Det gäller att ha motivationen!

Det ända som gör att man klarar av vissa saker i livet handlar om motivation! När det är något jag vill och känner att nää..jag kommer aldrig klara.. "tar det sen" så blir jag så less på mig själv.. Men sen vänder det helt plötsligt. Oftast blir jag som mest motiverad när jag ser hur andra lyckats..Och då tänker jag.. "nu tusan får jag skärpa till mig, klarar dom det så kan jag oxå" Så nu har jag blivit motiverad till 2 saker. Så vi får se om jag kommer att lyckas :) Det kommer ta tid men de får göra det.. :) Återstår att se helt enkelt!



Idag har det varit en såndär dag som har gått hur snabbt som helst. Jag och nova gick 1 timmes promenad i morse. Jens stanna hemma och diskade :)  Annars har vi myst,varit till ica 3 ggr,sovit och lagat 3 rätters middag! Det blev räk-krustader till förätt, Kantarellgryta med fläskfilé och klyftpotatis, grekis sallad och fyllda champinjoner med vitlökskräm.. Och kladkaka och glass till efterrätt. Så nu sitter vi här.. Alldeles proppmätta!
Och nu sitter vi och kikar på good luck chuck.. bra ruuulig!! hahaha :D Svärfar skrattar så han kiknar^^
Jens och jeppe sitter och diskuterar vem som kommer ta mest i bänkpress, jag skriver blogg medans det är reklam och min lilla flicka sover sött i sängen :)

Kantarelldoftande fläskfilé i panna



I morgon ska jag till stan och träffa Nathalie och lilla sylvester! Sen kommer Sara i morgon kväll och vi ska ha fredagsmys.. riktigt "tjejkväll" Kanske går vi upp till joel där alla grabbarna befinner sig och snor i oss lite smörgåstårta och ser på hur dom dyngar ner sig.. Jens jobbar kväll..buhuu..! :( Hela helgen jobbar han iofs.. that´s life!

Nu dags för film igen!!

Kramar


Hur löjligt får det va?

Kom ganska nyligen in från en jätte härlig promenad. Det var rätt kallt ute men solen låg på så det var riktigt skönt ändå. Jämt när jag är ute så går jag alltid förbi dessa irriterande A-brunnar! Alltså inte PÅ dom utan runt, förbi eller i värsta fall kliva över dom. Jag blir så trött på mig själv!! Vad tror jag ska hända egentligen? Kommer det någon emot mig och det är en a-brunn framför mig så finns det förhopnningsvis en så stor yta att jag kan gå förbi den.. meeen.. finns det inte det så stannar jag framför den,skyndar mig att hinna före eller (i värsta fall) tar ett skutt över. Men jag vill ju helst inte köra över den med barnvagnen heller.. Kan ju ge nova otur.. Ända gången jag går på dom är om det finns någon som dunkar mig i ryggen 3 ggr.. hahaha! visst är det superlöjligt?? Jag vill bara får bort denna dumma fix-idé! För visst är det bara ett påhitt att något händer om man trampar på en A-brun? ;)

Nova har faktiskt sovit bättre inatt. Hostmedicinen och ipren verkar funka bra. Underbart!

Ikväll ska vi till Joel. Vår kära vänn och novas gudfar för lite firande. Han fyller år idag! :) Ska bli trevligt!


Nu kom min andra hälft hem. Han är ledig i morgon.. Wihoo! Eventuellt ska vi ut i skogen och plocka svamp. Vi ska ha min svärfar på middag. Han har ju snickrat ihop hela vårat kök och allt därtill. Utan honom hade det aldrig gått.  Om vi inte hade hyrt in massa hantvärkare vill säga som kostar shortan!! Så därför ska vi bjuda honom på en 3 rätters hade vi tänkt. :)



Jag har tänkt att försöka uppdatera bloggen rätt ofta nu så det slipper bli så sablans långt jämt :) Hälst en gång om dagen! =)

Kramar


Byta jobb?

Idag har jag varit till doktorn med nova för andra gången. Hon sover dåligt om nätterna. Hostar och tar sig för öronen. Det har varit så i 1½ vecka nu. Gråter jätte mycket. Fick nu hostmedicin och skulle varva ipren och alvedon. Så hoppas det funkar nu. Inte kul att se sin lilla tjej ha så ont.

Sitter och kikar lite på tradera. Jag blir helt kär! Vissa kläder är ju så sjukt fina och skapligt billiga. Och barnkläder ska vi inte tala om. Varför kollar man inte mer där?? Vissa Saker är ju helt oanvända.

