Friday <3

Thank god is friday!

Sitter här och väntar in sista halvtimmen, sen får jag ta helg och hem och sova!
Denna veckan eller veckorna rättare sagt har varit ganska intensiv. Jag har jobbat nätter, jag och nova var en sväng till akuten då hon hade ont och kissade ovanligt mycket och jag hade behåleinflammation så fick 10 dagars pencilinkur. Förra fredagen hade jag en suprise till jens. Han och jag var på Uppsala Spa hade hade 80 minters spa ritual. STOR jacuzzi, bastu duschar peeling m.m. Ett stort rumt alldeles för oss själva! Det var så himla mysigt, förstå vad vi mös och bara njöt av varandra! Efteråt köpte jag 2 par örhängen och sen kom snälla robin och hämtade upp oss och vi fortsatte kvällen tillsammans med han och clara. Dom bjöd på en gudomlig 3 rätters med räkor, baugette, kyckling potatisgratäng och glass och hallon till efterätt. Vi var hos dom ett par timmar och sen gick vi ut på flustret. Det var så jäkla roligt!! Kvällen var top 10.

I veckan har jens slitit med trapphuset. Listat och spacklat. Byggt ställning så vi kan tapetsera. Vi var in i onsdags och handla tapet. Vilken beslutsångest man har jämt. Men till slut valde jag en helvit/ randig lite glansig tapet.
Jens började tapetsera redan igår (blir så galet fint!) efter vi kommit hem från min gastroundersökning som för övrigt håll på att ta kål på mig.
Aldrig.Mer.

Jag hulkade, och försökte spy. Jens höll i mig och sköterskan tröck i mig bara mer och mer lugnande. Jag skulle ligga stilla på sidan men mellan varven hulka jag så pass att jag typ halvstod på britsen. Slangen dom går ner mig genom munnen är fan inte liten! Den har en liten kamera och en liten "tång" som dom tar prover från magen med. Jag minns INGENTING förutom att jag hullkade som ett as. Jag fick lägga mig i en annan säng sen och jens fick prata med läkaren. Jag var så borta att jag inte förstod någonting. Jag slockna igen i bilen och sov sedan flera timmar i soffan. Helt off. Jens fick förklara minst 4 gånger vad som hände och var doktorn sa.
Jag får nu i allafall äta magsårsmedicin. Och sedan ska jag få göra en ny undersökning tydligen för att kontrolera gallan, av det jens berätta ska jag få äta något radioaktivt ämne/mat och sen ska dom följa mig och min mage och ser hur den fungerar. Jag hade tydligen ovanligt liten och trång magsäck vilket leder till att jag kräks upp galla. Aah.. allt är lite oklart men får veta mer sen när dom hör av sig igen. Så glad att det är gjort och att dom tagit tag i det här, orkar inte kräkas mer. Typ 20 ggr om dagen? Punkt.

Jag tycker jag var strong som fan som pallrade mig iväg till nattpasset, det tyckte även mina arbetskollegor:)
Jag har fått smärtstillande av min sköterska eftersom jag har svin ont i halsen efter slangen.

Men nu är det ny dag, snart helg och nya tag!

Ikväll kommer Sofia, Jonny och sötnosarna Nellie och Milo över på middag! Ska bli så mysigt! Nova tjatar om Nellie hela tiden. Sötungen!

Så nu ska jag hem och racersova och sen förbereda lite inför middan! Jens kommer hem strax efter 1 idag, så skönt! Gud vad jag ska pussa på honom, utan honom i mitt liv vet jag inte vad jag skulle göra. Fick för övrigt världens gulligaste blombud på vår 4 års dag. Jag blev så glad!! Mitt hjärta.
I morgon ska jag äntligen få SHOOOOPPPAA. Jag och clara ska ta en rejäl shoppingrunda. Antigen Kistagalleria (vid dåligt väder) eller så blir det Uppsala vid soligt väder!
På kvällen ska vi hem till Mammi och Pappi och alla mina syskon/ barn och respektive kommer vara där. Det händer allt för sällan. Jag saknar dom!
Ja man är ju inte rastlös iaf ;-)

Nu fick ni lite morgon läsningen. En kvart kvar sen slutar jaaaag! Får schuss av snälla martina hem oxå. Lovely <3

Puss på er!!


