hade mammsen gjort ;) Och nova var så nöjd med att få leka med mormor och morfar heela dagen, och jag tog såklart pauser och pussa på nova i massor i mellan åt! BÄST!

¨
Nova busar med sin morfar!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Jens jobbar natt. Är rätt skönt ;) Nerå men man får ju ha han hemma längre på dagarna då!
Han har sagt att han vill lägga ner facebook troligen? Kan förstå honom.. Inte ofta han är ute
och han tycker det är lite tråkigt.. Dom riktiga vännerna hör man ju från iaf! Man har ju klarat sig från facebook förr så.. :)

Nova min lilla vilding!! Hon tar sig fram som ett spjut nu.. Hon är överallt och ingenstans!! Hon nästan kryper.. Headbanga har hon börjat med oxå.. ser ju föör kul ut! När folk få ser det tror dom inte sina ögon ;)

---------------------------------------------------------------------------

Denna vecka är bra.. Min andra hälft jobbar bara 2 nätter nu! Sen leedig 5 hela dagar!
Och vi har bestämt oss för att hitta på massa kul!
Åka och bada. Shoppa. Hälsa på lite släkt och vänner. Och så feeest på det på lördag! Efter många om och men
så ska vi gå på maskerad på lördag.. Och vi är 4 st med samma "tema" tror det kommer bli såå bra ;)

Nu ska jag pussa på nova.. Hon är så söt min prinsessa!!

Hon är mitt allt, min glädje, min stolthet & mitt liv.
MIN fina dotter! Hon ger mig så mycket i livet.
Jag Älskar Dig Nova



På fötter igen!

Ni kan inte ana hur trööött jag varit dom senaste (10) dagarna... I början på förra veckan gick det utför.. Blev jätte dålig.. Mina närmsta vänner och familj vet vad det handla om.. räcker så :) Slut som artist, behövde mkt stöd och uppmuntran. Kroppen sa ifrån helt enkelt! I morgon ska jag på ett möte.. känns superbra!
Hade absolut vääärldens bästa doktor!

Jag fick mycket hjälp med nova osv.

I lördags glömde jag bort alla bekymmer och släppte loss! Man kunde inte tro då att jag mådde dåligt.. och så kändes allt så bra! =)

På dagen och jag nova och johan till stan. Gick på systemet, kollade i affärer (fanns myyycket snyggt!! ) vill shoppa nu!! Kom hem sent, typ vid 5... stressad som en dåre var jag eftersom jag skulle få gäster vid 7. Och nathalie kom tidigare redan vid halv 7:P Men hon hjälpte mig att handla och städa så det var toppen!! Sedan kom tjejerna och vi körde ett livsfarligt spel.. Typ "ölspelet"? ja en kortlek var det iaf med massa regler. å fy tusan så fulla vi blev... gaalet! Det fick jag sota för BIG TIME dagen efter.. Jag var mer död än levande.. usch..

Fest blev det och fest var det.. folk storma in från höger och vänster och alla verkade ha himla kul. Jag behövde det!! Men sen fick jag ta kampen igen på söndagen..

Men nu är jag mkt bättre och känner att jag fixar det här!! :)

Efter typ 14 dagars arbete (för jens) och endast ledig 2 dar.. är han nu ledig 2 dar!! skööönt.. Idag har vi pysslat lite hemma, frostat av frysen.. varit nere på gymmet, jag med!!! jens tvinga på mig ett par vikter.. ja skämdes hundra gånger om.. kleniis!! Jag vill träna upp mig, få lite muskler!! Men panthera.. "miralkelgymmet som det kallas här i alunda" undrar varför.. ;) Är bara ett "byggar gym" jag tror inte det finns en enda tjej som går där.. Jag träna lite i typ en kvart sen kom det massa grabbar och jag la av illa kvickt... måste komma över den här "pinigheten" alla är ju så starka där nere.. och så kommer lilla jag :P men jag stack och sola sen iaf! Får lyssna på sebbe som som tyckte det var bra att jag kom ner till gymmet, alla är nybörjare någon gång! Nu sitter jag här i min morgonrock.. ser ut som en tvättbjörn ^^.. med jens joel och david! Kollat på kåtfejden.. det ända som sas var ordet KÅT!
haha.. Nästa gång jag ska hälsa på någon ska jag säga  - Hej! Kåt-Anna!
xD

I morgon blir det en tripp till stan. Familjedag!! Ska handla lite sen funderar vi på att åka och bada i fyrishov eller liknande :) Jag har tjajat om sushi några dagar nu.. får se om jens går med på det ;) Sen hem å ha fredagsmys..!

Sara jag och sitter nu och diskuterar planer.. Detta kommer bli bra!! Det känner jag på mig..KUL om inte annat! ;)

Ha det underbart alla!

Kraamiiis



Älsklingarna


Står inför ett svårt val..

Hej mina söta rara!

Jag BEUNDRAR dom som hinner blogga varje dag.. jag vill oxå göra de.. men jag hinner tusan inte!!! Det handlar väl om att prioritera antar jag?