Vi var på hockey i lördags. Utan Novisen! Mamma kom nämnligen förbi och sa att hon kunde vara barnvakt. Så hon fick aldrig använda sina nya fina rosa hörselkåpor. Almtuna vann iaf med 3-1. Det var riktigt bra trotts att matchen var rätt seg! Sen gick vi och käka och tog oss några öl/cider.. Kvällen slutade dock i tragedi.. Eftersom det är våra vänner så kan jag inte säger mer än så. But.. I love you guys!




Nu har vi fått nya kanaler.. Jag vet inte huuur många vi har jusst nu.. En jädrans massa..! och alla canal + osv! Så jens sitter och kollar på hockey och jag kollar på kläder. Kan ju inte bli bättre kom vi fram till? :) Nova Leker med robert ( Boxer Robert) en liten kartongbit med robert på.. dock är han helt nerdräglad)  Så vi alla är nöjda och glada! :)

Nytt internet har vi oxå. Fungerar jätte bra. Och filmer kan man ladda ner oxå ;)

Sitter och kikar lite jobb oxå.. sugen på något nytt? Ja, kanske. Trivs bra på stenis men min jenny verka inte allt för munter när jag berätta att jag kikade på annat. :P Lite ansökningar kan man ju alltid skicka in! Sen får man se vad som händer och vad man beslutar sig för :) Jag känner att man måste utvecklas..
Även jens kollar på utbildninar och verkar vilja byta inriktning helt.. Snickare? ja. Skulle han passa bra som.
För vi alla vet ju att jobba inom vården kommer man ju aldrig bli rik av..

Kramar!




Surprise!!!

God morgon alla underbara! Jag är på strålande humör. Man kan väl inte känna annat när man har en sån otroligt fin sambo och dotter? :)

Gårdagen.. Jag tror många är nyfikna över vad jag hade för mig igår. Loggade in på facebook och det bara ploppa upp en MASSA folk som nyfiket undrade vad jag hade fått för överraskning!

Dagen började med morgonmys, härlig frukost. Hade gjort mig lite extra tjusig eftersom Jens berättat för mig dagen innan att han hade planerat en lite suprise.

Egentligen skulle vi bara åkt in och "storhandlat" och uträtt massa ärenden. Men helt plötsligt parkera han vid s:t per. Jag såg ut som ett frågetecken? Han traska på och jag följde efter. Sedan stanna han och och gick in på... Relax House!! Han hade bokat 1 timme massage åt mig. ÄLSKLINGEN!! Hur sköönt? Underbart!
Jag fick bort en massa knutar och blev aldeles mjuk i kroppen. Jätte mysig atmosvär och allt var perfekt.
När jag var klar satt jens och nova och väntade på mig. Dom hade varit och köpt nytt internet till oss.. wiho!! Glad som en lärka var jag och var så där härligt glad under hela tiden vi gick på ikea, jysk osv. Kände mig så där barnslig som man är när man är nykär. Måste hålla handen, pussas i affärena och små titta på varann. Haha..! Vi åt sen mat på Ikea. Åkte hem och packade upp allt. Styrde i ordning tacos, tände massa ljus och tankade ner Eclipse. Nattade Nova och vi fick ha vår egna tid tillsammans. *lovley* Sen fick jag ett paket. Och som dom flesta trodde så var det INGEN förlovningsring! haha =) Han hade köpt mig en ny superfin björn borg plånbok i vitt. Gaalet frääsch! Plockade genast över alla mina kort från min fula gamla plåt smartcase.
Vi kollade på Eclipse och jag blev såååå trött!! Ögonen bara snurra i skallen.. Jens sa åt mig att sova, bara jag inte gick upp på övervåningen!! Så jag la mig i hans knä och sov tills filmen var slut. Så himla mysigt!



En lyckad dag. Kunde inte blivit så mycket bättre!


Idag är det Lördag! 
 
Och jag känner att även denna dag kommer bli bra! Vaknade pigg och utvilad..ovanligt!! Eftersom nova sover jätte dåligt om nätterna. Hon har ont i öronen men har fått meducin av doktorn. Det är väl en aning bättre nu.
Vi ska sätta upp lite av våra saker vi köpte hem igår. Vi köpte ny klädhängare till hallen, nya gardiner och jätte fina vin glas och kaffekoppar! Vi ska senare ikväll in till stan och kolla på hockey. Almtuna-Rögle! Med carro och joel. Ska bli riiiktigt kul! Jag har ju varit cheerleader för almtuna en gång! ^^, Sen hoppas jag på en fortsatt grym kväll. Vad som händer? Återstår att se.

