Uppdatering och bilder


Jag sitter nu i soffan och smaskar på Ben&Jerry glass. Min älskling jobbar natt..och jag har jobbat på dagen! Så vi hann bara synas en liten stund när jag kom hem och då åkte vi direkt till hans pappa som bjöd oss på mat!

Det har varit såå mycket nu sista tiden så allt är bara en enda röra i mitt huvud!!

Jag trivs som fisken i vattnet på jobbet! Bara det att det är vääääldigt mycket att lära sig och jag har en enorm press på mig själv. Jag vill kunna allt på en gång, och har svårt att acceptera att jag faktiskt knappt kan hälften! Jag sitter och "pluggar" på lite hemma då och då. Men dom flesta säger att det tar typ ett år innan man kan allt.
Ska gå på apparatutbildning på onsdag vilket är skit bra! Och lite barn-hlr oxå. Jag har varit i en stressfas då jag har brytit ihop några gånger då jag har legat i magkramper och knappt kan ta mig upp ur sängen. Jens stöttar och puschar så mycket han bara kan. Jag har knappt varit hungrig. Och inte nog med det sover nova JÄTTE dåligt om nätterna, hon har varit "sjuk" över 4 veckor nu..och vaknat VARJE natt minst 5-6 gånger. Inatt tex fick vi vakna klockan 3 sen var det bara för mig att pallra mig iväg till jobbet. Så 3 timmars sömn kanske med några gångers spring mellan novas säng och våran. Så här har det hållt på som sagt över en månad..Funderar på att kontakta en barnspecialist. Vi orkar rent ut sagt inte. Vi lider av GROV sömnbrist. Men man börjar nästan bli van, men koncentrationen på jobbet är ibland inte det bästa. Och detta leder till sammanbrott. Någon som har erfarenhet av detta? Kanske hon är i en utvecklingsfas och är orolig. Hon blir jätte arg när man går förbi henne och lämnar henne någon minut. Hon accepterar inte ett nej då hon slänger sig bakåt och gallskriker. Hon gillar knappt sina leksaker utan ska bara vara där vi är. Tur att man älskar sin lilla tjej ändå och att hon är söt! ;)

I morgon ska hon få gå på dagis igen så får vi se hur det går. Vi har inte tid att vara hemma och vabba!
Men måste man så måste man!

Förra helgen hade vi en TOPPEN helg. Vi åkte till min syster,wille och pierre i Hölö från fredag-till söndag!!
Vi lekte med barnen,åt god mat,badade bubbelbad,bastade,var på lekland,shoppade,åt på resturang och hade en gudomlig helg! Saknat dom alla,speciellt min fina storasyster som jag träffar allt för sällan! Skönt att få prata av sig lite :)







Helgen som var blev en rätt lugn helg. I fredags fick jag en tid på akis och gjorde en hel del undersökningar och tog lite prover, sen vidare till IKEA och åt mat,handla lite och myste. I lördags jobbade jens kväll och nova var hos mina föräldrar för att ja skulle få lite avlastning. Det var skönt! Jag vilade och pysslade hemma. Sen åkte jag och träffa Helena och Karoline och hade en mycket trevlig kväll!

Jens ringde flera gånger och var så orolig att han inte kunde somna. Min älskling!! Men det är ju bra att han bryr sig ordentligt, annars vore det ju konstigt! :)

I helgen jobbar vi båda men då kommer vi synas lite på jobbet iaf!

Nu vakna nova,suck!! Dags att sätta i nappen IGEN! Hoppas på en lite lugnare natt.. Ja hoppas kan man ju göra iaf!!







Passa på att slänga upp lite bilder på dom 2 senaste veckornas händelser :)

Puss&Godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0