Hur kommer det kännas? Funderingar!

Jag längtar tills jag kan få sova utan att behöva vakna med onda sammandragningar varenda natt, få luft och slippa kippa efter den,kunna gå ut och ta promenader utan att få ont och bli slut efter 300 m, kunna äta normalt igen utan att behöva känna mig mätt efter 4 tuggor. Ligga nära Jens på det sätter vi brukar utan miljoner kuddar runt mig och en jättebula i vägen! Vara pigg och inte vara dödstrött redan vid 8:a! Kunna cykla med Nova och leka på det sättet brukar. Och NU förkyld på det är lite 2 mutch. Jag är bara så matt i kroppen. Huh! 😓

Men jag VET ju att allt detta är värt det i slutändan. Vi 3 blir 4. 2 barnsmamma. Känns helt galet! Hur kommer det kännas? Är det stor skillnad från att ha 1 barn? Hur kommer Nova reagera? Tror dock hon kommer bli en stolt och fin storasyster! 

Var ju till min nya bm i torsdags. Bara när jag kom in på mottagningen kände jag harmoni! Lite som en spa känsla! Fint och prydligt, skillnad från 4 vita väggar och en bokhylla. Hon var bara SÅ bra min bm som även jobbar på förlossningen varannan vecka. Hon sa att jag kommer ta hand om dig och du kommer gå bara hos mig tills du är förlöst! Hon ville att att jag skulle träffa deras läkaren för ryggen då den tar kål på mig om nätterna och känner att jag har svårt att räta ut mig när jag står! Det här har ju börjat senaste 2 veckorna och alvedon har funkat fint! Men inte längre. 
Jag är iaf supernöjd med henne och jag känner mig trygg och lugn. 

Igår hade jag världens mysigaste dag. Träffade upp fina pinglor på gränby! Malin och sötfrida! Lite shopping och lunch. Sen en sväng till Lager157 där vi gjorde lite fynd!:)
Hem och hämta Nova, gick till frissan och klippte henne fin! Sen var det fredagsmys för hela slanten! Tända ljus, godsaker i massor och lite Disneyfilmer. Åh vad vi har det bra sa hon! Älsklingsunge! Pappsen var ute på vift och hade det bra:)) Kom hem med nalleväska fylld med godis till Nova och parfym till mig. Vi blev så glada<3 

Idag har Jens ordnat barnvakt och vi ska ut och äta på favvoplacet Kkb och kika på bio. Det var typ 1 år sen? Förutom rio och flygplan då;-)
Ska bli jättemysigt med bara han och jag för en kväll! Det var några månader sen?:) Lär bunkra upp med alvedon och primperan innan bara! ;-)

Långt inlägg det blev, ibland flödar det på:)

Kram på er&hoppas ni får en toppen helg! 

63 dagar kvar. V 32 i morgon<3



Puuuutar med sin rumpa!☺️

Barnmorskemottagningen Hjärtat❤️

Nova tränar med Pappa💪


67 dagar

Nu har jag slutat jobba. Det känns hur konstigt som helst. Men efter en 4:e sjukskrivning (som jag inte utnyttjat) fick jag bastning av både läkaren på bedömingsmottagningen och min barnmorska att jag borde ta mina sammandragningar mer på allvar. Min bm sa att dom kan inte tvinga mig att vara hemma med att det är upp till mig nu och ta mitt ansvar. Vilket var det som gjorde att jag faktiskt beslutade att det var dags varva ner. Jag hade 7 pass kvar till gravpenning så det kändes helt okej att gå lite tidigare.
 
I fredags hade jag tid hos b-mottagningen igen, dom vill ha lite koll för att mina sammandragningar är täta och jag ligger vaken ett par timmar om nätterna för att det gör ont. Men allt såg fint ut och ingen bebis på G än. Thanks god! Det är ju lixom 9 veckor kvar.. Men jag ska tillbaka dit igen nästa vecka. Känns jätteskönt att dom vill kontrollera så allt är bra.
 
På torsdag ska jag träffa min nya barnmorska. Kan ju säga att min gamla i Gimo inte var bra alls! Hon var virrig, helt okunnig, gav helt fel information som inte stämde och mycket mer. Vi försökte ge henne flera chanser men det blev inte bättre. Jens ringde till henne och förklara hur det låg till och det var så otroligt skönt! Nu kommer jag hos en i stan som jag hört mycket gott om. Håller tummarna att det blir bra! :)
 
Måste erkänna att det är riktigt skönt att gå hemma nu. Man pysslar med allt och ingenting! Möblerar om, kastar och rensar i massor! Det bästa är att man gör lite i taget, så fort det blir jobbigt så kan man lägga sig och vila med gott samvete.
 
Vårt stora projekt nu är babyrummet. Vi har rivit tapeter, slipat och tapetserat om. Köpt byrå och satt dit. Nu håller vi på att slipa novas gamla spjälsäng och ska måla den vit. Vilket jäkla jobb! Men blir nog fint när det är klart. Förberedelserna är i gång kan man säga :)
 
67 dagar kvar. Du är mer vild än tam i mammas mage! <3
   
 
 
 

Babyshower

Vilken överraskning! Fina vänner till mig hade anordnat en helt otroligt fin babyshower!
 
Jag anade verkligen ingenting utan det började med att Verna bokat in en dejt flera veckor innan. Vi jobbar jämt om varandra och har svårt att få till en dag att ses så jag tyckte inte det var något konstigt med det.
Vi gick på fiskspa (vilket för övrigt var skit läskigt och vi skrek som  barn) men helt klart en rolig upplevelse! Sen åt vi middag på stan. supermysigt! Hon erbjöd sig att schussa hem mig och väl hemma öppna jag dörren och där stod dom och skrek suupriiise! Typ tappa andan lite och fick jordens sammandragning! Haha
Så himla oväntat.
 
Finaste blöjtårtan, cupcakes, popcakes,tårtor, kakor, dekorationer, presenter, lekar och tävlingar bjöd världens bästa  babyshower på. Tack älskade Ni för att ni gjorde detta för mig. Det uppskattades SÅ och det kommer jag bära med mig länge<3
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0