Kanske ska jag väcka jens? Så söt när han sover.

Nä, han får sova! Det är han värd:)


Nytt utseende!

Nu har jag (med hjälp av lillayster Hanna) lyckats skapat en ny look på bloggen. Den andra va ju såå tråkig!  Jag har suttit och pulat lite förr men man hinner ju aldrig göra klart.. omöjligt att hinna göra en ny header när man har bäbis. Men hanna ladda ner ett nytt bildprogram som är skit bra!
Den här var inte så avancerad men mycket finare än den andra. Eller vad säger ni? :)

Helgen har varit super. Träffat ida och fått sätt hennes underbara hus. Mys med min finaste familj.
I lördags var min lillasyster här och vi lagade tacos, kollade på en riktig tjej film och prata en massa strunt. Så mysigt att ha henne här.
Och igår fyllde Wille 2 år. Ett jätte mysigt kalas med mycket folk och massor av tårta och pasta sallad bjöd dom på. Jag säger bara att ungen måste vara bortskämd, herregud så mycket presenter!! allt från tågrelsar,trehjuling,filmer,kläder, lektält (fick han av mig,jens, bror och stina) :) Han är så otroligt söt. Blonda lockar och allt! På vägen hem tog det en j*vla tid.. En så fruktansvärd bilkö. Tog 3 timmar hem fast det i vanliga fall tar mindre en 2 timmar. Jens hade ringt både mig och min mamma typ 500 ggr sa han.. men vi hörde inget! Han var så orolig såå.. Stack ut huvudet direkt när han hörde våran bil.. Varför svarar INGEN av er i mobilerna??? Lill gubben :)

Idag har jens varit ledig. Så vi har pysslat och fixat med massa massa saker och ringt en del ärenden.. Tittat på film och haft det bra

6 månaders kontroll för Nova var vi på idag! Allt såg jätte bra ut. Hon fick sin 6 månaders spruta. Stackarn grät och fick jätte ont. Så idag har hon varit jätte gnällig och ledsen. Vill vara i famnen hela tiden. Feber har hon oxå fått. Man får inte röra hennes lår då skriker hon rakt ut. Nu ligger hon och sover men vaknar och gnäller titt som tätt. Inte alls likt henne. Hon somna t.om när hon fick mat.. Då märks det verkligen att hon är inte samma vanliga Nova.. Tur att det inte är så ofta som hon får sputor :)

Nu sitter vi och kollar på Erik och mackan och har joel på besök! I morgon ska jag på discodance igen.. om nova är piggare vill säga. Jens ska jobba natt så nova måste vara hos farmor en stund innan jag kommer hem igen.

Pratade med mamma igår i bilen på väg till sthlm. Och vi kom in på barn. Jag frågade vem oss barn som hon trodde skulle få barn nästa gång? Hon sa ganska snabbt mig och jens... haha! Inte helt omöjligt.. Jens pratar mycket om att han vill ha ett barn till snart..! Helst inom ett år.. Gaah..! Jag vill oxå men jag tror jag vill vänta minst ett år iaf tills jag vill bli gravid igen.. Jobbigt att ha 2 små barn. Lättare när nova blivit en 2 år kanske och får ett syskon. Skönt att kan få ägna all tid man har åt nova nu. Men den som lever får se.. ;)
3 barn vill jag ha.. så är det bara!! =) Har ju redan bestämt vad dom ska heta.. *blink*

Take Care!

Kramar


Äntligen!!

Det är så många personer som jag saknar hela tiden.. Jag vet att dom finns där och jag och vet vart jag har dom. Men det går alldeles för lång tid mellan gångerna som vi ses!
Tiden bara rusar iväg och man har mycket att stå i jämt. Man försöker hinna träffa alla så gott det går. Men tiden räker lixom inte till.. Ibland önskar man att en vecka var mycket längre.. Meen..det är bara IBLAND! oftast går dom ju för långsamt óch man längtar genast till helgen så fort det blivit måndag..