Vi har fullt upp.. Det är både kul och skit jobbigt.. Vi är rätt trötta båda 2.. Jens jobbar (6 dagar denna vecka) och försöker hinna med å tapetsera. Jag tvättar,diskar,städar passar nova och allt utöver. Det blir inte någon tid över för bara oss 2 när det är såhär..Och vi HATAR det.. blir inte bra alls..
Och jag försöker få ihop lite fest till på lördag. Vilket inte är så lätt när nästan alla säger att dom kommer men sen kommer alla "om" Om jag får barnvakt, om jag får ledigt, om jag kan fixa pengar om om om...

Jag förstår ALLA OM! sådär är jag med.. inte lätt att veta!
Men för en själv är det jobbigt som ska försöka anordna något och aldrig får ett konkret svar

Men jag vet iaf ett par stycken som kommer så ett par blir vi iaf! Och det var aldrig mening att ha något stort heller.. Lite dricka, lite mys, lite lekar? dunka musik.. ;)

Jag hoppas att jag mår bra bara tills dess bara.. för nu.. Mår jag så fruktansvärt illa så jag vet tusan inte vad jag ska ta mig till.. HJÄÄÄLP! Jätte matt å hänging.. Och såklart att jens jobbar kväll då! :(

Valet och kvalet.. Jens har ju som jag sagt tidigare varit inne på att utbilda sig till något hela annat.. Vill inte jobba inom vården längre.. (vilket jag har STOR förståeelse för!!) Han vill tjäna bra pengar helt enkelt.
Han har varit hos studievägledare och dom har i princip kommit fram till att han skulle passa bra inom.. jaa.. inom något annat ;) Vill inte säga för mkt..

Men den utbildning börjar i februari.. Han skulle ju gå pappa ledig från januari - april! Och jag börja jobba i januari såklart.. Men vet nu inte hur vi ska göra. Både han och jag tycker att han ska börja den där utbildningen i vinter.
Men då är fråga är.. det viktígaste vi har. Nova då?? Vill ju inte att hon ska börja på dagis såå tidigt :/ Ska jag gå hemma längre? vilket jag inte vill.. Vill börja jobba igen sen! Kan jag gå ner i tid på jobbet?  Kan någon av mor och far föräldrarna ta några f-dagar så jag kan jobba lite.. Ja, det är mycket att fundera på!

Tänkte skriva lite mer men nää.. Jag känner mig rent ut sagt jävligt spyfärdig.. va tusan är det med mig.. Allt är äckligt! Det blir ingen middag för mig inte. USCHA! Ska nog ringa jens..

Kraaaam








But I like it!

Denna helg blev inte ett dugg mycket lugnare än den förra.. But i like it!

Igår låg vi i sängen till typ 4 på eftermiddagen..Haha..Åt frukost i sängen,tittade på film,lekte och somna om. Rätt skönt ;) Sen kom elektrikern och fixa det sista i köket. Jag gick och handlade till fredagsmyset.
Jag gjorde en helt gaalet god Bakad potatis med kycklig röra. Smälte riktigt i munnen. Vi åt middag på övervåningen med tända ljus. Sen tillbaka till sängen för massa godis,cola och MYS! Tittade på The Last Song. Fin film! Somnade runt 2 sådär..



9 i morse vakna nova! Bara att stiga upp.. Eller vi ligger i sängen och kollar på tecknat. Hon är så himla intresserad av min dator JÄMT! Hon älskar den där knappen av/på knappen som lyser. Blir galen när hon trycker till å hela datan stängs av. Allt som hon inte får röra SKA hon röra.. Allt som hon får röra är hon helt ointresserad av.. som leksaker och annat. Tokfia!

Idag..Är det en BRA DAG! såå jag har längtat.
Min fina syster och underbara wille kommer "hem" idag. Varje dag saknar jag dom..  Och jag gillar ju verkligen när hela familjen är samlad hemma. Mycket mys,mycket skratt,mycket lek, mycket prat MYCKET MAT!
Men först ska vi få diskmaskinen instalerad.. FATTA BRA! Jag är så förbannat trött på disken som är som ett berg bara efter EN dag.. finns mycket annat roligt man kan fördriva tiden med.

I morgon åker vi nog till Stan till min kära Bror och Stina på fika. Ska bli trevlans! =)

Nu dags för morgonmys och titta på någon svensk film på canal +




Mina Fina syskon och wille <3


Nya projekt och mer renovering!

Nu har vi lyckats sätta dit dörrfodret och dörrkarm till köket. Det blev en otrolig skillnad! I morgon kommer jens far och sätter dit golvlisterna till köket och hallen. Vet ni vad allt gick på..Över 3000 spänn!! För lister, dörrfoder osv.. Helt sjukt. Sånt som man aldrig räknat med. Usch vilken kostnad. Tur att man har en sån underbar svärfar som ville stå för allt detta. + Att han gjort allt jobb med kapning och sätta dit allt.