Spa/Middag/Utgång/Life <3


Dags igen.

Då var jag inne på min andra jobbnatt. Kör dagpass på fredag och sen är jag ledig! På fredag har vi barnvakt. Jag har bokat en liten "överraskning" åt mig och jens då, efter det har vi blivit bjuda på middag hemma hos Clara och robin. Det blir nog lite vin och sen går vi nog ut efteråt! Det var typ flera månader sen vi var ut? Så det ska bli himla trevligt! :)

Jag fick precis reda på att jag fick min 5 veckor semester beviljad i sommar. Så jävla underbart!! Tur att vi fick en jäkligt bra skatteåterbäring! Så man kan åka runt och semestra lite i sommar! :)

Vi håller ju på att renovera för fullt på lilla hallen och trappen på övervåningen. Blir så galet fint! Jens har satt in spritt nya dörar, slitit som ett djur har han gjort. Så sjukt händig min man. Gör allt själv, tur är väl det! Man kan ha roligare för pengarna än att anlita en massa som ska göra det åt än. Vi har beställt ny matta och sen måste vi bara välja tapeter. Som vanligt får jag bestämma ^^, Älskart!

Idag har vi en man som kom och värdera vårat hus. Vi köpte huset väldigt billigt och utan hyra. Och nu har vi rustat så pass mycket, nästan hela huset så nu hoppas vi att det stigit en del. Ett par hundratusen vore ju inte fel? Han sa inget värde på det nu utan det diskuterar banken. Men han lät väldigt positiv! Så nu hoppas vi på ett bra svar. Det här huset vill vi tjäna så mycket som möjligt på tills det är dags att köpa/bygga vårat drömhus!

Jag har ju problem med min jävla mage. Jag kräks ju jämt, alltid i duschen! Och när jag äter typ. Mår jävligt illa och får kramper. Jag har fått magkatarrs medicin men det hjälpte inte alls, sen har jag nu ätit magsårsmedicin vilket blev bättre. Nästa vecka ska jag får göra en gastroskopi. Igen. Ni som vet vad det är vet att det är ett av det vidrigaste man kan göra. Jag har gjort det förr. Sist blev jag ner drogad med lugnande. Man går ner med en fet slang med kamera genom munnen och ner till magen. Ja minns så väl sist jag gjorde det, hur jag hulkade och trodde jag skulle kvävas till döds. Tårarna spruta och där fick jag ligga 25 min med den där i munnen.
Så jag ser inte fram emot det. Tur att jens följer med.

För att skriva något trevligare så var vi bjudna på middag hos grannarna Mickan och Anders i helgen som var. Det var grillpremiär!! Fy faan så jäkla gott det var! Dom hade grillat kött, champinjoner och majskolvar. Sen klyftpotatis tzatsiki och bea. Vit choklad mousse med färska jordgubbar till efterrätt. Alltså jag var såå mätt. Vi hade en guld kväll. Så nu är det vår tur att bjuda igen, kanske tar det på lördag!

Jag tänkte slänga upp bilder på lite allt möjligt.
Vad jag har gjort, lite nya inköp osv.

Puss!

New Me.

Fick hem ett paket från eleven igår som jag beställt. En massa nya älsklingar 😍
Fick spara med att öppna paketet idag för igår var det fullt upp! Jobbade på dagen och på kvällen var vi till min bror som fyllde 30!! Old old man. Supertrevligt! Dom bor ju numera ca 5 km ifrån oss . I deras stora nya hus! Hur som helst var det jätte trevligt. Åt en himmelsk god smörgåstårta som Stina gjort. Mycket folk var det. Thomas och nova dansade så fint till mormor och morfars musik! <3

I helgen hängde vi med en hel drös med fantastiska människor!