Tänk sen när jag börjar jobba? Då kommer man väl inte göra något annat än att längta till helgen.. Men jag jobbar ju helger med men det blir på ett annat sätt iaf..Brukar va rätt mysigt och jobba helg ibland.. Lite extra mys på jobbet sådär ;)

Apropå jobbet så var jag nova jenny och ilias och hälsa på där igår. Mycket trevligt..Kul när alla vill gosa och leka med Nova. Tycker att hon blivit så stooor..! Dom tycker jag kan hälsa på lite oftare.. Kan man kanske bli bättre på ja! :)

Idag ska jag träffa Ida. Ska för första gången få se hennes fina hus :D Jag vet inte huur många gånger vi har planerat in dagar att jag ska dit och hälsa på, men alltid har det dykit upp något! Så nu fråga hon om skulle hämta nova och mig. Så snäll <3 Så nu finns det ingen återvändo, nu ska vi bara träffas och så är det! Ska bli super kul!

Ikväll står RIKTIG fredagsmys på schemat. Jens skulle egentligen jobbat kväll men en annan ville byta. Superglada blev vi! =) <3<3<3
 
Han ska ju faktiskt jobba kväll i morgon..:/ Men då kommer min lillasyster Hanna hit och hälsar på. Det ska verkligen bli suuuupermysigt. Från att ha umgåts och sätts flera gånger i veckan när vi var mindre tills nu vilket är väldigt sällan... Shape up! Vi sa att vi skulle styra upp lite lördagsmiddag (tacos?) och film kväll. Inte helt felt!

Och sist men inte minst.. På Söndag fyller min favorit kille år..! Wille blir hela 2 år! :D
Då bär det av till el stockholmo med min kära familj.. Och Storasyster får jag såklart oxå träffa.. Saknar henne så :( Och kul med kalas såklart!


Nästa vecka ska jag troligen träffa mitt x - home mate! Petra!! Som var min andra hälft förut..Och som jag dela lgh med.. Träffas oxå allt för sällan nu.. Tänk vad saker och ting förändras när man blir mamma! Man måste hela tiden planera.. Man kan aldrig vara sådär spontan som man var för.. Då hade man ju händerna fria!
Men att ha ett barn vid sin sida kan jag inte beskriva med ord hur underbart det är. Vi är ju riktigt bundisar.. Nova och Jag! Och det kommer vi nog alltid va.. Får bli en riktigt modern och "trendig" mamma.. så hon inte skäms över än sen ;)

Jaa... ni förstår kanske rubriken? ÄNTLIGEN ska jag få träffa många av dom som jag har saknat så.

Ja, jens träffar jag ju varje dag.. Man han saknar jag ju jämt iaf så.. ;)

Kan ju bara tillägga att jag gick på dansen igen i tisdags!! Duktiga jag =)
Ja kände att jag kan ju inte ge upp  nu?? Ok, det är skit svårt..och jobbigt! Men mest kul! Tänk sen när man får ihop och lärt sig hela dansen.. Det kommer bli gaalet häftigt tror ja! :)

Insåg nu att jag har saker att fixa innan Ida kommer.. Men ha en underbar helg alla!

Kramar i massor!




 


Veckans och helgens bravader!

Förrra veckan var så fullspäckad att jag inte hann/orkade blogga.

Jag var på disco dance som var grymt kul! Svårt som f*n. Man kände sig lite små löjlig först! Men sen började det släppa =) Och man lärde sig mer och mer.. stretcha och situps fick med gör med. massor! Sen på vägen hem var jag så trött så jag hoppa av bussen vid tuna vägskäl... jippie..!! Ringer jens i ren panik.. hämta meeeej! Eftersom dom var hos henke så skrattar grabbarna hej vilt.. Jag bjuder på det! =)

Sen har jag varit hos BM avsluta min journal och snacka preventiv medel. Man kände sig som "ung" igen.. haha ;)
Roliga var att hon var Jens gamla arbetskollega på ackis. Kändes lite werdoo först. Men det gick bara bra =)

Torsdagen hade jag sån träningvärk som hette duga och MIGRÄN! Fy faan.. jens sa att andra dagen brukar va värst. Tro faaan det!! Jag kunde knappt gå. ALLT gjorde ont och huvudvärk till tusen. Såg nästan stjärnor!

Var nästan gråtfärdig.. Sen skicka jens att han skulle komma hem tidigare. LYCKA! när han kom hem tog jag migrän tablett och sov jag i flera timmar. SKÖÖNT! Skulle haft främmande på kvällen men sa ifrån det.

På fredag var det fullkaruscha här hemma.. Jag städa,tvätta,städa,tvätta,böt blöjor,mata bäbis och underhöll bäbis!

