9/2 - 10 Månad 9 är här! :)

Ett tag kändes det som att vi aldrig skulle komma in i månad 9! Nu är vi här.. och jag är överlycklig! Det har varit kämpigt,jobbigt, känslosamt men det absolut häftigaste och underbaraste jag varit med om!

Jag har så oerhört många att tacka för allt stöd! Man blir lite orolig i början att man kanske blir lite "ifrån stött" att folk blir lite rädda och inte riktigt vet vad dom ska säga och då är det lätt att förlora kontakten. Men det har varit precis tvärtom! Ni har verkligen funnits för mig.. och som ni alla vet har jag haft det ganska jobbigt med alla "krämporna" Och då har ni fått mig på andra tankar.. och jag blir fort glad igen!

Älskar er så otroligt mycket!

Jag behöver fortfarande ert stöd.. Eller rättare sagt.. massor av stöd! Det är ju inte över än.. 25 dagar kvar! + eller - Det visar sig när Lillabellyn vill komma ut :) Det är nu det tuffa börjar.. eller det har redan börjat! Massa värkar hela tiden, vaknar 3-4 gånger om natten.. akutkissnödig! upp och ner i sängen.. svårt och sova! Bebis bökar. "Mensvärk". Nerverna är lite i obalans..blir lätt lessen och kan börja gråta över ingenting! Fast jag är glad och mår bra kan det bara komma!
Och sen är det faktiskt så att jag börjar bli sjukt nervös.. Jag har ingen aning om hur en förlossning är och hur det känns.. Massa saker kan hända.. jag försöker få bort dom "onda tankarna" men det är inte lätt! Jag hoppas bara allt går bra utan komplikationer.

Familjen har varit ett STORT stöd för mig.. alltid lyssnat och har varit väldigt engagerad i graviditeten!

Men den som jag har mest att tacka är min underbara och älskade sambo Jens! Som har varit ett grymt stöd! Vi har gått igenom massor på denna resa. Och du har alltid funnits där. Det är svårt att veta hur man ska bete sig mot sin gravida tjej. Inte lätt alla gånger. Man du har varit kanon :) 

Jag älskar dig Jens!





Jag sitter nu i soffan och myser i morgonrocken.
Äter coffee sesation glass och dricker cola! Kollar på en
riktigt B film! Men jag är glad och nöjd ändå :)
Jens jobbar natt och såklart så saknar jag min prins! :)
Men snart kryper han ner till mig i sängen och myser!

KÄRLEK!


Vill bara säga att jag tycker det är jätte kul att så många läser min blogg! Jag har fått jätte många besökare!
Det är flera som sagt till mig att dom följer min blogg och det är så himla kul att veta! Tyvärr så ser man bara antalet besökare men kan ju aldrig se vilka som läser! Det vore jätte kul om ni ville lämna ett litet spår efter er
så man ser vilka ni är! :) Eller lämna en liten kommentar! Det uppskattas mycket!
:)

Massa Kramar Anna







Kommentarer
Postat av: Melinda - Mamma till Maja ♥

Jag läser :) och förlossningen behöver du inte vara rädd för! Tro mig. Det är värkarna som är värst, det är en obeskrivlig smärta. Men du är så inne i det, och dina tankar är hela tiden när du ska få din lilla bebis. Själva krystandet är nog inga problem, tjoff bara, så är bebisen ute :) då försvinner all smärta, och du känner så mycket lycka, som du aldrig har känt förut. trust me! Det kommer gå finemang!

2010-02-10 @ 11:12:07
URL: http://melindawingren.blogg.se/
Postat av: Jessica

Jag läser med:D e jätte glad för eran skull! kommer gå hur bra som helst! ni kommer bli en sån fin liten familj!!! kramar jess:)

2010-02-10 @ 12:28:48
URL: http://jessicaerlandsson.blogg.se/
Postat av: Ida

Jag läser! och väntar alltid me spänning på nästa inlägg :)

2010-02-10 @ 20:09:26
Postat av: Anna

Va kul att ni läser! :) Det får en ännu mer motiverad till att skriva :)

Och tack för ert stöd! Jag hoppas verkligen allt går vägen och att förlossningen inte blir allt för jobbig! Jag kan tänka mig att det är en otrolig lycka. 9 månader av väntan! Man förstår nog inte riktigt förän bebis är ut :) Tack tjejer! Massa kramar

2010-02-11 @ 19:12:52
Postat av: Nathalie

Klart jag läser också! :) Så glad för din och jens skull, ni kommer bli super bra föräldrar!! :)Jobbigt att ha så ont bara, men inte många dagar kvar tills du inte behöver ha ont längre :)

Massa kramar!

2010-02-20 @ 14:39:19
URL: http://nattic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0