Allt och lite till!

Alltså.. det här med bloggandet har ju gått helt åt pipsvängen.
Inte haft så mycket inspiration till att skriva eller rättare sagt orkat?
 
Sist jag skrev var typ i slutet på oktober.. Och vad har hänt sen dess?
 
Tja.. veckorna/MÅNADERNA har rullat på så himla fort. Och "lite" kämpigt har det faktiskt varit under vinterperioden. Jens har sjuuukt mycket i skolan hela tiden, vi försöker fortfarande komma in i dessa nya rutiner då han inte är så mycket ledig längre, när han väl är hemma så har han ju väldigt mycket plugg. Men har är sjukt duktig måste jag säga! Lite större ansvar har det självklart blivit på mig när det gäller att ta hand om nova, fixa och greja hemma och allt som hör till. Det går upp och ner. Ibland rullar det på bra och ibland är det lite tuffare.
But we can do it!
 
Jag blev väldigt sjuk under en månads tid där jag fick så olidligt ont i kroppen. Ont i armar och ben, som kramper.
Jag hade svårt att ens ta mig ur sängen. Jag åt starka mediciner tradolan och diklofenak. Var till vc ett par svängar. Fick sen ögoninflammation och övre luftvägsinfektion. Var heeelt jävla slut. Grät varenda dag, floder! Jag gick inte utanför dörren på typ 2 veckor!!! Och träffade inte någon, bara dom närmaste under typ 1 månad. Hade så press på mig då vi kom allt närmare jul och mycket skulle handlas och fixas. Jag och jens drog in till gränby bara för att vi var tvugna att handla julklappar. 1 timme orkade jag sen hade jag så ont och var sjöblöt.
Den här smärtan i kroppen kommer och går fortfarande, sepciellt i armarna. Men det är mycket bättre än som det var då! Jag vet fortfarande inte vad det kan vara..
 
Jag åkte sen till jobbet efter jag varit sjuk ett tag, men det var lite för tidigt. Jag hade fortfarande ont och hade precis blivit av med ögoninflammation. Så jag kom bara till jobbet, kände hur det snurra i huvudet och jag svimma av en stund. Det blev inge jobba utan fick vara hemma några dagar till. Jens mötte upp mig vid station och jag fick tydligen världens panik attack. Jag hade ont, var trött, ledsen, upprörd och arg för att jag inte kunde jobba. Så jag bara grät och hyperverntilera och var alldeles förstörd. En natt till kom de. Jag låg vaken en hel natt och till slut satt jag bara upp och fick som panik och andades jätte fort. Jag hade inte väckt jens på hela tiden jag legat vaken ca 6 timmar. Men han vaknade av att jag var helt okontaktbar typ. Tårarna spruta, jag hade en skyhög puls och fick inte fram ett ord! Men han bara tog tag i mig, omfamnade mig, sa åt mig att andas lugnt. Han var så lugn hela tiden, vilket var jätte bra. Så nu vet jag hur det är och få världens jävla panikattack. VIDRIGT!
 
Varför jag fick det vet jag inte. Men ni vet när det bara är för mycket. Man stressar med precis allt, man ska vara pigg och allert på jobbet, ta hand om familjen, och sen varit sjuk en längre tid och haft konstant ont i över en månad.
Jag var tvungen att droga ner mig själv med tabletter för att ens kunna sova och inte känna det onda. Då är det nog inte så konstigt att kroppen bara skriker STOP!
Nej fy.. rätt tuffa månader ändå måste säga. Men i mellan där har vi haft det bra med mycket vänner som kommit och hälsat på. Julen var super!  Vår jul är väldigt speciellt, enligt mig. Vi har starka traditioner som vi följer varje år. Och det är alltid lika mysigt!
 
Jag har känt att jag själv som person har blivit lite mer djupare av mig. Jag försöker hitta det som jag mår bra av och undvika det jag mår dåligt över. Tänka över vad som ger mig positiv energi.
Ni som läst tidigare inlägg vet att jag haft svårt för vissa vänner som aldrig hör av sig, utan man får själv alltid ta kontakten vilket känns väldigt ovärt. Jag försöker umgås med dom som ger mig ett bra bemötande tillbaka, dom som jag vet vill umgås och faktiskt hör av sig och bryr sig om mig!
Jag behöver stadiga människor i mitt liv som uppskattar mig för den jag är och accepterar mitt liv och min familj.
 
Från det ena till det andra kan jag ju skriva om nyår som var helt super!
 
Vi var bjudna över till våra närmsta grannar, Michaela och Anders där även våra andra vänner var.
Vi var ett gäng på ca 11 pers. Dom hade dukat och gjort så fint!! Förätten var grym, huvudrätten helt underbara och efterätten 2 die 4! Jag drack nästan ingenting för vi hade ju nova. Som var helt suverän under hela kvällen!! Måste bara säga att jag var helt glad i hjärtat när jag fick se hur alla engagerade sig i henne. Dom lekte, satte sig med henne och kollade på film och dansade massor! Jag var lugn och trygg och det verkade hon också vara.
 
Nova har föresten börjat prata något helt otroligt. Flera dagisfröknar säger att hon är så tidig, jag har själv inte märkt det men hon pratar väldigt avancerat. Som här om dagen tog hon fram tv-kontrollen och sa till mig - Mamma, måste byta batterier, den är trasig! Hon är smart hon.
När man håller i henne säger hon. -Släpp mig ditt lilla monster! hahaha.. så skön mig tjej! ;)
 
Just nu jobbar jag natt, men om 3 timmar får jag gå hem och då är jag ledig till på torsdag och jobbar fredag. Ledig helgen. De ni!! ;)
På lördag fyller min lillprins Gordon 1 år!! Så då ska vi till Stockholm trakterna på kalas! :D
 
Nej.. nu ska jag ta lite blodtryck och annat skoj sen får jag snart gå hem!
 
Långt inlägg, till er som älskar att läsa!;)
 
Hoppas det inte går allt för långt tid till nästa inlägg!
 
Puss&Kram!

RSS 2.0