När jens och joel (våran andra hälft numera) ;) kom hem drog vi till baren och käka. jag tog avocado sallad och vatten. duktigt tycker jag.. *nickar* Har börjat kört att vi får endast äta "onyttigt" med det menar jag typ godis,läsk,glass osv en gång i veckan!! Det är fan tufft alltså. Jag äter inte mycket annars heller det slinker gärna ner en och en annan kaka ibland! Måste bli ett slut på det nu!

Men ja.. över till det stora hela! FEEEEST hade vi i fredags ja. Och 17 var kul det var. Mycket folk.. var en 30-35 pers. Om inte mer! Räkna aldrig men alla som i princip tackat ja kom.. + massa massa mer. Och oinbjuda ;) Men det gick bra. Tror dom flesta hade kul! Jag var full som en kastrull. Fattar inte hur? Jag drack ju BARA 2 glas vin å två cider. Jag står fast vid det! Men ingen tror på mej? ;) To.m mina tjejer från stan kom. Blev sååå glad!
Många av mina tjejkompisar som inte kunde ändå. Dom jobba,var bortbjuda eller bodde typ i haparanda.. nästan ;)  Kunde inte räknat med annat då vi skicka inbjudan 2 dar före kalaset. Är man impulsiv så är man! :) Men kul var det. Och fick mycket fina presenter,vin och blommor! Man kände verkligen att nästan sin hela vännkrets var där. Dunder!

Lördan ja.. inte lika kul. USCHA.. jocke å ronja sov kvar å när vi kom ner på morgonen hade dom i pricip städat upp allt. Duktiga människor <3 Jag mådde piss å pyton, det gjorde alla förutom jocke! Vi försökte äta frukost. Gick inte såå bra som jag hade hoppats! Men jag slängde mig i duschen typ 45 min. Jens å jeppe drog in till stan å handla må bra piller till mej. Sen blev det mera sova. Och sen var det bara tagga till för 80 års kalas. Tack gode gud för att jag mådde skapligt! För j*drans med mat det var. Ruskigt gott. Det ända vi hade ätit på hela dagen ;) Mycket trevligt och mycket folk. Och alla ville hålla i nova. Rätt skönt! Jag var så trött ändå så! =)

Och igår då.. Så städa vi,sov, mös, och blev bjudna på middag hos svärmor. Någon slags kantarell gryta med fläskfile. Galet gott! Och hon hade köpt min favvoglass. Winernougat.
Några kanske vet att det var ju min favvoglass när jag var gravid? Då kom hon jämt ner med den. Hon visste hur hon skulle uppmuntra mej ^^,

Idag skulle jag åkt till stenis (mitt jobb) med jenny för å hälsa på. Chefen hade tydligen sagt till en annan jobbarkompis till mej (även jens kusin) att jag skulle komma på onsdag å hälsa på! Helt ovetandes var jag.. ^^,
Men precis nu skicka jenny att hon var helt sänkt av sin förkylning.  Så vi skulle ta det en annan gång i veckan!
Lika bra det.. för kolla ut lixom?? Inte toppen väder direkt.. Så jag och nova blir hemma. Lika bra det. Och nova blir nog väldigt nöjd ^^,

I morgon är det discodance igen. Det är bara ett problem. det är lite dyyrt! Iaf nu i dessa lägen. Så jag får se hur jag gör.. Men jag vill gåå...!! Kanske plockar av mina sparkonton.. Det visar sig i morgon hur jag känner.

NU dags för frulle! Hoppas ni inte somna ^^,

Kramiiz





Grattis Älskling!

Nu min käraste ska jag inte reta dig längre för att du är yngre än mig! ;-) Men om ett halvår blir jag äldre igen. Så passa på att njut! hihi :)

Men du kommer alltid vara min plutt!!

Lät pojken min sova ut i morse till halv 11, jag var vaken med bebis. Nova höll blommor i sin hand och sen gick vi upp och grattade honom i sängen. Nova sträckte fram blommorna med ett jätte leende! (hade dock lite problem i början då nova hade blommorna i munnen hela tiden) Och så sa vi grattis.. =) Såg för sött ut! Och jens blev jätte glad. Nova fick sen såklart tag i blommorna då jens höll i dom och bröt av dom.. Ja, det var de! :D haha

Sen fick han presenter av mig.. Har tjatat några dagar och undrat vad han ska få.. ofta jag berättar?! ;)

Han fick iaf en bred ny silverkedja, som han önskat sig länge.. Han har en gammal som inte ser allt för skoj ut! Nu skiner han upp så man kan se han från mils avstånd! (nästan iaf) =P Sen fick han en svart läderplånbok med in graverat hans namn och efternamn i guld.. Och mitt namn lite smått i ena hörnet..Skit snygg var den!!
jag är galen i att handla presenter.. Speciellt till jens! Han sa att ja skulle handla max för 500?? (så säger han bara för att det ska låta bra) haha! då sa jag att han kan ju gångra den där 500:- några gånger.. ;)
Klart man vill skämma bort sin älskling på hans födelsedag å allt..