Jaha.. nu då.. när köket och hallen blir klart i morgon så bestämde vi oss igår för att dom där gula tapeterna i vardagsrummet MÅSTE väck! Och det blir ju ett nytt stort projekt. Kollade ut tapeter igår.. som var sluuut!! *gaaah* Men skulle troligen komma in i morgon igen så vi får hoppas! Jens försökte med alla möjliga tapeter..Men nää.. Jag skulle promt ha dom där tapterna som var slut! Var runt till varenda affär.. Här är det jag som bestämmer tapeter. Så det så! ;) Men fondtapeten fanns kvar så den ska vi åka in i morgon och köpa iaf. Så man kommer någon vart med det hela!

Så idag har vi då flyttat upp RUBBET till övervåningen. Tv bänk,köksbord,stolar,mattor, soffa och allt där till. För nu ska vi spackla,slipa. Och sen tapetsera. Och det tar ju verkligen sin lilla tid. Så nu bor man i en arbetshåla IGEN!

Innan sa vi att när köket är klart så får vi vänta minst ett halvår innan vi börjar med något nytt igen. Men icke då! På´t igen bara. Nytt vardagsrum nästa!

Min sambo är på rymmen..Vet inte vart han tagit vägen! Jag och nova vila en liten stund ocn när vi vakna var han borta!! Får väl gå skallgång snart:P
Men jag tippar på att han är hos sin farbror och lånar täckpapp till golvet. Och dom som känner till Bergrenarna vet att man inte bara kan prata en "snabbis" Utan minst 1 timmes snack..Och helst fika på det med!

Rimbo marknad är det i morgon. Jag vill gååå!!! Älskar marknader. Så mysigt jö :D
Får väl tjata på min karl annars får jag väl tvinga med någon annan att följa med.. Någon frivillig? ;)

Jag får väl fundera ut någon middag för ikväll blir det till att köra hårt! Tror joel och jeppe skulle komma ner oxå.. Skönt att få lite hjälp! För här ska dom inte behöva bli sysslolösa ;)

Kram på er!


Trött efter en fartfylld helg

 Har inte alls hunnit blogga..omöjligt!
Men en mycket trevligt och fartfylld helg har det varit.

Fredag - På dagen åkte jag in till stan och träffa Nathalie och hennes lilla son. Vi sprang runt massor i klädaffärer och letade höstkläder till nova! Och jag kom inte hem tomhänt kan jag lova. Hon fick: En blå höstjacka med massa hjärtan på från Lindex, Rosa Miniuggs,mockasiner,halsvärmare (som man drar öve huvudet ist för halsduk) En suuuupersöt hello kitty mössa med en stor toffs på. Allt från hm! Vi fikade och hade det mysigt.
Kom hem och det bara ladda om för besök av bästa Sara som hade köpt med sig massa godsaker. Vi umgicks och hade det mysigt, min svärmor kom oxå ner och joina oss! Vi drack lite vin snacka massa skit ;) Sen tog hon över novis och jag och sara gick till Joel och smällde i oss smörgåstårta och en trevlig kväll med grabbarna fick vi.. Jens kom senare eftersom han jobbat kväll! Hela gänget har ju slutat snusat vilket jag tycker är SÅ BRA! Jag håller bara tummarna att jens pallar trycket.. Han är det svårt just nu min lilla gubbe! Men jag är *stolt*
 

Lördag - Svärfar kom tidigt på morgon och började snickra ihop våran dörrkarm till köket.. ääääntligen är d på G! Ser ju inte allt för kul ut nu.. Sen kom svärmor och vi gick till olandsskolan för klädbytardagen för barn. Nova fick 10 plagg för 140 spänn!! Gaalet billigt! Massa brallor, bodys,pyjamaser och tröjor. Som hittat!
Sen tog vi en långpromenad och gick hem. Jens kom hem från jobbet och vi vila en stund tillsammans. Klockan 6 var vi bjuda på middag hos svärmor.. Omelett med kantarellstuvning, Kötbiffar med potatis och sås. Sen amerikanska pannkakor med massa glass,grädde,jordgubbar och mango. Allt var mumma och jag åt så jag mådde illa resten av kvällen.. ;) Runt 22 tiden knalla vi över till Jenny och fredde som hade lite partaj hos sig. "Vinprovning och födelesedagsfest" Träffa jätte mycket trevligt folk och alla tyckte nova var så söt. Synd bara att vi inte kunde stanna länge. Nova blev trött och Jens skulle ju jobba idag. Fler tillfällen kommer! 
 
Söndag- Trött! Verkligen supertrött.. Jag ska väl försöka ta mig en promenad och städa upp lite här hemma. Jag tyckte vi hade något inplanerat idag? Men jag kommer tusan in på vad det kan va.. Jag hoppas verkligen inte vi har det.. Vill bara ha hem Jens. Äta god mat, titta på en bra film,mysa med familjen..oooooch! Fira att han är ledig en vecka!!! wihooo :D Ska bli så wooonderbar!
Vi har lite i bakhuvudet hur vi ska spendera veckan..Men det återstår att se ;)

Kramar

Du kommer klara det baby!


RSS 2.0