Vi var bjudna på middag hos Sofia och Johnny i fredags. Nellie och Nova är nästan lika gamla och går på samma dagis! Dom har även en söt liten Milo på 6 månader. Kvällen var mycket mycket trevlig!! Gör vi om snarast!

I lördags var vi på fyrispark barnloppis och sen luncha vi på gränby med vår gamla klasskamrat Jocke några timmar:) Sen var det Familjemys hela kvällen. I söndags storstäda vi och Jens renovera lilla hallen på övervåningen. Nu är det dags igen!!
Grannarna Mickan och Anders kom över och fika ett par timmar. Vi började prata om sommarplaner och resor! Vi ska åka någonstans i sommar men ska prata närmare om vart sen.
På kvällen bjöd svärmor oss på 3 rätters och vi pratade om allt möjligt. Barn te.x ;) Helgen var bara bäst. Precis var vi behövde.

Jag och Nova var även över till min kompis Steffi som ganska nyligen fått en liten Wilma. Så söt!! Hon har 2 fina pojkar sedan innan. Nästan jämngamla med Nova. Tycker hon är jättekul! Vi drack kaffe och snacka lite skit.

Nu har jag fått gosat med några bebisar iaf men jag vet inte om det botade bebissjukan direkt? Snarare förvärra den! Haha. Underbara barn <3

Nu ska jag ladda för en jobbnatt. Äta lunch, läsa bok, sova, träna och kanske sola sen ska Nova hämtas.

Vad tycker ni om mitt nya jag föresten? MÖRKHÅRIG!

Hoppas allt är bra med er!
Puss


Farväl blondie!

Nu säger vi farväl till blondie!

NERVÖS!!


Pics.

Helgens bilder.


påskelipåsk

Då var snart påsken och jobbhelgen över! Trots att både jag och jens har jobbat så har den varit bra. Vi har ju varit tillsammans, fast på jobbet! :)

Igår gick jag upp med en patient till "hans" avdelning.. Det är så kul när man då ses och ska lixom vara i en helt annan "roll" än vad vi brukar. Jobb rollen! Patienten behövde syrgas och jag fick be honom att hämta in en sån till rummet. Det känns lite lustigt men ändå roligt!

Svärmor har tagit hand om vår stjärna medans vi jobbat hela helgen. Guld värt! Efter jobbet igår fick vi påskmiddag av svärmormor. Som vanligt så var allt så jäkla gott. Rena ålandsbuffen! Svärmor hade köpt vitt vin till mig så vi satt och mös, prata och drack av det goda vinet! Efter första glaset blev jag som vanligt lullig. Efter 3:e lite mer.. Hej jag heter Anna och tål ingenting! Aja thats life.

Idag gick jag och Nova på promenad i det fantastiska vädret!
Mitt i vår promenad stormade ca 30 glada furuhöjdare som sjöng Hosiana och gav mig påskliljor och ropa Glad Påsk! Haha.. Lite sött faktiskt ;)

Vi var till fyrishov i torsdags, fasen så kul det var! Oftast trängs man med 1000 andra men nu var vi typ helt själva. Ägde badet! Jag guppa runt på skumhäst och åkte strömmen. Nova åkte runt på en skumbanan och joel och jens putta på. Lätt roligaste gången på fyrishov! Efter badet drog vi till Siba och köpte en ny dator och ett våffeljärn åkte med. Sjukt nöjd med nya datorn! Mycket att lära, massa appar och nya windows 8. Fattar ingenting men det kommer väl ;) Sen blev det middag på Java. Joel var så hungrig att han höll på att svimma. Jäkligt gott vare och godaste efterätten med glass och banan. På kvällen chilla vi och hyrde film, joel var kvar! :)

I onsdags var Malin och Christian över på taco-kväll! Vi åt gott och spelade wii. Just dance. Såg ju för jävla fula ut men det sket man i. Kul är det ju!! Malin vann över mig och christian över jens. Va fan lixom! haha ;D Måste.Öva.Mera! ;-)

Glad Påsk på er därute. Jag ska njuta över att vara ledig i morgon och tisdag! :)

Puss!

RSS 2.0