Han har ett paket till som väntar till kvällen.. Men det kommer jag varken nu eller senare tala om var det är i det..It´s to privacy.. :O

Själva firande med familj och släkt hade vi igår kväll.. Det var mycket mysigt!! Sen kom vi på klockan 9 att vi inte hade hunnit äta någon kvällsmat.. Men då ställde sig såklart min käre mor och lagade mat åt oss och diskade sen upp all disk som vi hade.. Just love her! 

Jens  jobbar ju kväll så jag hade tänkt laga någon god mat till honom tills han kommer hem.. Innan han åkte sa han..Snäälla.. Kan du inte göra sånna där toast med räkstuvning.. Han är helt kär i den! Så det lutar väl mot det.. kanske lite vin och kex till? Återstår att se.. :)

Igår träffa jag min snowii.. I love that woman! Så sjuuk och så gullig :) Nu har vi kommit på att vi vill börja dansa.. Så nu ska vi ta oss i kragen och fixa det här.. för vi vill ju verkligen det! Ni som känner mig vet ju att jag kan stå och studsa på dansgolvet från 22-03! Så varför inte ha det som en hobby? samtidigt som man kan få lite motion osv.. Hoppas att det blir av!


Jag sitter fortarande i jens stora t-shirt..Dom är perfekta att sova i! har inte orkat klä på mig än.. Så det blir nog till att göra det.. Ska städa upp lite hemma, mysa med bäbis och kika någon bra film och bara va.. Och vänta tills jens kommer hem..får då blir det födelsedagsmys!

Grattis världens finaste och underbaraste älskling & pappa på din dag.
Älskar Dig!





Jag visste det!

Jepp. Precis som jag trodde. Nu är vi hela familjen snoriga, hostiga, ont i halsen och rätt sänkta!
Nova är iaf mycket bättre. Ingen feber längre, bara hostig och allmänt seg.  Som vi! I måndags hosta hon så hon kikna.. Och jag var ensam hemma med henne och fick lite smått panik. Hon slutade lixom aldrig hosta och hon  hosta så hon kräktes. Ringde till jens och han hörde hur hon lät.. Han tog en tidigare buss och kom hem. SKÖNT! Lättare att vara 2 iaf det skulle va så att vi var tvugna att åka in med henne. Man vet ju aldrig.. Hon kunde ju haft krupp med. I tisdags vakna jens av att ha jätte ont i halsen och snorig. Så han ringde och sjukanmälde sig.. Dom är giftiga barnbacillerna..
Men vi hade iaf världens mysigaste dag igår!!! Vi låg läänge kvar i sängen, åt frukost, kröp ner i sängen igen.. Gick och handla naturgodis..hem och kikade på tv. Sen gick vi till affären igen och handla rostbiff och potatis sallad. Och hyrde 2 filmer!! Tände massa ljus i huset.,låg tätt tätt intill varandra och bara
 möös.. hela dagen lång :)

Idag låg vi oxå rätt länge kvar i sängen.. Morgonmys är ett måste! :) Och nu är svärfar här och ska lägga in klinkers i en del av hallen och sätta in ett element.. Jag fryser häcken av meej! Ska hänga lite tvätt.. och tvätta! Måste göra mat med.. tror det blir lövbiff med potatis och vitlökssmör..
Hinner vi så åker vi in till stan och storhandlar.. Och ev. ett par skor till mej.. ;)

På söndag fyller min babe 22!! Så jag måste komma på en present?? Men en grej har jag beställt.. en väldigt personlig sådan! Tror han kommer gilla de =) Sen har jag 2 andra saker i åtanke.. måste bara pallra mig intill stan..

Sitter och kikar på resor oxå.. Vi är dundersugna på en resa till hösten!! Cyprn,cypern cypern.. Dit vill jag..! Semester har jag begärt iaf.. Har ju massa semester att ta ut.. Och jens har tagit semester och föräldrar dagar.. Så hur det än blir så har vi iaf 2 veckors semester ihop!

Dags att städa huset och sortera alla dessa kassar och kartonger som står ouppackade.. Måste fixa backstystem och ny garderob!! Bums :)

Kramiiz


RSS 2.0